Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення п’ятого засідання виконавчого комітету Чагорської сільської ради від 09.05.2024 року

Дата: 14.05.2024 15:52
Кількість переглядів: 62

                                                                  Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «09»  травня  2024 року                     село Чагор                                      № 59-5/2024    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» зі змінами, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,                        згідно  додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Визначити та затвердити обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  квітень  місяць 2024 року відповідно до додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

  Сільський голова                                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

      

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

    від «09» травня 2023 року                 село Чагор                              № 60-5/2024

                                                                                        

    «Про організацію та участь у здійсненні заходів,

     пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та

     цивільною обороною на підпорядкованій

     території сільської ради»

 

       Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та на  виконання розпорядження керівника Чернівецької військової державної адміністрації «Про стан виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», та з метою дотримання постійної готовності, відповідно  до статей 36, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет сільської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію щодо організації та участі у здійсненні заходів, пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та цивільною обороною на підпорядкованій території сільської ради взяти до відома.

 

  1. Відповідальним особам за ведення військового обліку військовозобов’язаних, в особливий період, співпрацювати з Чернівецькою обласною військовою адміністрації та виконати розпорядження та накази голови Чернівецької обласної військової адміністрації «Про стан виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та розпорядження 2-го відділу  Чернівецького ОРТЦК та СП у Чернівецькій області.

 

  1. Контроль за організацію та участь у здійсненні заходів, пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та цивільною обороною на підпорядкованій території сільської ради залишити за заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

            Сільський голова                                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                           с. Чагор                                     № 61-5/2024

 

 

Про затвердження висновку про встановлення

способу участі батька у вихованні дітей

та порядку побачення з дитиною

       Відповідно до Закону України »Про місцеве самоврядування в Україні», статей 150, 155 Сімейного кодексу України, до статті 12  Закону України «Про охорону дитинства»,ст. 164 Кодексу про адміністративні правопорушення, п 3.1 Постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня  2008 року №866 Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із  захистом прав дітей», Постановою Кабінету  Міністрів України від 27 грудня 2001 року №866  Питання діяльності органів опіки та піклування, відповідно ч.2, ч.5 ст.19, п.2 ст.155, ст.159 Сімейного кодексу України, ч.2 ст.15 Закону України «Про охорону дитинства», п.74 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09 травня 2024 року, керуючись статтями 34, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  Чагорської сільської ради:

ВИРІШИВ:

1. Затвердити висновок органу опіки та піклування Чагорської сільської ради про встановлення способу участі батька у вихованні дітей та порядку побачення з дітьми, згідно додатку. 

         2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та  начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

         Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  09 травня  2024  року                            с. Чагор                                      № 62-5/2024

 

Про затвердження висновку про доцільність

визначення місця проживання малолітніх дітей

Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року

народження та Мамалиги Артема Денисовича,

03.07.2019 року народження

 

 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 55,56 Цивільного кодексу України, статей 157-161 Сімейного  кодексу України, статті 4  Закону України «Про органи і служби для дітей та спеціальні установи для дітей», статей 1,3,5,11,12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов  соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 05 травня 2008 року №4112008 «Про заходи щодо забезпечення  захисту прав та інтересів дітей», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності  органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяви громадян, згідно з рішенням комісії з питань захисту прав дитини від 09.05.2024 року, з метою  сприяння забезпеченню реалізації прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, беручи до уваги те, що малолітні діти Мамалига Дмитро Денисович, 23.09.2015  року народження та Мамалига Артем Денисович, 03.07.2019 проживають разом із матір’ю Мамалигою Анастасією Олександрівною, 15.07.1994 року народження за адресою: с.Луковиця, вул. Незалежності, № 79, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,

   

В И Р І Ш И В :

 

1. Вважати за доцільне визначення місце проживання малолітніх дітей  Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року народження та Мамалиги Артема Денисовича, 03.07.2019 року народження  за фактичним місцем проживання їх матері, Мамалига Анастасії Олександрівни, 15.07.1994 року народження, за адресою:  с. Луковиця по вул. Л.Українки, № 5, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 2. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року народження та Мамалиги Артема Денисовича, 03.07.2019 року народження разом із матір’ю  Мамалига Анастасією Олександрівною, 15.07.1994 року народження за адресою: с. Луковиця, вул. Л. Українки, будинок 5, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

3. Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок направити батькам дитини.

 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з  питань виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника Cлужби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету  Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

         Сільський голова                                                                                 Георгій КОБЛЮК   

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  09 травня   2024 року                             с. Чагор                                        № 63-5/2024

 

 

«Про затвердження індивідуальних

планів соціального захисту дітей,

позбавлених батьківського піклування та

дітей- сиріт та дітей, які опинилися в складних

життєвих обставинах»

 

          Відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги витяг із протоколу № 3 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.04.2023 року, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

           

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей – сиріт, а саме: Мойсюк Ангеліну Аркадіївну, 15.03.2007 року народження, Мойсюка Юрія Аркадійовича, 12.04.2016 року народження, Мойсюка Іллю Олександровича, 30.07.2009 року народження, Мойсюка Олександра Олександровича, 14.09.2005 року народження, Мудрак Анастасію Андріївну, 25.06.2008 року народження, Мінтенко Марту Віталіївну, 04.04.2013 року народження, Соколюка Дениса Віталійовича, 21.09.2008 року народження, Ростоцький Миколу Петровича, 15.04.2006 року народження, Спринь Анну-Єлизавету Іванівну, 08.06.2007 року народження, Приутеску Олександра Івановича. 27.08.2020 року народження, Приутеску Софію Іванівну, 16.09.2019 року народження, Дунаєву Катерину  Владиславівну, 24.06.2009 року народження ,Козловську Марію Миколаївну, 30.03.2011 року народження, Козловську Валентину Сергіївну, 14.02.2013 року народження,Артемову Христину Віталіївну, 19.06.2007 року народження. Якушеву Ілону Олександрівну, 28.09.2007 року народження, Якушеву Ілону Олексіївну, 28.09.2007 року народження, Якушева Дениса Олексійовича, 21.12.2005 року народження, Федорчука Дмитра Сергійовича, 04.11.2010 року народження, Ільїна Володимира Віталійовича, 28.12.2007 року народження,Ільїна Михайла Віталійовича, 28.05.2006 року народження,  Приутеску Діану Іванівну, 24.04.2015 року народження, Скаловську Олену Іванівну, 28.12.2006 року, Кузюка Богдана Васильовича, 23.12.2018 року народження, Попова Сергія Сергійовича, 13.05.2023 року народження.

 

 

  2.  Затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних

       життєвих обставинах, а саме: Піцул Юрія Руслановича, 06.05.2006 року народження, Піцул

       Олександра Руслановича, 22.09.2011 року народження.

 

  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника Служби у справах дітей та

       сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ .

 

 

 

        Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024 року                        село Чагор                                    64-5/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Боднарюка Андрія Георгійовича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №108/2020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування», розглянувши заяву  громадянина  Боднарюк Андрія Георгійовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Боднарюк Андрія Георгійовича, 02.06.1979  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул. В. Івасюка,  будинок 12,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянином  Гудима Георгієм Лазоровичем,  26.10.1958  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатним. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

       Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024 року                        село Чагор                                    65-5/2024

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Криворученко Олександра Вікторовича »

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №1082020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування», розглянувши заяву  громадянина Криворученко Олександра Вікторовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Криворученко Олександра Вікторовича, 20.09.1972  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул.  Національна,  будинок 34,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянкою   Биканова Таісією Яківною, 19.09.1946  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатною. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

      Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024  року                       с. Чагор                                            № 66-5/2024

 

 

Про надання дозволу на укладення

та підписання договору дарування 

нерухомого майна, яке належить  на праві

приватної власності малолітній дитині

 

    Розглянувши заяву громадян, подані відповідно до вимог чинного законодавства документи, відповідно до статей 8, 17, 70, 155, 173, 175, 176, 177 Сімейного кодексу України, глави 55 та статей 32, 203, 205, 208-210, 215, 216, 224, 242, 357, 368, 369, 370, 372, 377, 827-836 Цивільного кодексу України, статей 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, статей 41-55 Закону України «Про нотаріат», статті 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», підпункту 4 пункту б частини 1 статей 34, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 6 Закону України “Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні”, пунктів 66, 67, 68 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов‘язані із захистом прав дитини”, беручи до уваги витяг із протоколу № 4 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.05.2024 року, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл батькам  Куліш Володимиру Івановичу,11.02.1963 року народження та  Солонській Галині Яківні, 08.03.1963 року народження на укладання договору дарування малолітній дитині Куліш Наталії Володимирівні, 04.09.2017 року народження 12 частини житлового будинку, з господарськими будівлями та спорудами загальна площа якого 403, 4 кв. м, а житлова площа 110.5 кв. м, який розташований за адресою м. Чагор, вулиця Яремчука Н, будинок 33, який належить на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження  та  12 частини земельної ділянки загальна площа якої 0,1015 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0326 цільове призначення якої для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) і розташована за адресою: с.. Чагор, вулиця Яремчука Н., 33 та належать йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження 
  2. Надати матері Солонській Галині Яківні, 08.03.1988 року народження,  яка діє від імені та в інтересах малолітньої дитини Куліш Наталії Володимирівни, 04.09.2017 року народження дозвіл на укладення та підписання договору дарування на ім’я малолітньої дитини Куліш Наталії Володимирівни, 04.09.2017 року народження на  дарування 1/2 частини житлового будинку, з господарськими будівлями та спорудами загальна площа якого 403, 4 кв. м, а житлова площа 110.5 кв. м, який розташований за адресою м. Чагор, вулиця Яремчука Н., будинок 33, який належить йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження  та 1/2 частини земельної ділянки загальна площа якої 0,1015 га.,

 

кадастровий номер 7321087900:01:005:0326 цільове призначення якої для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) і розташована за адресою: с..Чагор, вулиця Яремчука Н., 33,  та належать йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження .

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та  начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

       Сільський голова                                                                               Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                 с. Чагор                              № 67-5/2024

 

«Про  затвердження  акту  встановлення 

факту здійснення догляду Косован Степаном

Васильовичем  за батьком Косован Василем

Михайловичем, інвалідом ІІ групи»

 

       Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року №1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі заяви № 416 від 08.05.2024 року гр. Косована Степана Васильовича  та доданих до неї документів, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

1.  Затвердити   акт   встановлення   факту  здійснення   догляду  Косован  Степаном Васильовичем, 10.01.1994 року народження  за батьком Косован Василем Михайловичем, 25.01.1971 року народження, інвалідом ІІ групи. (Копія акту від 09.05.2024 року додається).

 

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на сільського голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

          Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                  с. Чагор                             № 68-5/2024

 

«Про  затвердження  акту  встановлення 

факту здійснення догляду Боднарюк Андрієм

Георгійовичем  за тестем Гудимою Георгієм

Лазоровичем, інвалідом ІІ групи»

 

Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року №1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі заяви № 415 від 08.05.2024 року гр. Боднарюк Андрія Георгійовича та доданих до неї документів, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

1.  Затвердити   акт     встановлення    факту  здійснення      догляду Боднарюк    Андрієм

Георгійовичем,  02.06.1979  року  народження   за  тестем   Гудимою    Георгієм

Лазоровичем, 26.10.1958 року народження, інвалідом ІІ групи. (Копія акту від 09.05.2024 року додається).

 

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на сільського голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

          Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «09»  травня 2024 року                     село Чагор                            № 69-5/2024

 

«Про виділення одноразової грошової матеріальної

допомоги гостропотребуючим жителям населених

пунктів Чагорської сільської ради Чернівецького

району Чернівецької області».

        Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до рішення 26-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 21.12.2023 року № 400-26/2023 «Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2024-2026 рр.», розглянувши заяви та додані до них документи гостропотребуючих жителів населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області та з метою соціального забезпечення територіальної громади, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради,-

ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову грошову матеріальну допомогу гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у рамках виконання Програми соціального захисту населення «Турбота» наступним мешканцям:

    1.1. Гр. Чорней Миколі Георгійовичу, жителю с. Чагор, вул. Незалежності, 119-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

   1.2. Гр. Котику Ігору Георгійовичу, жителю с. Чагор, вул. Свободи, 13, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

   1.3. Гр. Верстюк Олександру Ігоровичу, жителю с. Чагор, вул. Ю. Федьковича, 26-В, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

  1.4. Гр. Боднар Надії Василівні, жительці с. Луковиця, вул. Головна, № 38-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення матері Глипка Стелуци Василівни, 1958 р.н. в сумі 1000,00 грн;

 1.5. Гр. Тулюлюку Валентину Васильовичу, жителю с. Луковиця, вул. Миру, 52-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як особі з інвалідністю ІІ групи  в сумі 1000,00 грн;

 1.6. Гр. Лободич Тамарі Йосифівні, жительці с. Луковиця, вул. Прикордонна, 70, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн;

1.7. Гр. Чоботарю Василю Івановичу, жителю с. Луковиця, вул. Миру, 52-А, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як особі з інвалідністю ІІ групи  в сумі 1000,00 грн;

 1.8. Гр. Кушнірюк Домніці Миколаївні, жительці с. Луковиця, вул. Миру, 18, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.9. Гр. Андрусяк Наталії Василівні, жительці с. Луковиця, вул. Миру, № 56, Чернівецького району, Чернівецькій області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  синові Андрусяку Богдану Вікторовичу, 05.08.2007 року, інваліду І групи підгрупи А, в сумі 3000,00 грн;

 1.10. Гр. Кришка Ользі Миколаївні, жительці с. Кут, вул. М. Черемшини, 4, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  покращення матеріально-побутових умов проживання  в сумі 1000,00 грн.

1.11. Гр. Комейко Тамарі Володимирівні, жительці с. Молодія, вул. Садова, 41, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

1.12. Гр. Кузенко Віоріці Георгіївні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 22, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

1.13. Гр. Гричак Аліні Валеріївні, жительці с. Молодія, вул. Головна, 61, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення малолітньої доньки Гричак Александри Євгенівни, 19.05.2018 року народження, як дитині з інвалідністю І групи підгрупи А  в сумі 1000,00 грн.

1.14. Гр. Мандрик Домніці Василівні, жительці с. Молодія, вул. Головна, 41, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  придбання ліків свекра  Мандрек Дмитра Ілліча в сумі 1000,00 грн.

1.15. Гр. Мартін Наталі Віорелівні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 12, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  матері Клим Марії Георгіївни, 1952 р.н. в сумі 1000,00 грн.

1.16. Гр. Столярчук Тетяні Мірчевні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 51-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення матері похилого віку Піул Одарки Андріївни, 1949 р.н. в сумі 1000,00 грн.

1.17. Гр. Кречун Василю Васильовичу, жителю с. Чагор, вул. Дружби народів, 21, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення, як учаснику бойових дій в сумі 5000,00 грн.

1.18. Гр. Косташу Михайлу Івановичу, жителю с. Чагор, вул. Шевченка, 25-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  покращення житлово-побутових умов проживання  в сумі 5000,00 грн.

2. Відділу бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Хмара М.М.) провести виплату одноразової грошової матеріальної допомоги вищевказаним гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області згідно з пунктом 1 даного рішення.                                                 

3. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.

 

 

         Сільський  голова                                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

Фото без опису

                                                            УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

       від  «09» травня  2024 року            село Чагор                              70-5/2024

 

       «Про розгляд заяв власників об’єктів

       нерухомого майна щодо місця реєстрації»

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр.Соловей Ольги Леонідівни, яка просить зареєструвати до квартири № 151, що розміщена в багатоквартирному будинку10-А по вул. І.Мазепи  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Урозова Ростислава Артемовича, 03.12.2002 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр.  Соловей Ольги Леонідівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Соловей Ольги Леонідівни, зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. І.Мазепи № 10-А, кв. 151, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Урозова Ростислава Артемовича, 03.12.2002 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Боднар Ганни Петрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. І. Франка № 49 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання родички Алієвої Гули, 05.03.1989 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Боднар Ганни Петрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Боднар Ганни Петрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Франка № 49, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  родички Алієвої Гули, 05.03.1989 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Мороз Іллі Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Олімпійській № 8 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Мельничук Анни Андріївни, 16.02.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Мороз Іллі Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Мороз Іллі Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Олімпійській № 8, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Мельничук Анни Андріївни, 16.02.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Солован Тетяни Анатоліївни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Українській  № 13-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Солован Тетяни Анатоліївни, 06.02.1987 року народження та дітей Солован Ніколь Володимирівни, 04.03.2011 року народження, Солован Моніки Володимирівни, 15.12.2017 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Солован Тетяни Анатоліївни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Солован Тетяни Анатоліївни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Українська  № 13-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Солован Тетяни Анатоліївни, 06.02.1987 року народження та дітей Солован Ніколь Володимирівни, 04.03.2011 року народження, Солован Моніки Володимирівни, 15.12.2017 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Трач Олександри Ігорівни, яка просить зареєструвати до  власного житлового будинку по вул. Спортивній № 46-Ж в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Трач Олександри Ігорівни, 08.09.1992 року народження та доньки Трач Злати Романівни, 17.02.2017 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Трач Олександри Ігорівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Трач Олександри Ігорівни  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Спортивна № 46-Ж, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Трач Олександри Ігорівни, 08.09.1992 року народження та доньки Трач Злати Романівни, 17.02.2017 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Коблюк Марії Василівни, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Незалежності № 164-1 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Коблюк Вікторії Теодозіївни та онуки Коблюк Злати Ярославівни.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Коблюк Марії Василівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Коблюк Марії Василівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Незалежності № 164-1, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Коблюк Вікторії Теодозіївни та онуки Коблюк Злати Ярославівни.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Іліка Анатолія Діонізійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. М. Емінеску № 3 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Онофрейчук Емілії Дорінівні, 14.04.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Іліка Анатолія Діонізійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Іліка Анатолія Діонізійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. М. Емінеску № 3, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  онуки Онофрейчук Емілії Дорінівні, 14.04.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

8. СЛУХАЛИ: заяву гр. Каланджій Людмили Дмитрівни, яка просить зареєструвати  до власного житлового будинку по вул. І. Мазепи № 25 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Каланджій Людмили Дмитрівни та дітей  Каланджій Кирило Р., Каланджій Романа Р., Каланджій Дмитра Р.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Каланджій Людмили Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Каланджій Людмили Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 25, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці  власниці Каланджій Людмили Дмитрівни та дітей  Каланджій Кирило Р., Каланджій Романа Р., Каланджій Дмитра Р.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

9. СЛУХАЛИ: заяву гр. Боднарюка Андрія Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. В. Івасюка № 12 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання тестя Гудими Георгія Лазоровича, 16.10.1958 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Боднарюка Андрія Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Боднарюка Андрія Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. В. Івасюка № 12, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання тестя Гудими Георгія Лазоровича, 16.10.1958 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

10. СЛУХАЛИ: заяву гр. Джошкун Наталії Іванівни, яка просить зареєструвати до квартири № 6, що розміщена у багатоквартирному житловому будинку по вул. Шостій Приміській № 11-А, кв. 6, в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Джошкун Наталії Іванівни, 05.01.1993 року народження, чоловіка Джошкун Мехмета Венсі, 14.09.1979 року народження та дітей Джошкун Мірана Мехметовича, 06.11.2015 року народження та Джошкун Еміра Мехметовича, 17.01.2019 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Джошкун Наталії Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Джошкун Наталії Іванівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Шостій Приміській № 11-А, кв. 6, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Джошкун Наталії Іванівни, 05.01.1993 року народження, чоловіка Джошкун Мехмета Венсі, 14.09.1979 року народження та дітей Джошкун Мірана Мехметовича, 06.11.2015 року народження та Джошкун Еміра Мехметовича, 17.01.2019 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

11. СЛУХАЛИ: заяву гр. Додон Сільвії Артемонівни, яка просить зареєструвати до квартири № 12, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. Спортивній  № 12 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Додон Сільвії Артемонівни, 28.01.1973 року народження та сина Додон Владислава Віореловича, 23.04.2009 року народження.

 

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Додон Сільвії Артемонівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Додон Сільвії Артемонівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Спортивній  № 12, кв. 12,  Чернівецького (Глибоцького) району

 

 Чернівецької області місце проживання тестя власниці Додон Сільвії Артемонівни, 28.01.1973 року народження та сина Додон Владислава Віореловича, 23.04.2009 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

12. СЛУХАЛИ: заяву гр. Викирчук Штефанії Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Національній № 54 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Герела Назарія Романовича, 21.04.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Викирчук Штефанії Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Викирчук Штефанії Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Національній № 54, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Герела Назарія Романовича, 21.04.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

13. СЛУХАЛИ: заяву гр. Остафічук Максима Степановича, який просить зареєструвати до квартири № 125, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. І. Мазепи № 10-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дружини Семенюк А.М., 01.10.1997 року народження та доньки Остафічук Емми Максимівни, 28.12.2022 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Остафічук Максима Степановича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Остафічук Максима Степановича  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 10-А, кв. 125, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Семенюк А.М., 01.10.1997 року народження та доньки Остафічук Емми Максимівни, 28.12.2022  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

14. СЛУХАЛИ: заяву гр. Кіфряк Ніни Іванівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Міжнародній № 18 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Кіфряк Ольги Василівни, 27.11.1981 року народження та онука Кіфряк Євгенія Олександровича, 25.04.2016 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Кіфряк Ніни Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Кіфряк Ніни Іванівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Міжнародній № 18, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Кіфряк Ольги Василівни, 27.11.1981 року народження та онука Кіфряк Євгенія Олександровича, 25.04.2016 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

15. СЛУХАЛИ: заяву гр. Гушул Андрія Костянтиновича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. М. Грушевського № 11 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника Гушул Андрія Костянтиновича, 12.10.1982 року народження, дружини Гушул Алли Олександрівни, 23.11.1984 року народження та доньки Гушул Каріни Андріївни, 03.07.2011 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Гушул Андрія Костянтиновича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Гушул Андрія Костянтиновича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. М. Грушевського № 11, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника Гушул Андрія Костянтиновича, 12.10.1982 року народження, дружини Гушул Алли Олександрівни, 23.11.1984 року народження та доньки Гушул Каріни Андріївни, 03.07.2011 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

    Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

                                                                          Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від «09»  травня  2024 року                        село Чагор                            № 71-5/2024

 

«Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо

присвоєння поштових адрес, погодження складу об’єктів

нерухомого майна  згідно їх місця розташування на території

Чагорської сільської ради після проведення інвентаризації»

 

             Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30, статті 31, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 559 «Про містобудівний кадастр», Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26 листопада 2020 року № 110/2020, постанови Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 «Про затвердження Порядку Присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та на підставі заяв громадян щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна, розташованих в населених пунктах Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, з метою упорядкування житлових адрес згідно місця їх розташування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради-

        В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти поштову адресу:

 

1.1. об’єкту нерухомого майна – «офісно-складські приміщення», що розміщений на земельній ділянці площею 0,3057 га, кадастровий номер якої 73210847900:01:003:1374, з цільовим призначенням для іншої комерційної діяльності, що належить гр. Килимнику Юрію Олександровичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 251845990 від 08.04.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2332316673210: село Чагор, вулиця М. Коцюбинського, № 1 (один), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.2. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Ванівському Олегу Степановичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0900 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1264, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 178288647 від 21.08.2019 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1898524773210: село Чагор, вулиця Зелена, № 32 (тридцять два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.3. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Бабій Василю Миколайовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0675 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:0291, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯБ № 752766 від 12.04.2006 року: село Чагор, вулиця Олімпійська, № 69-А (шістдесят дев’ять «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

1.4. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Корчевому Олександру Дмитровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0885 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:1225, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯЛ № 810868 від 02.06.2011 року: село Чагор, вулиця Сагайдачного, № 33-А (тридцять три «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.5. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Корчевому Олександру Дмитровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0729 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:0972, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯЛ № 810870 від 02.06.2011 року: село Чагор, вулиця Сагайдачного, № 33-Б (тридцять три «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.6. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Адам Юлії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А»), квартира, № 158, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.7. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Адам Юлії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Міжнародній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01: 003:2785: село Чагор, вулиця Міжнародна, № 51 (п’ятдесят один), квартира, № 13, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

     1.8. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Стрілак Владиславу Володимировичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0131 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1553, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на підставі договору №  2874 від 11.04.2024 року: село Чагор, вулиця Локаторна, № 32 (тридцять два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.9. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Жиряда Василю Васильовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0196 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1548, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на підставі договору №  2874 від 11.04.2024 року: село Чагор, вулиця Локаторна, № 32-А (тридцять два «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

  1.10. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0342 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1394, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352105229 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820383773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-А (п’ятдесят чотири «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

 

 

1.11. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0201 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1395, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352102853 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820373573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Б (п’ятдесят чотири «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.12. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,02 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1396, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352089140 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820313473210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-В (п’ятдесят чотири «В»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.13. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0200 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1387, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352150156 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820554573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Г (п’ятдесят чотири «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.14. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0199 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1388, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352147453 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820544873210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Д (п’ятдесят чотири «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.15. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0178 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1389, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352122190 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820448773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Е (п’ятдесят чотири «Е»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.16. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0170 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1390, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352116990 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820429473210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Є (п’ятдесят чотири «Є»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

 

 

 

1.17. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0170 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1391, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352114141 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820419573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Ж (п’ятдесят чотири «Ж»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.18. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0262 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1392, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352158067 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820584273210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-К (п’ятдесят чотири КА»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.19. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Лазурко Еммануїлу Іллічу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0255 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2728, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 260752831 від 09.06.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372318173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Д (десять «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.20. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Лазурко Анастасії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0155 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2727, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 260335960 від 07.06.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372277673210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Г (десять «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.21. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Наумов Миколі Вікторовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0156 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2733, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 311355371 від 30.09.2022 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372318173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-И (десять «И»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2. Рекомендувати  заявникам  звернутись до акредитованих суб’єктів  державної  реєстрації для

   оформлення документації та отримати правовстановлюючі документи з присвоєною поштовою

   адресою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань

    діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА  та  керуючою справами (секретаря)

    виконавчого комітету Валентину КОСТАШ.       

 

   Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮ

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                    село Чагор                              № 72-5/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської

сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор

Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину документації  об’єкта  будівництва  « Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.   Затвердити    зведену    кошторисну    документацію   об’єкта   будівництва   «Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор Чернівецького району Чернівецької області» з подальшим затвердженням на засідання чергової сесії. Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 1442,827 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                    село Чагор                              № 73-5/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської

сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія

Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши  кошторисну  частину  документації об’єкта  будівництва  «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.  Затвердити    зведену    кошторисну    документацію    об’єкта    будівництва   «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області» з подальшим затвердженням на засідання чергової сесії. Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 1473,706 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               Фото без опису

                                                         УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                 село Чагор                                № 74-5/2024

                            

«Про надання дозволу на облаштування дорожнього

покриття, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця

для паркування  автотранспорту»

 

           Ознайомившись з листом-прохання вих. № 12-04 від 12.04.2024 року Релігійної організації «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ОБ’ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» в особі Романа ОНУФРІЙЧУКА щодо надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою: вул. Дружби народів, село Чагор, Чернівецького району Чернівецької області, з метою проведення облаштування проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту, в зв’язку з необхідністю комфортного та його безпечного пересування, враховуючи виконання державних будівельних норм, відповідно ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 26 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Постанови Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 р. № 198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», Виконавчий комітет сільської ради,-

 В И Р І Ш И В: 

  1. Надати дозвіл на облаштування проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту на відрізку вулиці, що прилягає до вищевказаного об’єкта нерухомого майна, що знаходиться за адресою: село Чагор, вулиця Дружби народів, № 99, Чернівецького району Чернівецької області, враховуючи виконання державних будівельних норм.

 

  1. Зобов’язати  заявника  Романа ОНУФРІЙЧУКА отримати технічні умови та виготовити проєктно-кошторисну документацію для виконання робіт по облаштуванню проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту за рахунок фінансування послуг та робіт суб’єктом звернення.

 

  1. Роботи виконувати з дотриманням правил охорони праці, техніки безпеки та забезпечити наведення санітарного порядку в місячний термін після проведення робіт.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань  діяльності виконавчих органів сільської ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

 

          Сільський голова                                                              Георгій КОБЛЮК

 

 

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

      від  «09»  травня 2024 року                 село Чагор                          № 75-5/2023

 

Про погодження тарифів на послуги

з вивезення побутових відходів для

ТОВ «Укрвторресурси-Буковина» 

 

Розглянувши листа (вих. 272 від 11.04.2024 року) ТОВ «Укрвторресурси-Буковина», відповідно до Законів України «Про відходи» зі змінами, «Про житлово-комунальні послуги», «Порядку формування тарифів на послуги з поводження з  побутовими  відходами», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р. № 1010, зі змінами, «Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», затвердженого  наказом Мінрегіону від 12.09.2018 р. № 239, керуючись статтями 28, 30  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги підвищення  вартості паливно-мастильних матеріалів, збільшення вартості послуг сторонніх організацій, у зв’язку з нестабільним та непрогнозованим коливанням курсу валют від якого залежить обслуговування спецтехніки, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити встановлення нових тарифів на послуги з вивезення побутових відходів для ТОВ «Укрвторресурси-Буковина»:

 

  • 194,63 грн./м3 з ПДВ для юридичних осіб;
  • 44,91 грн./людини (повнолітньої, що фактично проживає за адресою) з ПДВ в місяць для фізичних осіб.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

          Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року         село Чагор                    № 76-5/2024

 

Про призупинення освітнього

процесу в закладах дошкільної

освіти Чагорської сільської ради

З метою якісної підготовки закладів дошкільної освіти Чагорської сільської ради до 2024-2025 навчального року, забезпечення умов, що відповідають санітарним нормам перебування  дітей у закладі освіти, проведення  ремонтних  робіт на підставі статі 11 Закону України «Про дошкільну освіту», відповідно до власних статутів закладів дошкільної освіти Чагорської сільської ради, керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради,-

ВИРІПІИВ:

1. Тимчасово призупинити освітній процес в закладах дошкільної освіти Чагорської сільської ради:

   - в Чагорському ЗДО та в Луковицькому ЗДО: з 03 червня по 31 липня 2024 року;

   - в Молодійському ЗДО: з 03 червня по 07 серпня 2024 року.

2. Директорам закладів дошкільної освіти, організувати роботу підпорядкованих закладів з урахуванням цього рішення, про що видати відповідні накази.

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради, забезпечити виконання цього рішення та довести його до відома директорів закладів освіти, батьків та  вихованців.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра JIA3OPЕНКА.

 

 

      Сільський  голова                                                                            Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 Фото без опису

                                                               УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «09»  травня 2024 року                        село Чагор                             № 77-5/2024

 

«Про розгляд заяв з інших питань»

 

 

1. СЛУХАЛИ:   З нагоди відзначення 6-ої річниці створення Служби поліцейських офіцерів громад, керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення 26-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 21.12.2023 року № 400-26/2023 «Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2024-2026 рр.»  з  метою заохочення за сумлінне виконання обов’язків та високі досягнення у співпраці щодо реалізації безпекових проєктів та створенні безпечного середовища у громаді, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради, -

 ВИРІШИВ:

 

 

  1. З метою заохочення виділити одноразову грошову матеріальну допомогу поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, капітану поліції Малованюку Валентину Івановичу з метою заохочення  в сумі 8000,00 грн. та поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, капітану поліції Бойчуку Сергію Георгійовичу  в сумі 8000,00 грн.

 

  1. Головному бухгалтеру М.М. ХМАРА нарахувати МАЛОВАНЮКУ В.І. та БОЙЧУКУ С.Г. одноразову грошову матеріальну допомогу згідно п.1 даного рішення.

 

  1. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  сільського  голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

             Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

            

                                                                   

                                                                  Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «09»  травня  2024 року                     село Чагор                                      № 59-5/2024    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» зі змінами, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,                        згідно  додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Визначити та затвердити обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  квітень  місяць 2024 року відповідно до додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

  Сільський голова                                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

      

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

    від «09» травня 2023 року                 село Чагор                              № 60-5/2024

                                                                                        

    «Про організацію та участь у здійсненні заходів,

     пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та

     цивільною обороною на підпорядкованій

     території сільської ради»

 

       Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та на  виконання розпорядження керівника Чернівецької військової державної адміністрації «Про стан виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», та з метою дотримання постійної готовності, відповідно  до статей 36, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет сільської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію щодо організації та участі у здійсненні заходів, пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та цивільною обороною на підпорядкованій території сільської ради взяти до відома.

 

  1. Відповідальним особам за ведення військового обліку військовозобов’язаних, в особливий період, співпрацювати з Чернівецькою обласною військовою адміністрації та виконати розпорядження та накази голови Чернівецької обласної військової адміністрації «Про стан виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та розпорядження 2-го відділу  Чернівецького ОРТЦК та СП у Чернівецькій області.

 

  1. Контроль за організацію та участь у здійсненні заходів, пов’язаних з мобілізаційною підготовкою та цивільною обороною на підпорядкованій території сільської ради залишити за заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

            Сільський голова                                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                           с. Чагор                                     № 61-5/2024

 

 

Про затвердження висновку про встановлення

способу участі батька у вихованні дітей

та порядку побачення з дитиною

       Відповідно до Закону України »Про місцеве самоврядування в Україні», статей 150, 155 Сімейного кодексу України, до статті 12  Закону України «Про охорону дитинства»,ст. 164 Кодексу про адміністративні правопорушення, п 3.1 Постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня  2008 року №866 Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із  захистом прав дітей», Постановою Кабінету  Міністрів України від 27 грудня 2001 року №866  Питання діяльності органів опіки та піклування, відповідно ч.2, ч.5 ст.19, п.2 ст.155, ст.159 Сімейного кодексу України, ч.2 ст.15 Закону України «Про охорону дитинства», п.74 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09 травня 2024 року, керуючись статтями 34, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  Чагорської сільської ради:

ВИРІШИВ:

1. Затвердити висновок органу опіки та піклування Чагорської сільської ради про встановлення способу участі батька у вихованні дітей та порядку побачення з дітьми, згідно додатку. 

         2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та  начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

         Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  09 травня  2024  року                            с. Чагор                                      № 62-5/2024

 

Про затвердження висновку про доцільність

визначення місця проживання малолітніх дітей

Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року

народження та Мамалиги Артема Денисовича,

03.07.2019 року народження

 

 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 55,56 Цивільного кодексу України, статей 157-161 Сімейного  кодексу України, статті 4  Закону України «Про органи і служби для дітей та спеціальні установи для дітей», статей 1,3,5,11,12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов  соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 05 травня 2008 року №4112008 «Про заходи щодо забезпечення  захисту прав та інтересів дітей», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності  органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяви громадян, згідно з рішенням комісії з питань захисту прав дитини від 09.05.2024 року, з метою  сприяння забезпеченню реалізації прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, беручи до уваги те, що малолітні діти Мамалига Дмитро Денисович, 23.09.2015  року народження та Мамалига Артем Денисович, 03.07.2019 проживають разом із матір’ю Мамалигою Анастасією Олександрівною, 15.07.1994 року народження за адресою: с.Луковиця, вул. Незалежності, № 79, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,

   

В И Р І Ш И В :

 

1. Вважати за доцільне визначення місце проживання малолітніх дітей  Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року народження та Мамалиги Артема Денисовича, 03.07.2019 року народження  за фактичним місцем проживання їх матері, Мамалига Анастасії Олександрівни, 15.07.1994 року народження, за адресою:  с. Луковиця по вул. Л.Українки, № 5, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 2. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей Мамалиги Дмитра Денисовича, 23.09.2015 року народження та Мамалиги Артема Денисовича, 03.07.2019 року народження разом із матір’ю  Мамалига Анастасією Олександрівною, 15.07.1994 року народження за адресою: с. Луковиця, вул. Л. Українки, будинок 5, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

3. Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок направити батькам дитини.

 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з  питань виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника Cлужби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету  Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

         Сільський голова                                                                                 Георгій КОБЛЮК   

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  09 травня   2024 року                             с. Чагор                                        № 63-5/2024

 

 

«Про затвердження індивідуальних

планів соціального захисту дітей,

позбавлених батьківського піклування та

дітей- сиріт та дітей, які опинилися в складних

життєвих обставинах»

 

          Відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги витяг із протоколу № 3 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.04.2023 року, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

           

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей – сиріт, а саме: Мойсюк Ангеліну Аркадіївну, 15.03.2007 року народження, Мойсюка Юрія Аркадійовича, 12.04.2016 року народження, Мойсюка Іллю Олександровича, 30.07.2009 року народження, Мойсюка Олександра Олександровича, 14.09.2005 року народження, Мудрак Анастасію Андріївну, 25.06.2008 року народження, Мінтенко Марту Віталіївну, 04.04.2013 року народження, Соколюка Дениса Віталійовича, 21.09.2008 року народження, Ростоцький Миколу Петровича, 15.04.2006 року народження, Спринь Анну-Єлизавету Іванівну, 08.06.2007 року народження, Приутеску Олександра Івановича. 27.08.2020 року народження, Приутеску Софію Іванівну, 16.09.2019 року народження, Дунаєву Катерину  Владиславівну, 24.06.2009 року народження ,Козловську Марію Миколаївну, 30.03.2011 року народження, Козловську Валентину Сергіївну, 14.02.2013 року народження,Артемову Христину Віталіївну, 19.06.2007 року народження. Якушеву Ілону Олександрівну, 28.09.2007 року народження, Якушеву Ілону Олексіївну, 28.09.2007 року народження, Якушева Дениса Олексійовича, 21.12.2005 року народження, Федорчука Дмитра Сергійовича, 04.11.2010 року народження, Ільїна Володимира Віталійовича, 28.12.2007 року народження,Ільїна Михайла Віталійовича, 28.05.2006 року народження,  Приутеску Діану Іванівну, 24.04.2015 року народження, Скаловську Олену Іванівну, 28.12.2006 року, Кузюка Богдана Васильовича, 23.12.2018 року народження, Попова Сергія Сергійовича, 13.05.2023 року народження.

 

 

  2.  Затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних

       життєвих обставинах, а саме: Піцул Юрія Руслановича, 06.05.2006 року народження, Піцул

       Олександра Руслановича, 22.09.2011 року народження.

 

  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника Служби у справах дітей та

       сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ .

 

 

 

        Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024 року                        село Чагор                                    64-5/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Боднарюка Андрія Георгійовича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №108/2020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування», розглянувши заяву  громадянина  Боднарюк Андрія Георгійовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Боднарюк Андрія Георгійовича, 02.06.1979  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул. В. Івасюка,  будинок 12,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянином  Гудима Георгієм Лазоровичем,  26.10.1958  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатним. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

       Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024 року                        село Чагор                                    65-5/2024

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Криворученко Олександра Вікторовича »

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №1082020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування», розглянувши заяву  громадянина Криворученко Олександра Вікторовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Криворученко Олександра Вікторовича, 20.09.1972  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул.  Національна,  будинок 34,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянкою   Биканова Таісією Яківною, 19.09.1946  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатною. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

      Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» травня 2024  року                       с. Чагор                                            № 66-5/2024

 

 

Про надання дозволу на укладення

та підписання договору дарування 

нерухомого майна, яке належить  на праві

приватної власності малолітній дитині

 

    Розглянувши заяву громадян, подані відповідно до вимог чинного законодавства документи, відповідно до статей 8, 17, 70, 155, 173, 175, 176, 177 Сімейного кодексу України, глави 55 та статей 32, 203, 205, 208-210, 215, 216, 224, 242, 357, 368, 369, 370, 372, 377, 827-836 Цивільного кодексу України, статей 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, статей 41-55 Закону України «Про нотаріат», статті 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», підпункту 4 пункту б частини 1 статей 34, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 6 Закону України “Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні”, пунктів 66, 67, 68 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов‘язані із захистом прав дитини”, беручи до уваги витяг із протоколу № 4 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.05.2024 року, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл батькам  Куліш Володимиру Івановичу,11.02.1963 року народження та  Солонській Галині Яківні, 08.03.1963 року народження на укладання договору дарування малолітній дитині Куліш Наталії Володимирівні, 04.09.2017 року народження 12 частини житлового будинку, з господарськими будівлями та спорудами загальна площа якого 403, 4 кв. м, а житлова площа 110.5 кв. м, який розташований за адресою м. Чагор, вулиця Яремчука Н, будинок 33, який належить на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження  та  12 частини земельної ділянки загальна площа якої 0,1015 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0326 цільове призначення якої для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) і розташована за адресою: с.. Чагор, вулиця Яремчука Н., 33 та належать йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження 
  2. Надати матері Солонській Галині Яківні, 08.03.1988 року народження,  яка діє від імені та в інтересах малолітньої дитини Куліш Наталії Володимирівни, 04.09.2017 року народження дозвіл на укладення та підписання договору дарування на ім’я малолітньої дитини Куліш Наталії Володимирівни, 04.09.2017 року народження на  дарування 1/2 частини житлового будинку, з господарськими будівлями та спорудами загальна площа якого 403, 4 кв. м, а житлова площа 110.5 кв. м, який розташований за адресою м. Чагор, вулиця Яремчука Н., будинок 33, який належить йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження  та 1/2 частини земельної ділянки загальна площа якої 0,1015 га.,

 

кадастровий номер 7321087900:01:005:0326 цільове призначення якої для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) і розташована за адресою: с..Чагор, вулиця Яремчука Н., 33,  та належать йому на праві приватної власності малолітній дитині  Куліш Івану Володимировичу, 30.05.2013 року народження .

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та  начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

       Сільський голова                                                                               Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                 с. Чагор                              № 67-5/2024

 

«Про  затвердження  акту  встановлення 

факту здійснення догляду Косован Степаном

Васильовичем  за батьком Косован Василем

Михайловичем, інвалідом ІІ групи»

 

       Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року №1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі заяви № 416 від 08.05.2024 року гр. Косована Степана Васильовича  та доданих до неї документів, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

1.  Затвердити   акт   встановлення   факту  здійснення   догляду  Косован  Степаном Васильовичем, 10.01.1994 року народження  за батьком Косован Василем Михайловичем, 25.01.1971 року народження, інвалідом ІІ групи. (Копія акту від 09.05.2024 року додається).

 

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на сільського голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

          Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від «09» травня 2024 року                  с. Чагор                             № 68-5/2024

 

«Про  затвердження  акту  встановлення 

факту здійснення догляду Боднарюк Андрієм

Георгійовичем  за тестем Гудимою Георгієм

Лазоровичем, інвалідом ІІ групи»

 

Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року №1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі заяви № 415 від 08.05.2024 року гр. Боднарюк Андрія Георгійовича та доданих до неї документів, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

1.  Затвердити   акт     встановлення    факту  здійснення      догляду Боднарюк    Андрієм

Георгійовичем,  02.06.1979  року  народження   за  тестем   Гудимою    Георгієм

Лазоровичем, 26.10.1958 року народження, інвалідом ІІ групи. (Копія акту від 09.05.2024 року додається).

 

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на сільського голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

          Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «09»  травня 2024 року                     село Чагор                            № 69-5/2024

 

«Про виділення одноразової грошової матеріальної

допомоги гостропотребуючим жителям населених

пунктів Чагорської сільської ради Чернівецького

району Чернівецької області».

        Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до рішення 26-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 21.12.2023 року № 400-26/2023 «Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2024-2026 рр.», розглянувши заяви та додані до них документи гостропотребуючих жителів населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області та з метою соціального забезпечення територіальної громади, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради,-

ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову грошову матеріальну допомогу гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у рамках виконання Програми соціального захисту населення «Турбота» наступним мешканцям:

    1.1. Гр. Чорней Миколі Георгійовичу, жителю с. Чагор, вул. Незалежності, 119-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

   1.2. Гр. Котику Ігору Георгійовичу, жителю с. Чагор, вул. Свободи, 13, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

   1.3. Гр. Верстюк Олександру Ігоровичу, жителю с. Чагор, вул. Ю. Федьковича, 26-В, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових  дій в сумі 5000,00 грн;

  1.4. Гр. Боднар Надії Василівні, жительці с. Луковиця, вул. Головна, № 38-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення матері Глипка Стелуци Василівни, 1958 р.н. в сумі 1000,00 грн;

 1.5. Гр. Тулюлюку Валентину Васильовичу, жителю с. Луковиця, вул. Миру, 52-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як особі з інвалідністю ІІ групи  в сумі 1000,00 грн;

 1.6. Гр. Лободич Тамарі Йосифівні, жительці с. Луковиця, вул. Прикордонна, 70, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн;

1.7. Гр. Чоботарю Василю Івановичу, жителю с. Луковиця, вул. Миру, 52-А, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як особі з інвалідністю ІІ групи  в сумі 1000,00 грн;

 1.8. Гр. Кушнірюк Домніці Миколаївні, жительці с. Луковиця, вул. Миру, 18, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.9. Гр. Андрусяк Наталії Василівні, жительці с. Луковиця, вул. Миру, № 56, Чернівецького району, Чернівецькій області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  синові Андрусяку Богдану Вікторовичу, 05.08.2007 року, інваліду І групи підгрупи А, в сумі 3000,00 грн;

 1.10. Гр. Кришка Ользі Миколаївні, жительці с. Кут, вул. М. Черемшини, 4, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  покращення матеріально-побутових умов проживання  в сумі 1000,00 грн.

1.11. Гр. Комейко Тамарі Володимирівні, жительці с. Молодія, вул. Садова, 41, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

1.12. Гр. Кузенко Віоріці Георгіївні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 22, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

1.13. Гр. Гричак Аліні Валеріївні, жительці с. Молодія, вул. Головна, 61, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення малолітньої доньки Гричак Александри Євгенівни, 19.05.2018 року народження, як дитині з інвалідністю І групи підгрупи А  в сумі 1000,00 грн.

1.14. Гр. Мандрик Домніці Василівні, жительці с. Молодія, вул. Головна, 41, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  придбання ліків свекра  Мандрек Дмитра Ілліча в сумі 1000,00 грн.

1.15. Гр. Мартін Наталі Віорелівні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 12, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  матері Клим Марії Георгіївни, 1952 р.н. в сумі 1000,00 грн.

1.16. Гр. Столярчук Тетяні Мірчевні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 51-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення матері похилого віку Піул Одарки Андріївни, 1949 р.н. в сумі 1000,00 грн.

1.17. Гр. Кречун Василю Васильовичу, жителю с. Чагор, вул. Дружби народів, 21, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення, як учаснику бойових дій в сумі 5000,00 грн.

1.18. Гр. Косташу Михайлу Івановичу, жителю с. Чагор, вул. Шевченка, 25-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  покращення житлово-побутових умов проживання  в сумі 5000,00 грн.

2. Відділу бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Хмара М.М.) провести виплату одноразової грошової матеріальної допомоги вищевказаним гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області згідно з пунктом 1 даного рішення.                                                 

3. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.

 

 

         Сільський  голова                                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

Фото без опису

                                                            УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

       від  «09» травня  2024 року            село Чагор                              70-5/2024

 

       «Про розгляд заяв власників об’єктів

       нерухомого майна щодо місця реєстрації»

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр.Соловей Ольги Леонідівни, яка просить зареєструвати до квартири № 151, що розміщена в багатоквартирному будинку10-А по вул. І.Мазепи  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Урозова Ростислава Артемовича, 03.12.2002 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр.  Соловей Ольги Леонідівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Соловей Ольги Леонідівни, зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. І.Мазепи № 10-А, кв. 151, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Урозова Ростислава Артемовича, 03.12.2002 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Боднар Ганни Петрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. І. Франка № 49 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання родички Алієвої Гули, 05.03.1989 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Боднар Ганни Петрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Боднар Ганни Петрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Франка № 49, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  родички Алієвої Гули, 05.03.1989 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Мороз Іллі Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Олімпійській № 8 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Мельничук Анни Андріївни, 16.02.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Мороз Іллі Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Мороз Іллі Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Олімпійській № 8, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Мельничук Анни Андріївни, 16.02.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Солован Тетяни Анатоліївни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Українській  № 13-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Солован Тетяни Анатоліївни, 06.02.1987 року народження та дітей Солован Ніколь Володимирівни, 04.03.2011 року народження, Солован Моніки Володимирівни, 15.12.2017 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Солован Тетяни Анатоліївни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Солован Тетяни Анатоліївни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Українська  № 13-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Солован Тетяни Анатоліївни, 06.02.1987 року народження та дітей Солован Ніколь Володимирівни, 04.03.2011 року народження, Солован Моніки Володимирівни, 15.12.2017 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Трач Олександри Ігорівни, яка просить зареєструвати до  власного житлового будинку по вул. Спортивній № 46-Ж в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Трач Олександри Ігорівни, 08.09.1992 року народження та доньки Трач Злати Романівни, 17.02.2017 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Трач Олександри Ігорівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Трач Олександри Ігорівни  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Спортивна № 46-Ж, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Трач Олександри Ігорівни, 08.09.1992 року народження та доньки Трач Злати Романівни, 17.02.2017 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Коблюк Марії Василівни, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Незалежності № 164-1 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Коблюк Вікторії Теодозіївни та онуки Коблюк Злати Ярославівни.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Коблюк Марії Василівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Коблюк Марії Василівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Незалежності № 164-1, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Коблюк Вікторії Теодозіївни та онуки Коблюк Злати Ярославівни.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Іліка Анатолія Діонізійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. М. Емінеску № 3 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Онофрейчук Емілії Дорінівні, 14.04.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Іліка Анатолія Діонізійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Іліка Анатолія Діонізійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. М. Емінеску № 3, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  онуки Онофрейчук Емілії Дорінівні, 14.04.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

8. СЛУХАЛИ: заяву гр. Каланджій Людмили Дмитрівни, яка просить зареєструвати  до власного житлового будинку по вул. І. Мазепи № 25 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Каланджій Людмили Дмитрівни та дітей  Каланджій Кирило Р., Каланджій Романа Р., Каланджій Дмитра Р.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Каланджій Людмили Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Каланджій Людмили Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 25, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці  власниці Каланджій Людмили Дмитрівни та дітей  Каланджій Кирило Р., Каланджій Романа Р., Каланджій Дмитра Р.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

9. СЛУХАЛИ: заяву гр. Боднарюка Андрія Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. В. Івасюка № 12 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання тестя Гудими Георгія Лазоровича, 16.10.1958 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Боднарюка Андрія Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Боднарюка Андрія Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. В. Івасюка № 12, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання тестя Гудими Георгія Лазоровича, 16.10.1958 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

10. СЛУХАЛИ: заяву гр. Джошкун Наталії Іванівни, яка просить зареєструвати до квартири № 6, що розміщена у багатоквартирному житловому будинку по вул. Шостій Приміській № 11-А, кв. 6, в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Джошкун Наталії Іванівни, 05.01.1993 року народження, чоловіка Джошкун Мехмета Венсі, 14.09.1979 року народження та дітей Джошкун Мірана Мехметовича, 06.11.2015 року народження та Джошкун Еміра Мехметовича, 17.01.2019 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Джошкун Наталії Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Джошкун Наталії Іванівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Шостій Приміській № 11-А, кв. 6, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Джошкун Наталії Іванівни, 05.01.1993 року народження, чоловіка Джошкун Мехмета Венсі, 14.09.1979 року народження та дітей Джошкун Мірана Мехметовича, 06.11.2015 року народження та Джошкун Еміра Мехметовича, 17.01.2019 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

11. СЛУХАЛИ: заяву гр. Додон Сільвії Артемонівни, яка просить зареєструвати до квартири № 12, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. Спортивній  № 12 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Додон Сільвії Артемонівни, 28.01.1973 року народження та сина Додон Владислава Віореловича, 23.04.2009 року народження.

 

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Додон Сільвії Артемонівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Додон Сільвії Артемонівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Спортивній  № 12, кв. 12,  Чернівецького (Глибоцького) району

 

 Чернівецької області місце проживання тестя власниці Додон Сільвії Артемонівни, 28.01.1973 року народження та сина Додон Владислава Віореловича, 23.04.2009 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

12. СЛУХАЛИ: заяву гр. Викирчук Штефанії Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Національній № 54 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Герела Назарія Романовича, 21.04.2024 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Викирчук Штефанії Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Викирчук Штефанії Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Національній № 54, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Герела Назарія Романовича, 21.04.2024 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

13. СЛУХАЛИ: заяву гр. Остафічук Максима Степановича, який просить зареєструвати до квартири № 125, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. І. Мазепи № 10-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дружини Семенюк А.М., 01.10.1997 року народження та доньки Остафічук Емми Максимівни, 28.12.2022 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Остафічук Максима Степановича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Остафічук Максима Степановича  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 10-А, кв. 125, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Семенюк А.М., 01.10.1997 року народження та доньки Остафічук Емми Максимівни, 28.12.2022  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

14. СЛУХАЛИ: заяву гр. Кіфряк Ніни Іванівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Міжнародній № 18 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Кіфряк Ольги Василівни, 27.11.1981 року народження та онука Кіфряк Євгенія Олександровича, 25.04.2016 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Кіфряк Ніни Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Кіфряк Ніни Іванівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Міжнародній № 18, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Кіфряк Ольги Василівни, 27.11.1981 року народження та онука Кіфряк Євгенія Олександровича, 25.04.2016 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

15. СЛУХАЛИ: заяву гр. Гушул Андрія Костянтиновича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. М. Грушевського № 11 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника Гушул Андрія Костянтиновича, 12.10.1982 року народження, дружини Гушул Алли Олександрівни, 23.11.1984 року народження та доньки Гушул Каріни Андріївни, 03.07.2011 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Гушул Андрія Костянтиновича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Гушул Андрія Костянтиновича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. М. Грушевського № 11, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника Гушул Андрія Костянтиновича, 12.10.1982 року народження, дружини Гушул Алли Олександрівни, 23.11.1984 року народження та доньки Гушул Каріни Андріївни, 03.07.2011 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

    Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

                                                                          Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від «09»  травня  2024 року                        село Чагор                            № 71-5/2024

 

«Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо

присвоєння поштових адрес, погодження складу об’єктів

нерухомого майна  згідно їх місця розташування на території

Чагорської сільської ради після проведення інвентаризації»

 

             Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30, статті 31, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 559 «Про містобудівний кадастр», Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26 листопада 2020 року № 110/2020, постанови Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 «Про затвердження Порядку Присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та на підставі заяв громадян щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна, розташованих в населених пунктах Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, з метою упорядкування житлових адрес згідно місця їх розташування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради-

        В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти поштову адресу:

 

1.1. об’єкту нерухомого майна – «офісно-складські приміщення», що розміщений на земельній ділянці площею 0,3057 га, кадастровий номер якої 73210847900:01:003:1374, з цільовим призначенням для іншої комерційної діяльності, що належить гр. Килимнику Юрію Олександровичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 251845990 від 08.04.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2332316673210: село Чагор, вулиця М. Коцюбинського, № 1 (один), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.2. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Ванівському Олегу Степановичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0900 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1264, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 178288647 від 21.08.2019 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1898524773210: село Чагор, вулиця Зелена, № 32 (тридцять два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.3. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Бабій Василю Миколайовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0675 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:0291, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯБ № 752766 від 12.04.2006 року: село Чагор, вулиця Олімпійська, № 69-А (шістдесят дев’ять «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

1.4. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Корчевому Олександру Дмитровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0885 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:1225, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯЛ № 810868 від 02.06.2011 року: село Чагор, вулиця Сагайдачного, № 33-А (тридцять три «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.5. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Корчевому Олександру Дмитровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0729 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:0972, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯЛ № 810870 від 02.06.2011 року: село Чагор, вулиця Сагайдачного, № 33-Б (тридцять три «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.6. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Адам Юлії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А»), квартира, № 158, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.7. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Адам Юлії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Міжнародній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01: 003:2785: село Чагор, вулиця Міжнародна, № 51 (п’ятдесят один), квартира, № 13, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

     1.8. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Стрілак Владиславу Володимировичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0131 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1553, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на підставі договору №  2874 від 11.04.2024 року: село Чагор, вулиця Локаторна, № 32 (тридцять два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

    1.9. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Жиряда Василю Васильовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0196 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1548, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на підставі договору №  2874 від 11.04.2024 року: село Чагор, вулиця Локаторна, № 32-А (тридцять два «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

  1.10. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0342 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1394, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352105229 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820383773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-А (п’ятдесят чотири «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

 

 

1.11. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0201 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1395, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352102853 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820373573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Б (п’ятдесят чотири «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.12. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,02 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1396, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352089140 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820313473210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-В (п’ятдесят чотири «В»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.13. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0200 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1387, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352150156 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820554573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Г (п’ятдесят чотири «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.14. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0199 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1388, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352147453 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820544873210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Д (п’ятдесят чотири «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.15. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0178 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1389, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352122190 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820448773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Е (п’ятдесят чотири «Е»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.16. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0170 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1390, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352116990 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820429473210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Є (п’ятдесят чотири «Є»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

 

 

 

 

1.17. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0170 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1391, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352114141 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820419573210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-Ж (п’ятдесят чотири «Ж»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.18. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Козачуку Олександру Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0262 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1392, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 352158067 від 27.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2820584273210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 54-К (п’ятдесят чотири КА»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.19. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Лазурко Еммануїлу Іллічу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0255 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2728, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 260752831 від 09.06.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372318173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Д (десять «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.20. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Лазурко Анастасії Іванівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0155 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2727, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 260335960 від 07.06.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372277673210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Г (десять «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.21. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Наумов Миколі Вікторовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,0156 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2733, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 311355371 від 30.09.2022 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372318173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-И (десять «И»), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2. Рекомендувати  заявникам  звернутись до акредитованих суб’єктів  державної  реєстрації для

   оформлення документації та отримати правовстановлюючі документи з присвоєною поштовою

   адресою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань

    діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА  та  керуючою справами (секретаря)

    виконавчого комітету Валентину КОСТАШ.       

 

   Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮ

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                    село Чагор                              № 72-5/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської

сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор

Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину документації  об’єкта  будівництва  « Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.   Затвердити    зведену    кошторисну    документацію   об’єкта   будівництва   «Капітальний

ремонт приміщень Чагорського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Шевченка 60 в с. Чагор Чернівецького району Чернівецької області» з подальшим затвердженням на засідання чергової сесії. Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 1442,827 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                    село Чагор                              № 73-5/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської

сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія

Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши  кошторисну  частину  документації об’єкта  будівництва  «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.  Затвердити    зведену    кошторисну    документацію    об’єкта    будівництва   «Капітальний

ремонт приміщень Молодійського ліцею Чагорської сільської ради по вул. Головній 80 в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області» з подальшим затвердженням на засідання чергової сесії. Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 1473,706 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               Фото без опису

                                                         УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року                 село Чагор                                № 74-5/2024

                            

«Про надання дозволу на облаштування дорожнього

покриття, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця

для паркування  автотранспорту»

 

           Ознайомившись з листом-прохання вих. № 12-04 від 12.04.2024 року Релігійної організації «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ОБ’ЄДНАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ» в особі Романа ОНУФРІЙЧУКА щодо надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою: вул. Дружби народів, село Чагор, Чернівецького району Чернівецької області, з метою проведення облаштування проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту, в зв’язку з необхідністю комфортного та його безпечного пересування, враховуючи виконання державних будівельних норм, відповідно ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 26 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Постанови Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 р. № 198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», Виконавчий комітет сільської ради,-

 В И Р І Ш И В: 

  1. Надати дозвіл на облаштування проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту на відрізку вулиці, що прилягає до вищевказаного об’єкта нерухомого майна, що знаходиться за адресою: село Чагор, вулиця Дружби народів, № 99, Чернівецького району Чернівецької області, враховуючи виконання державних будівельних норм.

 

  1. Зобов’язати  заявника  Романа ОНУФРІЙЧУКА отримати технічні умови та виготовити проєктно-кошторисну документацію для виконання робіт по облаштуванню проїжджої частини, узбіччя, доріжки для пішоходів та місця для паркування автотранспорту за рахунок фінансування послуг та робіт суб’єктом звернення.

 

  1. Роботи виконувати з дотриманням правил охорони праці, техніки безпеки та забезпечити наведення санітарного порядку в місячний термін після проведення робіт.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань  діяльності виконавчих органів сільської ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

 

          Сільський голова                                                              Георгій КОБЛЮК

 

 

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

      від  «09»  травня 2024 року                 село Чагор                          № 75-5/2023

 

Про погодження тарифів на послуги

з вивезення побутових відходів для

ТОВ «Укрвторресурси-Буковина» 

 

Розглянувши листа (вих. 272 від 11.04.2024 року) ТОВ «Укрвторресурси-Буковина», відповідно до Законів України «Про відходи» зі змінами, «Про житлово-комунальні послуги», «Порядку формування тарифів на послуги з поводження з  побутовими  відходами», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р. № 1010, зі змінами, «Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», затвердженого  наказом Мінрегіону від 12.09.2018 р. № 239, керуючись статтями 28, 30  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги підвищення  вартості паливно-мастильних матеріалів, збільшення вартості послуг сторонніх організацій, у зв’язку з нестабільним та непрогнозованим коливанням курсу валют від якого залежить обслуговування спецтехніки, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити встановлення нових тарифів на послуги з вивезення побутових відходів для ТОВ «Укрвторресурси-Буковина»:

 

  • 194,63 грн./м3 з ПДВ для юридичних осіб;
  • 44,91 грн./людини (повнолітньої, що фактично проживає за адресою) з ПДВ в місяць для фізичних осіб.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

          Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  травня  2024 року         село Чагор                    № 76-5/2024

 

Про призупинення освітнього

процесу в закладах дошкільної

освіти Чагорської сільської ради

З метою якісної підготовки закладів дошкільної освіти Чагорської сільської ради до 2024-2025 навчального року, забезпечення умов, що відповідають санітарним нормам перебування  дітей у закладі освіти, проведення  ремонтних  робіт на підставі статі 11 Закону України «Про дошкільну освіту», відповідно до власних статутів закладів дошкільної освіти Чагорської сільської ради, керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради,-

ВИРІПІИВ:

1. Тимчасово призупинити освітній процес в закладах дошкільної освіти Чагорської сільської ради:

   - в Чагорському ЗДО та в Луковицькому ЗДО: з 03 червня по 31 липня 2024 року;

   - в Молодійському ЗДО: з 03 червня по 07 серпня 2024 року.

2. Директорам закладів дошкільної освіти, організувати роботу підпорядкованих закладів з урахуванням цього рішення, про що видати відповідні накази.

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради, забезпечити виконання цього рішення та довести його до відома директорів закладів освіти, батьків та  вихованців.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра JIA3OPЕНКА.

 

 

      Сільський  голова                                                                            Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 Фото без опису

                                                               УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «09»  травня 2024 року                        село Чагор                             № 77-5/2024

 

«Про розгляд заяв з інших питань»

 

 

1. СЛУХАЛИ:   З нагоди відзначення 6-ої річниці створення Служби поліцейських офіцерів громад, керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення 26-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 21.12.2023 року № 400-26/2023 «Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2024-2026 рр.»  з  метою заохочення за сумлінне виконання обов’язків та високі досягнення у співпраці щодо реалізації безпекових проєктів та створенні безпечного середовища у громаді, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради, -

 ВИРІШИВ:

 

 

  1. З метою заохочення виділити одноразову грошову матеріальну допомогу поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, капітану поліції Малованюку Валентину Івановичу з метою заохочення  в сумі 8000,00 грн. та поліцейському офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, капітану поліції Бойчуку Сергію Георгійовичу  в сумі 8000,00 грн.

 

  1. Головному бухгалтеру М.М. ХМАРА нарахувати МАЛОВАНЮКУ В.І. та БОЙЧУКУ С.Г. одноразову грошову матеріальну допомогу згідно п.1 даного рішення.

 

  1. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  сільського  голову  Георгія КОБЛЮКА.

 

 

             Сільський голова                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

            

                                                                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь