Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

443 переселенці знайшли роботу на Буковині

443 переселенці знайшли роботу на Буковині

З початку військовий дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися 2420 внутрішньо переміщених осіб. Фахівці служби зайнятості допомогли знайти роботу для 443 осіб. Продовжують отримувати послуги обласної служби зайнятості 3380 безробітних осіб цієї категорії.

16:33 27.10.2022

З початку року 1714 роботодавців у Чернівецькій області поінформували про наявні вакансії

З початку року 1714 роботодавців у Чернівецькій області поінформували про наявні вакансії

Впродовж січня-вересня 2022 року 1714 роботодавців на Буковині подали інформацію про наявність 6812 вакантних посад, що на 2% більше порівняно з відповідним періодом 2021 року. Середня тривалість укомплектування вакансій  (без урахування терміну проходження профнавчання) становить 12 днів.

12:22 19.10.2022

Виробничий травматизм в області за 9 місяців 2022 року

Виробничий травматизм в області за 9 місяців 2022 року

Управління Держпраці у Чернівецькій області інформує: у вересні на підприємствах регіону зафіксовано 5 нещасних випадків виробничого травматизму, один із яких – зі смертельним наслідком. Випадок мав місце на підприємстві газової промисловості.

15:33 18.10.2022

Держпраці попереджає: обережно, шахраї!

Держпраці попереджає: обережно, шахраї!

До Державної служби України з питань праці надходить інформація від суб’єктів господарювання про телефонні дзвінки від осіб, у тому числі, які представляються колишніми працівниками державних підприємств, віднесених до сфери управління Держпраці, з комерційними пропозиціями щодо надання послуг у сфері охорони праці.

15:30 18.10.2022

Роз’яснення Держпраці щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом

Роз’яснення Держпраці щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом

Державна служба України з питань праці надає роз’яснення щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом.

15:25 18.10.2022

У Чернівцях на ярмарку вакансій підбиратимуть працівників на  підприємства легкої промисловості

У Чернівцях на ярмарку вакансій підбиратимуть працівників на підприємства легкої промисловості

13 жовтня 2022 року об 11.00 год у Чернівецькій міській філії обласного центру зайнятості за адресою м. Чернівці, вул. Воробкевича 37 відбудеться ярмарок вакансій за участю підприємств легкої промисловості. Серед учасників заходу – місцеві та релоковані виробники, які займаються пошиттям одягу та речей для дому. Наразі підприємствам потрібні понад 80 швачок. Роботодавці пропонують заробітну плату від 8 до 16 тис. грн. На захід також запрошені випускники навчальних закладів міста, які здобувають професію за цим напрямом. Для участі в ярмарку необхідно попередньо зареєструватися, заповнивши форму https://docs.google.com/forms/d/1_iXCBLrfQrbgS64H0QKYRJmH55FVLo3NkyH VrKVBijk/edit або за номером телефону 0372515563. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб відвідати захід та знайти роботу! У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

09:15 12.10.2022

На Буковині за працевлаштування переселенців роботодавці  отримають майже 2,5 млн компенсації

На Буковині за працевлаштування переселенців роботодавці отримають майже 2,5 млн компенсації

Майже сотня роботодавців Чернівецької області отримали грошову компенсацію за працевлаштування переселенців. Загалом підприємцям виплатили майже 2,5 мільйони гривень. - Сьогодні служба зайнятості реалізовує програму з підтримки підприємців, які працевлаштовують переселенців. 92 підприємці регіону скористалися державною програмою компенсації. За час війни вони працевлаштували 233 переселенців. За кожного отримали компенсацію, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко. За урядовою програмою роботодавець має право на відшкодування від держави за кожного працевлаштованого переселенця по 6500 гривень впродовж двох місяців. Щоб отримати кошти підприємець має укласти трудовий контракт з внутрішньо переміщеною особою, зареєструвати дані про неї на порталі Дія. Через 5 днів роботодавцю необхідно подати заявку на отримання компенсації. До неї додати необхідний пакет документів. Роботодавець може подати до центру зайнятості необхідний пакет документів або подати заяву через «Портал «Дія» https://bit.ly/3yaKCsq. У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

09:13 12.10.2022

На Буковині релоковане підприємство потребує швачок

На Буковині релоковане підприємство потребує швачок

Релоковане підприємство, яке переїхало на Буковину разом із виробничими потужностями із Миколаївської області, терміново потребує швачок. Підприємство займається пошиттям трикотажних виробів для дому. Має великі обсяги замовлень від країн Європи, та потребує збільшення кількості працівників. Наразі виробництву потрібні 50 швачок. Роботодавець готовий брати на роботу людей без досвіду роботи, та самостійно оплачувати навчання на виробництві. Пропонується заробітна плата від 20 тис.грн. У разі зацікавлення вакансією пропонуємо звертатися за телефоном +380507500683. З актуальною базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV. У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

09:02 12.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь