Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Пенсійни фонд

ЩОБ НЕ ПОВЕРТАТИ НАДМІРУ ОТРИМАНІ КОШТИ, СВОЄЧАСНО ПОДАВАЙТЕ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ АКТУАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ

  Відновлення пенсіонером трудової діяльності, зміна місцевості проживання, статусних даних та інші обставини, які справляють вплив на розрахунок пенсійної виплати, - інформація, яку необхідно своєчасно повідомляти органам Пенсійного фонду. За її відсутності можливі нарахування і виплата зайвих коштів, які неодмінно доведеться повертати.

11:21:01 22.09.2022

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ СТРАХУВАЛЬНИКА – НАДІЙНИЙ ПОМІЧНИК СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА

Найкращим помічником сучасного керівника, який дозволяє оперативно здійснювати процеси отримання та подання потрібної інформації, є  «Електронний кабінет страхувальника» на вебпорталі Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), доступний у режимі 24/7 без перерв та вихідних днів. Тут страхувальник може самостійно отримувати електронні довідки з даними про страховий стаж та заробітну плату працівників, подавати відомості про їхню трудову діяльність, відстежувати відомості з Електронного реєстру листків непрацездатності для здійснення розрахунків виплат за лікарняними листами, а також отримувати  багато іншої корисної інформації.

10:08:32 15.09.2022

КОНТРОЛЬ АКТУАЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - ЗАПОРУКА УНИКНЕННЯ СКЛАДНОЩІВ З ФОРМУВАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ЛІКАРНЯНОГО

В Реєстрі застрахованих осіб на кожну застраховану особу заведена персональна облікова картка, в якій накопичується інформація про розмір нарахованих заробітків та суми сплачених з них внесків, отримання різних соціальних виплат, тривалість набутого страхового стажу, розмір пенсії тощо. Перевірити ці дані та за потреби внести корективи має можливість кожна застрахована особа, звернувшись до будь-якого територіального відділення Пенсійного фонду України. Для цього потрібно мати при собі тільки паспорт і  довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код). Найзручніше ж це робити у режимі онлайн,  зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису або авторизувавшись на цьому сервісі через Інтегровану систему електронної ідентифікації GovID. Авторизацію за допомогою GovID, яка передбачає вхід на вебпортал через мобільного оператора (MobileID) або номера банківської картки (BankID), можна здійснити як на сайті порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, так і в мобільному застосунку «Пенсійний фонд».

10:05:11 15.09.2022

Чи створиться Е-лікарняний, якщо захворів новоприйнятий працівник?

Ведення Реєстру електронних листків непрацездатності здійснює Пенсійний фонд України, і формуються вони саме на основі наявної в його базі інформації про застрахованих осіб. Отож головним чинником успішного створення електронного листка непрацездатності та відповідних соціальних виплат за цей період є наявність в Реєстрі достовірних відомостей.

10:03:38 15.09.2022

КОРИСТУЙТЕСЬ ЕЛЕКТРОННИМИ ПОСЛУГАМИ ВЕБПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ – ЦЕ ДОСТУПНО Й КОРИСНО ДЛЯ КОЖНОГО

Використання електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) корисне для всіх вікових категорій населення.  Пенсіонери тут можуть переглядати матеріали своїх пенсійних справ, замовляти та отримувати необхідні документи в електронному форматі, громадяни, які невдовзі досягнуть пенсійного віку – ознайомитись з переліком необхідних документів для призначення пенсії, прорахувати її орієнтовний розмір, подати заяву на автоматичне призначення, а люди, яким ще до пенсії далеко, мають змогу переглядати персональні відомості про суми заробітків, сплачених  внесків та набутого страхового стажу, контролюючи в такий спосіб формування своїх пенсійних перспектив. Підприємці та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, на вебпорталі можуть ознайомитись з умовами нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, порядком складання і подання звітності, а також отримати форми бланків, заяв, інших документів, необхідних для взяття на облік тощо.

15:45:36 09.09.2022

ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ В ДІЇ

Тепер і пенсійне посвідчення можна покласти на поличку, бо все — у смартфоні. Розповідаємо про новий документ.

17:05:23 07.09.2022

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ

Вирішити питання пенсійного забезпечення можна незалежно від свого місця реєстрації та перебування на пенсійному обліку. Територіальні органи Пенсійного фонду України здійснюють прийом та обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, та надають широкий спектр послуг мешканцям всієї території України.

16:16:38 06.09.2022

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ

Вирішити питання пенсійного забезпечення можна незалежно від свого місця реєстрації та перебування на пенсійному обліку. Територіальні органи Пенсійного фонду України здійснюють прийом та обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, та надають широкий спектр послуг мешканцям всієї території України.

16:11:57 06.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь