Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Для активних та ініціативних!!!

Дата: 14.07.2023 09:45
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Чагорської ТГ, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані зі життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Чагорській сільській раді!

Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.

В приміщенні Чагорського БТД, 28 серпня 2023 року о 15:00 год планується проведення установчих зборів, на яких буде ухвалено рішення про обрання та затвердження складу Молодіжної ради при Виконавчому комітеті Чагорської сільської ради.

Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком від 14 до 35 років долучитися до створення Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради - звертайтесь у сільську раду до голови ініціативної групи, провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Галини ДАРІЙ (050) 6681247. Заяви приймаються до 28 серпня 2023 року. Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої Чагорської громади.

*Згідно з Законом України "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні", до молоді належать громадяни віком від 14 до 35 років.

Заява для участі в установчих зборах

Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Чагорській сільській раді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь