Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення третього засідання виконавчого комітету Чагорської сільської ради від 07.03.2024 року

Дата: 12.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 93

                                                                 Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «07»  березня  2024 року                     село Чагор                                      № 23-3/2024    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» зі змінами, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,                        згідно  додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Визначити та затвердити обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  лютий  місяць 2024 року відповідно до додатку № 5 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 р. № 1413, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

  Сільський голова                                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

      

 

 Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

      від  «07»  березня 2024 року                    село Чагор                          № 24-3/2024

 

«Про функціонування закладів культури

в населених пунктах територіальної громади»

 

         Заслухавши інформацію начальника відділу освіти Гарафіни МІНТЕНКО за 2023 року, керуючись ст.31, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ч.5 ст.3 та ч.2 ст. 6  Закону України «Про охорону культурної спадщини», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,- 

         

         В И Р І Ш И В:

            

  1. Інформацію начальника відділу освіти Гарафіни МІНТЕНКО  про підсумки роботи  закладів культури за 2023 року  взяти до відома.

 

  1. Роботу закладів культури сільської ради визнати задовільною.

 

  1. Відділу освіти (начальнику Гарафіні МІНТЕНКО) забезпечити контроль за дотриманням  норм  щодо роботи у сфері охорони культурної спадщини та упорядкування облікової документації на об’єкти культурної спадщини в адміністративних межах територіальної громади згідно чинного законодавства.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

 

                       Сільський голова                                                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

      від  «07»  березня 2024  року                  село Чагор                          № 25-3/2024

 

     «Про проведення санітарної очистки та благоустрою

      населених пунктів Чагорської сільської ради

      Чернівецького району Чернівецької області у 2024 році»

     

             З метою належної підготовки на території сільської ради до літньо-оздоровчого періоду 2024 року, впорядкування та благоустрою населених пунктів, поліпшення санітарного стану та епідемічного благополуччя на підпорядкованій території, керуючись пп. 7 п. А ст. 30 ст. та  ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно  абзацу третьої статті 4 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 9 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись ст.33 п.7 делегованого повноваження Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населених пунктів об’єднаної громади, Виконавчий комітет сільської ради,-

                                                              

ВИРІШИВ:

     

  1. Провести весняний – з 01 березня по 01 квітня  та осінній  - з 01 жовтня до 01 листопада 2024 року, місячників санітарної очистки, благоустрою та озелененню  населених пунктів  Чагорської територіальної громади.

 

  1. Здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ твердих побутових та інших відходів, додаток №1 додається.

 

  1. Зобов’язати керівників установ, організацій, підприємств незалежно від форм власності провести прибирання та приведення у належний санітарний стан власні та прилеглі території. Додатково провести озеленення прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, провести прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, смуг уздовж шляхів АЗС, надвірних вбиралень, криниць, місць відпочинку, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм, річок у населених пунктах громади.

 

  1. КО «Благоустрій Чагорської громади» розробити та затвердити схему санітарного очищення, залучивши до участі у здійсненні зазначених заходів представників підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та громадськості, додаток 2 додається.

 

  1. Відділу освіти укласти угоди на проведення профілактичних дезінфекційних та дератизаційних робіт з відповідними установами .

 

  1. Рекомендувати адміністраціям  навчальних закладів територіальної громади  залучити до проведення  щорічної акції «За чисте довкілля» учнівську молодь  з метою підвищення рівня громадської активності та соціальної відповідальності за дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

 

  1. КО «Благоустрій Чагорської громади» спільно з відповідним управлінням провести комісійні обстеження джерел децентралізованого водопостачання на предмет дотримання вимог санітарного законодавства.

 

  1. Забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації хід проведення місячників санітарної очистки та благоустрою населених пунктів територіальної  громади.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на старосту старостинського округу № 1 Лазара ФІАЛКОВСЬКОГО та старосту старостинського округу № 2  Віктора КОСОВАНА.

 

  1. Про хід виконання даного рішення доповісти виконавчому комітету в листопаді місяці 2024 року.

 

 

 

                          Сільський голова                                                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

          від  «07»  березня 2024 року             село Чагор                            № 26-3/2024

 

           «Про внесення змін у складі комісії з питань техногенно-

           екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому

           комітеті Чагорської сільської ради»

 

                Розглянувши пропозицію сільського голови Коблюка Г.С., відповідно до кадрових змін у зв’язку із звільненням та припиненням повноважень працівників апарату сільської ради,  керуючись статтею 98 Кодексу Цивільного захисту України, статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 8 частини шостої статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), постанов Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 року № 18 «Про державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій» (із змінами), від 17.06.2015 року № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» (із змінами),  з метою координації діяльності підприємств, установ та організацій, пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і території громади від наслідків надзвичайних ситуацій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

                ВИРІШИВ:

 

 

  1. Затвердити новий персональний склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради в редакції, що додається (додаток 1).

 

  1. Затвердити  Положення про комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, що додається (додаток 2).

 

         3.   Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету № 151/2022 від

               25.11.2022 року «Про внесення змін у складі комісії з питань техногенно-екологічної

               безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради».

       

         4.   Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти на  сільського  голову  Георгія

               КОБЛЮКА.

 

 

                         

                      Сільський голова                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

                                                                                                                                Додаток № 1

                                                                                                              ЗАТВЕРДЖЕНО
                                                                                                      Рішенням виконавчого комітету
                                                                                         Чагорької сільської ради
                                                                                                     від «07» березня  2024 р. № 26-3/2024


ПЕРСОНАЛЬНИЙ СКЛАД
комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і
надзвичайних ситуацій
при виконавчому комітету Чагорської сільської ради


Голова комісії: Коблюк  Георгій Степанович - сільський голова.

 


Заступник голови комісії: Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів;

 


Секретар комісії: Косташ Валентина Василівна – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету;

 

Члени комісії: 

  1. Калакайло Роман Іванович – в.о. начальника організаційно-правового відділу;
  2. Банар Ігор Вікторович – директор КО «Благоустрій»
  3. Фіалковський Лазар Георгійович – староста села Молодія;
  4. Косован Віктор Васильович – староста сіл Луковиця та Кут;
  5. Мінтенко Гарафіна Георгіївна – начальник  відділу освіти;
  6. Поштарюк Олена Костянтинівна – начальник відділу соціального захисту сільської ради;
  7. Дарій Галина Георгіївна – директор Чагорського центру надання соціальних послуг;
  8. Онуфрійчук Ірина Сергіївна – головний лікар Чагорської ЛА ЗПСМ;
  9. Ропчан Олена Василівна – головний лікар Молодійської ЛА ЗПСМ;
  10. Акіца Тетяна Сергіївна – головний лікар Луковицької ЛА ЗПСМ;
  11. Калараш Вадим Григорович – директор Чагорського ліцею;
  12. Сарафінчан Філіча Вікторівна – директор Молодійського ліцею;
  13. Петрик Василь Володимирович – директор  Луковицького ОЗЗСО;
  14. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер громади;
  15. Боднарюк Андрій Васильович – начальник 14 ДПРЧ Управління ДСНС в Чернівецькій області (за згодою).

 

 

 

 

   Керуючий справами (секретар)                                                           Валентина КОСТАШ

   виконавчого комітету                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                Додаток № 1

                                                                                                              ЗАТВЕРДЖЕНО
                                                                                                      Рішенням виконавчого комітету
                                                                                         Чагорької сільської ради
                                                                                                     від «07» березня  2024 р. № 26-3/2024

 

Положення
про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і
надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті  Чагорської сільської ради

 

         1. Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (далі – Комісія) є постійно діючим органом, який утворюється виконавчим комітетом сільської ради.

         2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією України і законами України, а також указами Президента України і постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, рішеннями Державної та обласної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, цим Положенням.

        3. Основними завданнями Комісії є: - координація дій органів управління, сил та засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації або виявлення загрози її виникнення, а також під час реагування на зазначену ситуацію; - організація першочергових заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня; - участь у здійсненні заходів у сфері цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки; - планування роботи з розгляду питань, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

        4. Комісія у режимі повсякденної діяльності відповідно до покладених на неї завдань: 1) координує роботу усіх підприємств, які розташовані на території ради щодо розроблення і виконання цільових програм, здійснення заходів у сфері цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки;

2) розглядає питання щодо: - запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і дотримання вимог законодавства у сфері цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки; - припинення діяльності підприємств, установ, організацій та інших об’єктів незалежно від форми власності і підпорядкування (далі - об’єкти), функціонування яких становить загрозу життю та здоров’ю людей, загрозу забруднення навколишнього природного середовища, і подає відповідні пропозиції сільському голові; - створення і використання запасів матеріальних ресурсів, необхідних для здійснення заходів стосовно запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпечення функціонування локальних систем оповіщення та інформування населення, територіальної системи централізованого оповіщення;

3) подає виконкому сільської ради пропозиції стосовно визначення завдань у сфері цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки;

4) вживає заходів для розвитку діяльності, пов’язаної із здійсненням гідрометеорологічних спостережень і прогнозів;

5) сприяє підготовці та проведенню командно-штабних та штабних навчань із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.

            5. Комісія у режимі підвищеної готовності відповідно до покладених на неї завдань:

1) забезпечує координацію діяльності усіх об’єктів, що розташовані на території ради, щодо здійснення ними попереджувальних і першочергових заходів у разі виникнення надзвичайної ситуації місцевого рівня;

2) вживає заходів для активізації роботи, пов’язаної із здійсненням спостережень та контролю за станом довкілля, обстановкою на об’єктах підвищеної небезпеки і прилеглій до них території, прогнозуванням можливості виникнення надзвичайної ситуації та її масштабів;

3) забезпечує приведення у готовність до дій у режимі надзвичайної ситуації органів управління, сил та засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту;

4) організовує першочергові підготовчі заходи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня, вирішення питань стосовно всебічного забезпечення населення, що постраждало внаслідок надзвичайної ситуації, своєчасного надання йому необхідної допомоги;

5) розробляє комплексні заходи щодо захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, їх ліквідації;

6) організовує роботу, спрямовану на запобігання негативному впливу надзвичайної ситуації, зменшення обсягу можливих втрат і захист населення.

      

 

 6. Комісія у режимі надзвичайної ситуації відповідно до покладених на неї завдань:

1) здійснює координацію діяльності усіх об’єктів, що розташовані на території ради, щодо вжиття ними першочергових заходів у разі виникнення надзвичайної ситуації місцевого рівня;

2) забезпечує залучення сил і засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

3) взаємодіє з відповідними комісіями інших адміністративно-територіальних одиниць, територія яких зазнала негативної дії внаслідок надзвичайної ситуації;

4) організовує першочергові заходи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня, вирішення питань щодо всебічного забезпечення населення, що постраждало внаслідок надзвичайної ситуації, своєчасного надання йому необхідної допомоги;

5) розглядає пропозиції щодо встановлення меж території, на якій виникла надзвичайна ситуація, та організовує опрацювання матеріалів, необхідних для обґрунтованого визначення рівня такої ситуації;

6) приймає рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації за видом, класифікаційними ознаками та рівнем;

7) вивчає обставини, що склалися, та подає виконкому сільської ради інформацію про вжиті заходи, причини виникнення та результати ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а також пропозиції щодо подальших дій із запобігання її розвитку.

       7.Комісія має право:

1) заслуховувати інформацію керівників усіх об’єктів, що розташовані на території, з питань, що належать до її компетенції, надавати їм відповідні рекомендації;

2) одержувати від об’єктів, розташованих на території Чугуївського району, матеріали і документи, необхідні для вирішення питань, що належать до компетенції Комісії;

3) залучати у разі потреби в установленому законодавством порядку до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня сили і засоби територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

 

     8. Комісію очолює голова, який має заступника. Головою комісії призначається сільський голова.  Персональний склад комісії затверджується виконкомом сільської ради.

 

     9. Голова Комісії:

- веде засідання Комісії;

- звертається до органів державного нагляду з клопотаннями щодо проведення позапланових перевірок, зокрема комплексних, суб’єктів господарювання, які порушують вимоги законодавства у сфері цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки;

 

    10. Основною організаційною формою роботи Комісії є засідання, які проводяться згідно з планом її роботи, а також у разі необхідності, але не рідше 1 разу на півроку.

    Засідання Комісії вважається правомочним, якщо на ньому присутні більш як половина її складу.

    Засідання Комісії веде голова, а у разі його відсутності – заступник голови, або секретар.

    Рішення Комісії приймається відкритим голосуванням і вважається схваленим, якщо за нього проголосувало більш як половина присутніх на засіданні членів Комісії.

     У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

     Рішення Комісії фіксуються у протоколі засідання, який підписується головуючим на засіданні, секретарем Комісії.

     Рішення Комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання  усіх  об’єктів, що  розташовані  на  території  ради.

     Організація  роботи  Комісії здійснюється  головою  Комісії  за  допомогою  секретаря, який  забезпечує  підготовку,  скликання  та  проведення  засідань,  а  також  здійснює  контроль  за  виконанням  її  рішень.

      11. Матеріально-технічне  забезпечення  діяльності Комісії  здійснюється  виконкомом сільської ради. Комісія користується штампом і  печаткою виконавчого  комітету  сільської  ради.

           

          

    Голова комісії з питань ТЕБ та НС                                    Георгій КОБЛ

                         Додаток  № 3

Функціональні обов’язки голови  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чагорської сільської ради

 

1. Голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій призначається рішенням виконавчого комітету Чагорської сільської ради  «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чагорської сільської ради».

2. Голова Комісії відповідає за організацію роботи Комісії, її готовність до виконання покладених завдань, реалізацію прийнятих Комісією рішень з питань запобігання та реагування на НС, а також здійснення постійного контролю за виконанням заходів щодо захисту населення, яке проживає на території Чагорської сільської ради   , проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

3. Голова Комісії:

В режимі повсякденного функціонування голова Комісії зобов'язаний:

- керувати повсякденною діяльністю комісії, своєчасно проводити планові та позапланові засідання Комісії;

- забезпечити своєчасну розробку та затвердження річного плану роботи Комісії;

- організовувати діяльність відповідних служб (відповідальних осіб) щодо прогнозування можливих аварій та оцінки їх наслідків;

- планувати заходи щодо зниження небезпеки виникнення НС на території сільської ради та контролювати їх виконання;

- організовувати підготовку керівного та командно-начальницького складу ЦЗ до дій у надзвичайних ситуаціях;

- очолювати комісію щодо оцінки готовності (допуск) персоналу до проведення спеціального об’єктового навчання (тренування).

При виникненні загрози надзвичайних ситуацій голова Комісії зобов'язаний:

- при отриманні інформації про НС (розпорядження, сигналу і т.п.) віддати розпорядження на оповіщення та збір членів Комісії та прибути на місце збору Комісії;

- оцінити та уяснити ситуацію, яка може скластися, масштаби та характер небезпеки для території і населення сільської ради;

- прийняти запобіжне рішення по протидії НС (невідкладні заходи щодо захисту території і населення, локалізації джерела небезпеки, організації розвідки, приведення у готовність сил та засобів реагування);

- ввести в дію відповідні розділи „Плану дій органів управління і сил ЦЗ сільської ради з запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій”;

- особисто та через членів Комісії здійснювати контроль за виконанням прийнятих рішень;

- підтримувати постійний зв'язок та інформаційний обмін з Комісією з питань ТЕБ та НС відповідної функціональної підсистеми ЄДС, а також місцевого і територіального рівня;

- інформувати голову сільської  ради про ситуацію, яка склалася, прийнятих заходах протидії НС, необхідності залучення додаткових сил і засобів (функціональних та територіальних);

- надавати голові сільської  ради пропозиції щодо режимів функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи запобігання і реагування на НС техногенного та природного характеру.

Голова Комісії має право:

1. Приймати рішення в межах повноважень Комісії.

2. Залучати для запобігання виникненню або ліквідації наслідків надзвичайної ситуації транспортні, рятувальні, відбудовчі, медичні та інші сили і засоби  територіальної підсистеми єдиної державної системи відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контролювати виконання рішень засідань Комісії.

4. Вносити начальнику цивільного захисту-голові сільської ради пропозиції про заохочення (нагородження) осіб, які зробили внесок в розробку та реалізацію заходів щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, ліквідації їх наслідків.

5. Делегувати на період ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій свої повноваження заступникам.

 

    Голова комісії з питань ТЕБ та НС                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

                                                                                                                                           Додаток № 4

Функціональні обов’язки

заступника голови комісії з питань ТЕБ та НС

1. Заступник голови  комісії з питань ТЕБ та НС призначається  рішенням виконавчого комітету Чагорської сільської ради   Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чагорської сільської ради   та підпорядковується безпосередньо голові  комісії з питань ТЕБ та НС.

2. Заступник голови Комісії відповідає за планування заходів з питань цивільного захисту, своєчасне приведення у готовність сил та засобів ЦЗ з метою проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, забезпечення надійного та сталого управління в надзвичайних ситуаціях.

3. Обов’язки заступника голови комісії.

В повсякденній діяльності зобов'язаний:

- вивчати вимоги керівних документів щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків;

- розробляти річний план роботи Комісії;

- підтримувати в готовності пункт управління, періодично проводити тренування щодо оповіщення і збору Комісії (згідно з планом роботи або з розпорядженням голови Комісії);

- планувати та контролювати підготовку керівного керівних кадрів і фахівців у сфері ЦЗ, сил реагування, навчання персоналу з питань цивільного захисту та ліквідації НС;

- проводити роботу щодо комплектування, обладнання та обліку аварійно-рятувальних (пошуково-рятувальних) формувань, забезпечувати їх постійну готовність до дій.

При загрозі та виникненні НС зобов'язаний:

- з отриманням інформації про НС прибути на своє робоче місце, організувати контроль за прибуттям членів Комісії та доповісти голові Комісії про їх збір;

- організувати (при потребі) роботу експертної групи Комісії щодо оперативного прогнозування можливих наслідків НС;

- організувати постійне чергування членів Комісії;

- організувати розвідку, спостереження та контроль за зміною обстановки;

- організувати збирання та обробку інформації;

- брати участь у приведенні до готовності необхідних сил та засобів ЦЗ;

- надавати голові Комісії відпрацьовані експертною групою пропозиції щодо захисту персоналу та ліквідації наслідків НС, організації рятувальних та інших невідкладних робіт;

- брати участь в організації рятування населення та матеріально-технічних ресурсів;

- особисто очолювати роботи на найбільше відповідальних (небезпечних) ділянках;

- забезпечувати управління силами та засобами реагування на всіх етапах локалізації НС, ведення рятувальних та інших невідкладних робіт, ліквідації наслідків НС;

- своєчасно інформувати голову Комісії про відпрацьовані заходи та про виконання рішень Комісії.

 

 

 

Голова комісії з питань ТЕБ та НС                                              Георгій КОБЛЮК

                                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                               Додаток № 5

 

Функціональні обов’язки

секретаря комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій

 

1. Секретар комісії з питань ТЕБ та НС призначається рішенням виконавчого комітету  Чагорської сільської ради   Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чагорської сільської ради   ”.

2. У своїй роботі секретар Комісії безпосередньо підпорядковується голові Комісії, а у випадку відсутності - заступникам.

3. Організаційною основою діяльності секретаря Комісії є річний план роботи Комісії сільської ради, річний план роботи постійної комісії з питань ТЕБ та НС адміністративно-територіальної одиниці.

4. Секретар Комісії відповідає:

- за розробку плануючої і звітної документації Комісії;

- за підготовку і проведення засідань Комісії;

- за координацію робіт, пов’язаних з розробленням контрольно-профілактичних заходів щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного походження та ліквідації їх наслідків.

5. Секретар Комісії зобов’язаний:

- знати вимоги керівних документів щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків;

- забезпечувати підготовку матеріалів до засідань Комісії, доводити рішення до відповідальних осіб, здійснює контроль за виконанням рішень;

- перед початком засідань Комісії з’ясовувати виконання прийнятих раніше рішень;

- брати участь у розробці заходів щодо вдосконалення правового регулювання питань запобігання виникненню надзвичайних ситуацій;

- брати участь у комплексних перевірках стану ЦЗ.

 

 

 

 

            Голова комісії з питань ТЕБ та НС                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  «07»  березня  2024 року                      село Чагор                           № 27-3/2024

 

 

Про внесення змін до персонального

складу адміністративної комісії при

виконавчому комітеті Чагорської сільської ради

 

 

         Керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 38, ст. 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 215 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та враховуючи кадрові зміни у зв’язку із звільненням та припиненням повноважень працівників апарату сільської ради, Виконавчий комітет Чагорської  сільської ради,-

 

       В И Р І Ш И В:

 

  1. Внести зміни у персональному складі адміністративної комісії при виконавчому  комітеті Чагорської сільської ради,  у зв’язку з кадровими змінами згідно додатку1.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

                Сільський голова                                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                       Додаток № 1

                                                                                                                                     до рішення виконавчого комітету

                                                                                                                                        Чагорської сільської ради

                                                                                                                                           від 07.03.2024р. № 27-3/2024

 

 

 

 

Склад

адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

 

 

 

Голова комісії: Теутуляк Дмитро Лазарович – член виконавчого комітету Чагорської сільської          

                                                                                ради;

Секретар комісії: Фердей Анастасія Володимирівна – касир Чагорської сільської ради

 

Члени комісії:

  1. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань виконавчих органів;
  2. Банар Ігор Вікторович – директор КО «Благоустрій»;
  3. Хмара Мар’яна Миколаївна – головний бухгалтер сільської ради;
  4. Косташ Валентина Василівна – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету.

 

 

 

 

           Керуюча справами (секретар)                                           Валентина КОСТАШ

           виконавчого комітету

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «07» березня 2024 року                       село Чагор                                     28-3/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Морара Іллю Дмитровича »

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №108/2020, «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Морара Іллі Дмитровича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Морара Іллю  Дмитровича, 12.08.1979  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул. Штефана Великого, 20, Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  матір’ю   Морар Валентиною Дмитрівною,  01.10.1951  року народження у разі визнання  її у судовому порядку недієздатною. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

      Сільський голова                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «07» березня 2024 року                       село Чагор                                     29-3/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Павловича Івана Георгійовича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №1082020, «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Павловича Івана Георгійовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Павловича Івана Георгійовича, 09.09.1982  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул. Миру,  будинок 16-Б,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  матір’ю Павлович Гарафіною Миколаївною,  15.07.1949 року народження у разі визнання її  у судовому порядку недієздатною. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

     Сільський голова                                                                     Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «07» березня 2024 року                       село Чагор                                     30-3/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  піклувальника громадянина

Пазюка Ігоря Іванович»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №1082020, «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Пазюка Ігоря Івановича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Пазюка Ігоря Івановича, 12.12.1968  року народження, який проживає за адресою: с. Чагор,  вул. Лесі Українки 15-Б, Чернівецького  району, Чернівецької області піклувальником  над  батьком   Пазюк Іваном Адамовичем, 07.01.1943  року народження у разі визнання його у судовому порядку обмежено недієздатним. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

   Сільський голова                                                                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «07» березня 2024 року                       село Чагор                                     31-3/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

Меренеску Івана Захарійовича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №108/2020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Меренеску Івана Захарійовича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Меренеску Івана Захаровича, 01.05.1966  року народження, який проживає за адресою: с. Молодія,  вул. Молодійська,  будинок 35,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянином   Сарафінчан Михайлом  Григоровичем,  03.11.1971  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатним. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

 

    Сільський  голова                                                                    Георгій КОБЛЮК    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «07» березня 2024 року                       село Чагор                                     32-3/2024

 

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Томюка  Янека Костянтиновича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60, 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №108/2020 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Томюка Янека Костянтиновича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Томюка Янека Костянтиновича, 22.01.1985  року народження, який проживає за адресою: с. Молодія,  вул. Буковинська,  будинок 50-А,  Чернівецького  району, Чернівецької області опікуном  над  громадянином Томюком Костянтином Степановичем,  22.11.1959  року народження у разі визнання у судовому порядку недієздатним. (Додаток).

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з виконавчих питань Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

 

 

     Сільський  голова                                                                    Георгій КОБЛЮК    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «07»  березня  2024 року                    село Чагор                              № 33-3/2024

 

«Про виділення одноразової грошової матеріальної

допомоги гостропотребуючим жителям населених

пунктів Чагорської сільської ради Чернівецького

району Чернівецької області».

        Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до рішення 26-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 21.12.2023 року № 400-26/2023 «Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2024-2026 рр.», розглянувши заяви та додані до них документи гостропотребуючих жителів населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області та з метою соціального забезпечення територіальної громади, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради, -

 ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову грошову матеріальну допомогу гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у рамках виконання Програми соціального захисту населення «Турбота» наступним мешканцям:

    1.1. Гр. Миронюку Лазару Дмитровичу, жителю с. Молодія, вул. Головна, 51, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію моїй дружині Миронюк Віоріці Миколаївні, після оперативного втручання  в сумі 1000,00 грн.;

   1.2. Гр. Топольницькому Івану Васильовичу, жителю с. Молодія, вул. Українська, 21-В, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію після перенесення інсульту в сумі 1000,00 грн.;

   1.3. Гр. Косташ Варварі Георгіївні, жительці с. Чагор, вул. Дружби народів, 22, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення в сумі 1000,00 грн.;

  1.4. Гр. Сімінюк Стелі Георгіївні, жительці с. Чагор, вул. О. Кобилянської, 109, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення в сумі 1000,00 грн.;

  1.5. Гр. Горобець Денису Валерійовичу, жителю с. Чагор, вул. Київська, 30, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  бабусі, особи похилого віку Дубець Олени Петрівни, 1942 року народження в сумі 1000,00 грн.;

 1.6. Гр. Унгурян Наталії Дмитрівні, жительці с. Молодія, вул. Головна, 124, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 3000,00 грн.;

 

 

 

 1.7. Гр. Житарюк Аурорі Василівні, жительці с. Чагор, вул. Сагайдачного, 64, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.8. Гр. Руснак Єлеонорі Миколаївні, жительці с. Чагор, вул. О. Кобилянської, 35, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення в сумі 1000,00 грн.;

 1.9. Гр. Васильченко Надії Юхимівні, жительці с. Чагор, провул. Новий, 31, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення та оздоровлення в сумі 1000,00 грн.;

 1.10. Гр. Штефуряк Вероніці Лазарівні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 136, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення в сумі 2000,00 грн.;

 1.11. Гр. Зубенковій Данієлі Дмитрівні, жительці с. Чагор, вул. Національна, 37, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування  та оздоровлення її чоловіка, після травми, як учаснику бойових дій  в сумі 5000,00 грн.;

 1.12. Гр. Малін Ользі Георгіївні, жительці села Чагор, вул. Сагайдачного, № 25, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

1.13. Гр. Раца Василю Флоровичу, жителю села Чагор, вул. М. Емінеску, № 5-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.14.  Гр. Раца  Вероніці Миколаївні, жительці села Чагор, вул. М. Емінеску, № 5-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.15. Гр. Коблюк Домніці Степанівні, жительці села Чагор, вул. О. Кобилянської № 7-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1500,00 грн.;

1.16. Гр. Наркевич Марії Дмитрівні, жительці села Чагор, провул. Новий, № 18-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  неповнолітніх дітей в сумі 3000,00 грн.

1.17. Гр. Крушницькому Іллі Григоровичу, жителю села Чагор, вул. Сагайдачного, № 36, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 2000,00 грн.;

1.18. Гр. Лупу Адріану Михайловичу, жителю села Чагор, вул. Незалежності, № 32, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових дій  в сумі 3000,00 грн.;

1.19. Гр. Унгурян Сергію Васильовичу, жителю села Чагор, вул. Шт. Великого, № 22-Б, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як учаснику бойових дій в сумі 3000,00 грн.;

1.20. Гр. Ткачук Любові Сафронівні, жительці села Чагор, провул. Новий, № 27, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.21. Гр. Потрібней Василю Васильовичу, жителю села Молодія, вул. О. Кобилянської, № 3-А, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.22. Гр. Лєснік Олені Мірчевні, жительці села Молодія, вул. Київська, № 10, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.23. Гр. Загарюку Степану Миколайовичу, жителю села Молодія, вул. С. Флореску, № 11, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.24. Гр. Зелінській Анні Федорівні, жительці села Молодія, вул. Головна, № 62, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення після оперативного втручання  в сумі 1000,00 грн.;

1.25. Гр. Кодрян Віорелу Васильовичу, жителю села Молодія, вул. Українська, № 4, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.26. Гр. Топольницькій Вікторії Давидівні, жительці села Молодія, вул. Українська, № 21-В, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.27. Гр. Гриневич Лідії Олександрівні, жительці села Чагор, вул. Олімпійська, № 51, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.28. Гр. Стратічук Діані Миколаївні, жительці села Кут, вул. Космонавтів, № 8, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як особі з інвалідністю ІІ групи з дитинства  в сумі 1000,00 грн.;

1.29. Гр. Сафрюк Миколі Васильовичу, жителю села Луковиця, вул. Миру 32, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення,  як особі з інвалідністю ІІ групи з дитинства   в сумі 1000,00 грн.;

1.30. Гр. Чоботар Марії Петрівні, жительці села Луковиця, вул. Прикордонна, № 24, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення в сумі 1000,00 грн.

2.Фінансово-господарському відділу Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Хмара М.М.) провести виплату одноразової грошової матеріальної допомоги вищевказаним гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області згідно з пунктом 1 даного рішення.                                                              

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

     Сільський  голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

                                                              Фото без опису

                                                            УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

       від  «07»   березня  2024 року              село Чагор                               №  34-3/2024

 

       «Про розгляд заяв власників об’єктів

       нерухомого майна щодо місця реєстрації»

 

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Столярчук Віри Іванівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку в с. Чагор по вул. О. Кобилянської  № 113, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  свахи Костишиної Інги Дмитрівни, 09.08.1972 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Столярчук Віри Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Столярчук Віри Іванівни, зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. О. Кобилянської  № 113, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання свахи Костишиної Інги Дмитрівни, 09.08.1972 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Мельник Валентина Володимировича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Дружби народів, 95-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Петращук Тетяну Михайлівну, 06.05.1984  року народження та сина Мельника Валентина Валентиновича, 17.12.2017 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Мельник Валентина Володимировича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Мельник Валентина Володимировича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Дружби народів, 95-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дружини Петращук Тетяну Михайлівну, 06.05.1984  року народження та сина Мельника Валентина Валентиновича, 17.12.2017  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Карчі Миколи Васильовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Спортивній, 12, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дружини Карчі Анастасії Олександрівни, 20.05.1993  року народження та доньки Карчі Емілії Миколаївни, 15.05.2016 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Карчі Миколи Васильовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Карчі Миколи Васильовича  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Спортивна, 12, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дружини Карчі Анастасії Олександрівни, 20.05.1993  року народження та доньки Карчі Емілії Миколаївни, 15.05.2016 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Пазюк Ігора Івановича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Л. Українки, 15-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  батька Пазюка Івана Адамовича, 07.01.1943  року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Пазюк Ігора Івановича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Пазюк Ігора Івановича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Л. Українки, 15-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  батька Пазюка Івана Адамовича, 07.01.1943   року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Алексейчук Наталії Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Незалежності, 24, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання доньки Алексейчук Ніколі Миколаївни, 25.01.2011 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Алексейчук Наталії Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Алексейчук Наталії Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Незалежності, 24, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  доньки Алексейчук Ніколі Миколаївни, 25.01.2011 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Скрипнюк Василя Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Незалежності, 148-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Ткач Нікіти Сергійовича, 08.06.2022 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Скрипнюк Василя Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Скрипнюк Василя Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Незалежності, 148-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  онука Ткач Нікіти Сергійовича, 08.06.2022 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Думитровича Богдана Петровича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Штефана Великого, 37, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання знайомого Біляка Михайла Володимировича, 18.12.1988 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Думитровича Богдана Петровича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Думитровича Богдана Петровича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Штефана Великого, 37, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  знайомого Біляка Михайла Володимировича, 18.12.1988 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Мартинюк Маргаліни Іванівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку  в с. Чагор по вул. Олімпійській, 61, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання двоюрідної сестри Франчук Оксани Афанасіївни, 18.02.1980 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Мартинюк Маргаліни Іванівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Мартинюк Маргаліни Іванівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Олімпійській, 61, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  двоюрідної сестри Франчук Оксани Афанасіївни, 18.02.1980 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                            

                                                                          Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від «07»  березня  2024 року                       село Чагор                            № 35-3/2024

 

«Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо

присвоєння поштових адрес, погодження складу об’єктів

нерухомого майна  згідно їх місця розташування на території

Чагорської сільської ради після проведення інвентаризації»

 

             Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30, статті 31, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 559 «Про містобудівний кадастр», Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26 листопада 2020 року № 110/2020, постанови Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 «Про затвердження Порядку Присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та на підставі заяв громадян щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна, розташованих в населених пунктах Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, з метою упорядкування житлових адрес згідно місця їх розташування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради-

        В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти/підтвердити поштову адресу:

1.1. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Мага Ользі Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,1679 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:005:0581, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить їй на підставі Свідоцтва про право власності на нерухоме майно, індексний номер 14338180 від 10.12.2013 року: село Молодія, вулиця  Київська, № 2 (два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.2. об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, що належить гр. Філатов Валерію Владиславовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщений на земельній ділянці площею 0,1001 га, кадастровий номер якої 7321087900:01: 003:2016, з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить йому на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 77476682 від 29.12.2016 року, № 18412012: село Чагор, вулиця  Спортивна, № 55 (п’ятдесят п’ять), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2. Рекомендувати  заявникам  звернутись до акредитованих суб’єктів  державної  реєстрації для

   оформлення документації та отримати правовстановлюючі документи з присвоєною поштовою

   адресою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань

    діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА  та  керуючу справами (секретаря)

    виконавчого комітету Валентину КОСТАШ.      

 

   Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  березня  2024 року                    село Чагор                              № 36-3/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Послуги

з виготовлення та встановлення рамок до

меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України»,

які поклали своє життя за свободу, незалежність та

цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Молодія,

Чернівецького району, Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину документації об’єкта будівництва «Послуги з виготовлення та встановлення рамок до меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Молодія, Чернівецького району, Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.  Затвердити зведену кошторисну документацію об’єкта будівництва «Послуги з виготовлення та встановлення рамок до меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Молодія, Чернівецького району, Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 44,523 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  березня  2024 року                    село Чагор                              № 37-3/2024

 

«Про затвердження  зведеної кошторисної

документації об’єкта будівництва «Послуги

з виготовлення та встановлення рамок до

меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України»,

які поклали своє життя за свободу, незалежність та

цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Луковиця,

Чернівецького району, Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину документації об’єкта будівництва «Послуги з виготовлення та встановлення рамок до меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області»,  Виконавчий комітет  сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

1.  Затвердити зведену кошторисну документацію об’єкта будівництва «Послуги з виготовлення та встановлення рамок до меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Головна, с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 44,523 тис. грн.

 

2.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         Фото без опису

                                                         УКРАЇНА                                    

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від  «07»  березня 2024 року                      село Чагор                             № 38-3/2024

 

«Про розгляд заяв з інших питань»

 

 

1. СЛУХАЛИ:  заяву гр. Молоча Миколи Степановича вх. № 107 від 19.02.2024 року щодо надання дозволу на обрізку та омолодження зелених насаджень, а саме вербу в кількості 8 одиниць з метою благоустрою даної території, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» частина «б» пункту 4 статті 33 та Постановою Кабінету Міністрів України  № 1045 від  1 серпня 2006 року «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників» (із змінами) та ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Виконавчий комітет сільської ради, -

             ВИРІШИВ:

 

  1. Направити постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування  для складання акту щодо можливості обрізки та омолодження зелених насаджень, а саме верба в кількості 8 одиниць з метою благоустрою даної території в селі Молодія, Чернівецького району Чернівецької області.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Д. В. ЛАЗОРЕНКА.

 

2. СЛУХАЛИ:  клопотання Чагорського ліцею в особі директора В.Г. КАЛАРАШ  вх. № 108 від 20.02.2024 року щодо надання  дозволу на зріз берези та провести санітарну очистку всіх насаджень, що ростуть вздовж газової системи закладу, з метою благоустрою даної території, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» частина «б» пункту 4 статті 33 та ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Виконавчий комітет сільської ради, -

            ВИРІШИВ:

 

  1. Направити постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Руснак С.В.) для складання акту щодо можливості зрубу берези та проведення санітарної очистки всіх насаджень, що ростуть вздовж газової системи закладу, з метою благоустрою даної території.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Д. В. ЛАЗОРЕНКА.

 

3. СЛУХАЛИ:  заяву гр. Морара Георгія Степановича вх. № 110 від 22.03.2024 року щодо надання дозволу на обрізку та омолодження зелених насаджень, породи акації в кількості 10 одиниць з метою благоустрою та зручного заїзду на території власної земельної ділянки в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» частина «б» пункту 4 статті 33 та Постановою Кабінету Міністрів України  № 1045 від  1 серпня 2006 року «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників» (із змінами) та ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Виконавчий комітет сільської ради, -

             ВИРІШИВ:

 

  1. Направити постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування  для складання акту щодо можливості обрізки та омолодження зелених насаджень, породи акації в кількості 10 одиниць з метою благоустрою та зручного заїзду на території власної земельної ділянки в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Д. В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

 

               Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь