Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

TRENVET – перший мобільний додаток, який допомагає отримати безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранам та військовослужбовцям.

TRENVET – перший мобільний додаток, який допомагає отримати безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранам та військовослужбовцям.

В Україні презентували перший мобільний додаток, який допомагає отримати безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранам та військовослужбовцям.

11:45 27.11.2023

Не спалюй суху траву, не чини злочин!

Не спалюй суху траву, не чини злочин!

У 2023 році в Чернівецькому районі виникло 152 пожежі на відкритих територіях через спалювання сухої трави, сміття чи рослинних залишків. Добре, що у результаті пожеж ніхто з громадян не постраждав та, на жаль, є непоодинокі випадки пошкодження майна.

15:02 21.09.2023

Сім'ям військових

Сім'ям військових

Департамент соціального захисту Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) інформує.

09:17 21.09.2023

Увага!!! Оголошення!!!

Увага!!! Оголошення!!!

Головне управління держ. служби України з надзвичайних ситуацій оголошує набір до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. ПРАВИЛА ПРИЙОМУ

15:00 13.07.2023

Як запобігти пожежам під час збору врожаю?

Як запобігти пожежам під час збору врожаю?

Пожежі в агропромисловому комплексі трапляються з різних причин: необережність під час куріння, необережне поводження з вогнем,  несправність сільськогосподарської техніки або відсутність на ній спеціального обладнання (іскрогасників на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, металевих ланцюгів на комбайнах як заземлювачів), випалювання стерні. Лихо може статися через недотримання елементарних правил пожежної безпеки. Саме тому, у цей важливий період зусилля аграріїв, рятувальників та  громадян повинні бути об’єднаними, щоб не допустити вогонь на полях та у місця зберігання врожаю, забезпечити населення хлібом та до зернини зберегти вирощене.

15:07 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь