Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення першого засідання виконавчого комітету Чагорської сільської ради від 09.01.2024 року

Дата: 16.01.2024 13:06
Кількість переглядів: 91

                                                                 Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «09»  січня  2024 року                     село Чагор                                      №  1-1/2024    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,  згідно  додатку № 5, що додається.

 

  1. Визначити  обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  грудень місяць 2023 року відповідно до додатку № 5, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

 

 

      

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                  ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

    від  «09»  січня  2024 року                 село Чагор                             №  2-1/2024

 

«Про першочергові заходи щодо реалізації та

гарантування  конституційного права на звернення

до органів місцевого самоврядування».

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про розгляд звернень громадян, які надійшли до Чагорської сільської ради за 2022 року, на виконання Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», керуючись Законом України «Про звернення громадян», статтями 17, 18, підпунктом 1 пункту «б» частини першої статті 38, пунктом 2 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради, -

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію про розгляд звернень громадян, які надійшли до Чагорської сільської ради за 2023 року взяти до відома (додається).
  2. Роботу щодо розгляду звернень громадян протягом 2023 року визнати такою, що в цілому відповідає вимогам чинного законодавства України.
  3. Рекомендувати працівникам відділів апарату сільської ради забезпечити своєчасний розгляд звернень громадян та проводити відповідну роботу, а саме:

               - не допускати безпідставного перенесення термінів виконання робіт;

               - не допускати формального розгляду звернень;

               - інформувати заявників про зміну термінів та прийняття остаточних рішень, про       відмову у вирішенні порушених громадянами питань разом з обґрунтуванням причин відмови, наданням пропозицій щодо вирішення та роз’ясненням порядку оскарження прийнятих рішень;

     - посилити контроль за недопущенням порушення вимог законодавства про           звернення громадян та доступу до публічної інформації.

 

 4.  Координацію роботи з виконання даного рішення покласти на організаційно-правовий

      відділ апарату сільської ради.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Г.С. КОБЛЮКА та  заступника  сільського  голови  з  питань  виконавчих  органів  Д.В.ЛАЗОРЕНКА.

         

      Сільський голова                                                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 1 до рішення

виконавчого комітету Чагорської сільської ради № 2-1/2024 від 09.01.2024 року 

 

Про стан забезпечення розгляду звернень громадян відповідно до Закону України

"Про звернення громадян"

 

      До Чагорської об’єднаної територіальної громади з центром в селі Чагор увійшли села Чагор, Молодія, Луковиця та Кут з загальною кількістю населення - 11 тис.403 жителів (з них: в селі Чагор – 5534 жителів, в селі Молодія – 3997 жителів, в селі Луковиця та Кут  - 1872 жителів). Окрім сільської ради, тобто центральної садиби в с. Чагор налічуються 2 старостинські округа: старостинський округ № 1  села Молодія та старостинський округ № 2 сіл Луковиця та Кут.

     Чагорська сільська рада проводить значну роботу по забезпеченню виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». Увага до заявника – це увага до конкретної людини, її потреб та запитів. Тому, забезпечення життєвих інтересів громадян являється метою практичної роботи, яка здійснюється сільською радою при розгляді звернень. Не допускання тяганини, конкретний розгляд справи, максимальна допомога у її вирішенні, прояв тактовності, повага до людей, належним чином організований прийом громадян – це основні вимоги керівництва сільської ради до виконавців, відповідальних за організацію роботи зі зверненнями громадян.

        При організації зустрічей з громадянами в сільській раді дотримуються принципів відкритості та доступності органів самоврядування людям. На допомогу громадянам оформлено інформаційні стенди із зразками звернень, законодавчими актами тощо, які розміщені в приміщення сільської ради. В сільській раді застосовуються різноманітні форми спілкування, проте провідною все ж залишається традиційна форма - особистий прийом громадян посадовими особами. До організації та проведення прийомів громадян залучаються керівники відділів та їх структурних підрозділів.

        Звернення громадян до органів місцевого самоврядування - одна із найпоширеніших форм участі населення у вирішенні суспільно-важливих справ. Більше того, подання заяв, клопотань, пропозицій, зауважень та скарг - це реальний спосіб відновити порушені права та вплинути на дії можновладців. В сільській раді відділ правового забезпечення постійно здійснює консультації з надання безоплатної первинної правової допомоги, зокрема  оформлення спадщини, опіки і піклування, виділення в натурі земельних ділянок, передачі в оренду землі, укладення договорів, заповнення декларацій тощо.  Для створення умов по реалізації конституційних прав громадян на інформацію, з метою забезпечення відкритості у діяльності органів місцевого самоврядування на офіційному веб-сайті сільської ради в рубриці «Звернення громадян» розміщено:

- нормативно-правові документи щодо роботи із зверненнями громадян;

- вимоги до оформлення звернення;

- інформація про телефони;

- форму для створення електронного звернення, Є - документування.

       Важливим у роботі із зверненнями громадян є оцінювання рівня організації цієї роботи у виконавчому комітеті сільської ради, в ЦНАПі, в старостинських округах, відділах та в їх структурних підрозділах. У виконавчому комітеті сільської ради робота із зверненнями громадян відповідає вимогам Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, розглянуто всі звернення громадян, які надійшли протягом 2023 року та надані відповіді у встановлені законодавством терміни.

          Станом на 1 січня 2024 року до сільської ради надійшло 1638 звернень, з них: 12 - поштою, 328 на особистому прийомі голови та секретаріаті сільської ради, 26 - з військової держадміністрації.

          Актуальними за 2024 року для мешканців населених пунктів сільської ради залишилися:

  • питання соціального захисту, що становить 52 % від загальної кількості порушених питань (зокрема, надання матеріальної допомоги на лікування та оздоровлення, призначення і виплати субсидій та інші види соціальних допомог);
  • а саме турботливе питання на даний час - щодо забезпечення житлом та інші види допомог вимушеним переселенцям громади (ВПО),
  • аграрної політики і земельних відносин, що становить 23,4 % (затвердження технічної документації, земельні конфлікти);
  • комунального господарства, що становить 5,2 % (ремонт місцевих доріг, благоустрій територій),
  • охорони здоров’я, що становить 3,7 % (забезпечення медичними препаратами та ін).

 

        Всі звернення, які надходять до сільської ради, уважно розглядаються, викладені в них факти ретельно перевіряються, докладаються конкретні зусилля до вирішення проблем заявника в рамках чинного законодавства.

       Тематика звернень постійно аналізується, виділяються найбільш гострі питання, які потребують негайного вирішення, узагальнюються проблеми, які стоять перед жителями громади, їх вирішення враховується в діяльності органів місцевого самоврядування.

       Керівний апарат сільської ради приділяє значну увагу посиленню контролю і підвищенню персональної відповідальності кожного виконавця за своєчасне і безумовне виконання завдань, передбачених указами і дорученнями Президента України та чинним законодавством.

       З метою ефективного та якісного розгляду звернень громадян в сільській раді відпрацьований механізм, який дає можливість співпрацювати з усіма гілками органів місцевого самоврядування, що причетні до вирішення конкретних питань. Таким чином, одним з основних завдань залишається своєчасне реагування на проблемні питання, порушені у зверненнях громадян, виявлення причин, що породжують їх надходження, усунення наявних порушень і недоліків із заявлених питань та вжиття заходів щодо подальшого попередження скарг, а також реалізацію конституційних прав, свобод людини й громадянина, які є головними основами демократичної, соціальної, правової держави.

 

 

 

 

 

    Керуюча справами (секретар)

    виконавчого комітету                                                                  Валентина КОСТАШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

  від «09»  січня 2023 року                          село Чагор                               № 3-1/2024 

 

«Про звіт роботи адміністративної комісії

при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради»

 

   Заслухавши інформацію Дмитра ТЕУТУЛЯКА, голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті  Чагорської сільської ради про стан розгляду справ адміністративною комісією, які надійшли в період з 01.01.2023 року по 31.12.2023 року, керуючись ст. 14 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Виконавчий комітет сільської ради, –

  ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Дмитра ТЕУТУЛЯКА взяти до відома і відмітити, що наразі робота виконана в повному обсязі.
  2. Адміністративній комісії (Д.ТЕУТУЛЯК) надалі вести облік адміністративних справ, які надходять до сільської ради.
  3. Контроль виконанням даного рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

               Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                          Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від «09»  січня  2024 року                          село Чагор                           № 4-1/2024

 

«Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо

присвоєння поштових адрес, погодження складу об’єктів

нерухомого майна  згідно їх місця розташування на території

Чагорської сільської ради після проведення інвентаризації»

 

             Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30, статті 31, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 559 «Про містобудівний кадастр», Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26 листопада 2020 року № 110/2020, постанови Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 «Про затвердження Порядку Присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та на підставі заяв громадян і додані документи щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна, розташованих в населених пунктах Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, з метою упорядкування житлових адрес згідно місця їх розташування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради-

        В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти поштову адресу:

 

     1.1. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1616 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:005:0263,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Гудимі Василю Лазаровичу на підставі Державного  акту на право власності на земельну ділянку, серії ЯА № 621289 від 26.12.2005 року: село Чагор, вулиця Молодіжна, № 11 (одинадцять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

   1.2. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що належить гр. Гергеледжій Катерині Вікторівні розміщений на земельній ділянці площею 0,0103 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1653,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить гр. Поштарюку І.Г. та право на оренду вказаної земельної ділянки має гр. Гергеледжій Катерина Вікторівна на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 355765699 від 24.11.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2831017573210: село Чагор, вулиця Локаторна, № 20-А (двадцять «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

  1.3. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що належить гр. Фрунза Віталію Михайловичу розміщений на земельній ділянці площею 0,025 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1651,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що належить гр. Поштарюку І.Г. та право на оренду вказаної земельної ділянки має гр. Фрунза Віталій Михайлович на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 355759027 від 24.11.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2831006973210: село Чагор, вулиця Локаторна, № 20 (двадцять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.4. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0216 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2204,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2832947273210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-А (двадцять девֹ’ять «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.5. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0151 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2205,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2832967273210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Б (двадцять девֹ’ять «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.6. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0152 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2313,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833031673210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-В (двадцять девֹ’ять «В»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.7. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0154 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2574,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833048973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Г (двадцять девֹ’ять «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.8. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0156 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2576,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833080473210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Д (двадцять девֹ’ять «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.9. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0158 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2577,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833193973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Е (двадцять девֹ’ять «Е»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.10. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0159 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2578,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833206573210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Є (двадцять девֹ’ять «Є»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.11. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0177 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2579,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833218873210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Ж (двадцять девֹ’ять «Ж»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.12. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0213 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2203,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2832988273210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-К (двадцять девֹ’ять «К»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.13. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2836,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833728373210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Л (двадцять девֹ’ять «Л»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.14. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0152 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2835,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833621973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-М (двадцять девֹ’ять «М»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.15. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0152 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2835,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833621973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-М (двадцять девֹ’ять «М»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.16. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0154 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2834,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833604173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Н (двадцять девֹ’ять «Н»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.17. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0152 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2835,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833621973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-М (двадцять девֹ’ять «М»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.18. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0154 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2834,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833604173210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Н (двадцять девֹ’ять «Н»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.19. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0156 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2833,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833586473210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-П (двадцять девֹ’ять «П»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.20. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0158 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2832,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833541473210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Р (двадцять девֹ’ять «Р»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.21. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0159 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2831,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833248373210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-С (двадцять девֹ’ять «С»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.22. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0175 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2651,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить по ½ спільної часткові гр. Буга Іллі Авреловичу та гр. Буга Тетяні Георгіївні на підставі Витягів з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2833235673210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 29-Т (двадцять девֹ’ять «Т»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.23. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0707 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2159,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Танасой Іллі Драгошевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1319951673210: село Чагор, вулиця Сьома Приміська, № 33 (тридцять три), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.24. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,03 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2279,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Танасой Іллі Драгошевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1622868273210: село Чагор, вулиця Сьома Приміська, № 33-А (тридцять три «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.25. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1831 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:002:0117,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Куренній Олені Степанівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2838512473210: село Чагор, вулиця Дружби народів, № 81 (вісімдесят один), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.26. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,2253 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:005:0153,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Молоч Миколі Степановичу на підставі Витягу з Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯД № 076051 від 31.05.2007 року: село Молодія, вулиця Перемоги, № 7-А (сім «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.27. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 17, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.28. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 18, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.29. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 20, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.30. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 21, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.31. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 27, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.32. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 28, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.33. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Стрілак Альоні Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 29, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.34. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Стрілак Альоні Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 30, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.35. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Стрілак Альоні Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 31, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.36. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Стрілак Альоні Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 32, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.37. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Стрілак Альоні Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2256: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10 (десять), приміщення, № 33, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.38. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 17, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.39. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 17-а, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.40. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 18, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.41. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 19, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.42. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 21, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.43. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 22, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.44. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 25, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.45. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 27, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.46. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 33, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.47. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 34, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.48. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 35, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.49. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А»), приміщення, № 36, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.50. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 20, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.51. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 21, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.52. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 23, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.53. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 24, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.54. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 25, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.55. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 30, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.56. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 31, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.57. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 32, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.58. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2357: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12 (дванадцять), приміщення, № 33, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.59. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А»), приміщення, № 18, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.60. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А»), приміщення, № 24, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.61. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А»), приміщення, № 34, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.62. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А»), приміщення, № 35, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.63. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Поштарюку Івану Григоровичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А»), приміщення, № 37, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.64. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1098 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1010,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Гуржуй Вероніці Драгошівні на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ЯД № 075046 від 27.12.2006 року: село Чагор, вулиця Українська № 33 (тридцять три), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.65. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1502 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:005:0791,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Молдован Ганні Георгіївні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2354361373210: село Молодія, вулиця Миру № 23 (двадцять три), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.66. З метою упорядкування житлових адрес згідно місця розташування об’єктів нерухомого  майна у зв’язку з проведеною інвентаризацією та виявленими  розбіжностями в  поштовій адресі,-

      змінити поштову адресу житлового будинку, господарських будівель і споруд, що розміщений на земельній ділянці орієнтовною площею 0,16 га,  з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що належить гр. Руснак Світлані Дмитрівні та гр. Руснаку Віктору Дмитровичу (по ½ частки),-

        з адреси: село Молодія, вулиця О. Кобилянської № 5 (п’ять), Глибоцького району, Чернівецької області,

       на адресу: село Молодія, вулиця Молодійська, № 5 (п’ять), Чернівецького району, Чернівецької області.

      

 

 

 

2. Рекомендувати  заявникам  звернутись до акредитованих суб’єктів  державної  реєстрації для

   оформлення документації та отримати правовстановлюючі документи з присвоєною поштовою

   адресою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань

    діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА  та  керуючу справами (секретаря)

    виконавчого комітету Валентину КОСТАШ.       

 

 

 

   Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

                                                            УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

       від  «09»  січня  2024 року                село Чагор                      5-1/2024

 

       «Про розгляд заяв власників об’єктів

       нерухомого майна щодо місця реєстрації»

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Тиміш Корнела Івановича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Другій Приміській, № 20 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  знайомого Панцир Валерія Георгійовича, 06.01.1973 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр Тиміш Корнела Івановича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Тиміш Корнела Івановича, зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. Другій Приміській, № 20, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання знайомого Панцир Валерія Георгійовича, 06.01.1973 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Іванюк Юлії Степанівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по провул. Сагайдачного, № 2 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Іванюк Дмитра Степановича, 02.12.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Іванюк Юлії Степанівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства  Іванюк Юлії Степанівни  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор провул. Сагайдачного,  № 2, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  сина Іванюк Дмитра Степановича, 02.12.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Томюка Василя Івановича, який просить зареєструвати до квартири № 16 по вул. Козацької № 12 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання сина Томюка Даниїла Васильовича, 07.12.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Томюка Василя Івановича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства гр. Томюка Василя Івановича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Козацької № 12, кв. 16, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце сина Томюка Даниїла Васильовича, 07.12.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Кулініч Олени Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власної квартири № 30, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. І. Мазепи  № 30  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Кулініч Олену Дмитрівну, 02.12.1968 року народження та чоловіка Кулініча Костянтина Петровича, 28.03.1965 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Кулініч Олени Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Кулініч Олени Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи  № 30, кв. 30, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Кулініч Олену Дмитрівну, 02.12.1968 року народження та чоловіка Кулініча Костянтина Петровича, 28.03.1965 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

5. СЛУХАЛИ: заяву гр. Скрипничука Дмитра Васильовича, який просить зареєструвати до власної квартири № 76, що розміщена в багатоквартирному житловому будинку по вул. І. Мазепи  № 10-А  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання новонародженої доньки Скрипничук Катерини Дмитрівни, 09.12.2023  року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Скрипничука Дмитра Васильовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства гр. Скрипничука Дмитра Васильовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 10-А, кв. 76, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання новонародженої доньки Скрипничук Катерини Дмитрівни, 09.12.2023   року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

6. СЛУХАЛИ: заяву гр. Білоросюк Любов Василівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Сьомій Приміській № 5-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Білоросюк Любов Василівни, 27.09.1972  року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Білоросюк Любов Василівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Білоросюк Любов Василівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. Сьомій Приміській № 5-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Білоросюк Любов Василівни, 27.09.1972 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

7. СЛУХАЛИ: заяву гр. Кришу Михайла Михайловича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Шостій Приміській № 22, в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Кришу Максима Андрійовича, 21.11.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Кришу Михайла Михайловича задовільнити.  Згідно згоди голови домогосподарства гр. Кришу Михайла Михайловича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Шостій Приміській № 22, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Кришу Максима Андрійовича, 21.11.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

8. СЛУХАЛИ: заяву гр. Трапезніков Анатолія Юрійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. О. Кобилянської № 68 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  новонародженого онука Сидор Івана Михайловича, 23.12.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Трапезніков Анатолія Юрійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Трапезніков Анатолія Юрійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. О. Кобилянської № 68, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання новонародженого онука Сидор Івана Михайловича, 23.12.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

9. СЛУХАЛИ: заяву гр. Карп’юк Оксани Іванівни та Карп’юк Миколи Михайловича (житловий будинок належить по ½ спільної часткові), які просять зареєструвати до квартири  № 118, що розміщена в житловому будинку по вул. І. Мазепи № 10-А  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власниці Карп’юк Оксани Іванівна, 22.02.1997 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Карп’юк Оксани Іванівни та Карп’юк Миколи Михайловича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Карп’юк Оксани Іванівни та Карп’юк Миколи Михайловича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи № 10-А, кв. 118, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  власниці Карп’юк Оксани Іванівна, 22.02.1997 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

10. СЛУХАЛИ: заяву гр. Вірста Галини Миколаївни та Корнівської Уляни Михайлівни, (житловий будинок належить по ½ спільної часткові), які просять зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Другої Приміської № 7  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання чоловіка Вірсти Михайла Васильовича, 27.07.1960 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Вірста Галини Миколаївни та Корнівської Уляни Михайлівни задовільнити. Згідно згоди співвласників Вірста Галини Миколаївни та Корнівської Уляни Михайлівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Другої Приміської, 7, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання чоловіка Вірсти Михайла Васильовича, 27.07.1960  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

    Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                   ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «09» січня 2024 року                           село Чагор                                       6-1/2024

 

«Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

призначення  опікуна громадянина

 Чоботар Георгія Тодоровича»

 

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 59, 60 63 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про опікунську раду при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради №1082020, «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування» розглянувши заяву  громадянина  Чоботар Георгія Тодоровича, враховуючи висновок  опікунської  ради при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки і піклування Чагорської сільської ради про доцільність призначення громадянина  Чоботар  Георгія Тодоровича,27.06.1965  року народження, який проживає за адресою: с. Молодія,  вул.  О .Кобилянська,  будинок 52,  Чернівецького  району Чернівецької області опікуном  над  громадянкою  Чоботар Артемією  Іллівною,  28.01.1938  року народження (Додаток додається).

 

2. Контроль за виконання даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

Сільський голова                                                              Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  09 січня  2024 року                               с. Чагор                                    № 7-1/2024

 

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянина

Андріящука Дмитра Захарійовича 20.02.1966 року

народження відносно  його неповнолітньої дитини

Андріящук Вікторії Дмитрівни, 01.10.2008

року народження

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 1 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 09.01.2024 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради-,

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Андріящука Дмитра Захарійовича, 20.02.1966 року народження  відносно неповнолітньої дитини Андріящук Вікторії Дмитрівни, 01.10.2008 року народження.(Додаток додається).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

    Сільський голова                                                                     Георгій КОБЛЮК    

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  09 січня  2024 року                              с. Чагор                                     № 8-1/2024

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянина

Павлюка Сергій Івановича, 24.08.1984 року

народження відносно  його неповнолітніх

дітей  Павлюк Івана Сергійовича,18.06.2010

року народження та Павлюк Софії Сергіївни,

30.05.2008 року народження

 

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 1 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 09.01.2024 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради-,

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Павлюка Сергія Івановича, 24.08.1984 року народження  відносно неповнолітніх дітей Павлюк Івана Сергійовича, 18.06.2010 року народження та  Павлюк Софії Сергіївни, 30.05.2008 року народження.(Додаток).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК   

 

 

 

 

 

                                                                   

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  09 січня  2024 року                              с. Чагор                                     № 9-1/2024

 

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянина

Сеіт-Огли Еміра, 01.06.1972 року народження

відносно  його малолітнього сина

Кравчука Дениса Еміровича, 12.01.2012

року народження

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 1 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 09.01.2024 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради-,

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Сеіт- Огли Еміра, 01.06.1972 року народження  відносно малолітньої дитини Кравчука Дениса Еміровича, 12.01.2012 року народження.(Додаток).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК    

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «09»  січня 2024 року                  село Чагор                            №  10-1/2024

 

«Про внесення змін до рішення № 15/2022 від

24.02.2022 року «Про створення пункту збору

Чагорської територіальної громади, та організацію

оповіщення збору і відправки мобілізаційних

ресурсів під час мобілізації, в особливий період»

 

             Розглянувши рішення ради оборони Чернівецької області від 28.12.2023 року «Про окремі питання забезпечення правового режиму воєнного стану», керуючись ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу», Законом України «Про мобілізаційну підготовку із мобілізацію» та з метою розгортання та організації роботи пункту збору громадян щодо своєчасного оповіщення резервістів, військовозобов’язаних та постачальників техніки, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

            ВИРІШИВ:

 

  1. Місце розгортання дільниць оповіщення (пунктів збору громадян) Чагорської територіальної громади визначити:
  • в селі Чагор за адресою: с. Чагор, вул. Незалежності, 73, село Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області (адміністративна будівля ЦНАПу);
  • в селі Молодія за адресою: с. Молодія, вул. Головна № 78, Чернівецький район, Чернівецька область (будівля старостинського округу);
  • в селах Луковиця та Кут за адресою: с. Луковиця, вул. Головна  № 85, Чернівецький район, Чернівецька область (будівля старостинського округу).

 

  1. У зв’язку з кадровими змінами затвердити новий поіменний список особового складу пункту збору громадян Чагорської територіальної громади, що додається (додаток 1).

 

  1. Для  виконання запроваджених заходів правового режиму воєнного стану налагодити тісну співпрацю та постійно підтримувати зв’язок з групою контролю та узагальнення даних другого відділу Чернівецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, з метою здійснення контролю та організацію роботи в територіальних межах адміністративної відповідальності.

 

  1. Дане рішення довести до відома відповідальних виконавців та надати другому відділу Чернівецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.       

 

 

 

         

        Сільський голова                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

                                                                                                                   Додаток  № 1

                                                                                                                   до  рішення виконавчого комітету

                                                                                                            від 09.01.2024 р. № 10-1/2024

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

щодо розгортання та організацію роботи дільниць

оповіщення (пунктів збору громадян) та відповідальних осіб

за здійснення контролю та організацію роботи

на території Чагорської ТГ

 

Назва населеного пункту (адреса дільниці оповіщення)

ПІБ та посада відповідальної особи

Контактний номер телефону

1.

с. Чагор

вул. Незалежності № 73, Чернівецький район, Чернівецька область, 60412

(адміністративна будівля ЦНАПу)

Думитрович Надія Валентинівна

(завідувачка сектором з питань оборони та мобілізаційної роботи Чагорської сільської ради)

 

0993822289

2.

с. Молодія

вул. Головна № 78, Чернівецький район, Чернівецька область, 60415

(будівля старостинського округу)

Фіалковський  Лазар Георгійович

(староста старостинського округу № 1 с. Молодія)

0990599626

3.

с. Луковиця

вул. Головна  № 85, Чернівецький район, Чернівецька область, 60416

(будівля старостинського округу)

Косован Віктор Васильович

(староста старостинського округу № 2 сіл Луковиця та Кут)

0689064014

 

 

Персональний склад

групи оповіщення на території Чагорської  ТГ

 

ПІБ

Контактний номер телефону

1.

Думитрович  Надія  Валентинівна

0993822289

2.

Фіалковський Лазар Георгійович

0990599626

3.

Косован Віктор Васильович

0689064014

4.

Сіньковська Мар’яна Леонідівна

0680953739

5.

Чоботар Мар’яна Костянтинівна

0969043002

6.

Банар Ігор Вікторович

0502159719

7.

Руснак Віталій Георгійович

0958573670

8.

Панцир Василь Флорович

0507000544

9.

Косташ Михайло Іванович

0996092431

10.

Карауш Віталій Георгійович

0987445350

 

 

 

           Керуюча справами (секретар)

           виконавчого комітету                                                            Валентина КОСТАШ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь