Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення одинадцятого засідання виконавчого комітету Чагорської сільської ради від 07.11.2023 року

Дата: 14.11.2023 13:20
Кількість переглядів: 72

 

                                                                 Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «0 листопада  2023 року                  село Чагор                                      № 181-11/2023    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,                        згідно  додатку № 5, що додається.

 

  1. Визначити  обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  жовтень місяць 2023 року відповідно до додатку № 5, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

            Сільський голова                                                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

      

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                          №  182-11/2023

 

«Про підсумки роботи ЦНАПу

 при Чагорській сільській раді»

 

        Заслухавши звіт в.о. начальника відділу Центр надання адміністративних послуг Чагорської сільської ради Н. КАЗИМИР про роботу відділу ЦНАП з 01.01.2023 року по 07.11.2023 року, відповідно до статей 51, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до рішення сільської ради від 22.05.2020 р. № 236-13/2020 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг при  Чагорській сільській раді та затвердження положення про нього»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Звіт в.о. начальника відділу Центр надання адміністративних послуг про підсумки роботи відділу - Центр надання адміністративних послуг при Чагорській сільській раді за 10 місяців 2023 року взяти до відома (додається).

 

  1. Визнати  роботу відділу Центр надання адміністративних послуг такою, що потребує постійного моніторингу якості.

 

  1. Виконавчому комітету сільської ради вжити відповідні заходи необхідні для реалізації повноважень у сфері надання адміністративних послуг, передбачених  законодавством.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

 

            Сільський голова                                                               Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               Додаток

                                                                                                             до рішення виконавчого комітету від 07.11.2023 року №182-11/2023

 

Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг

Чагорської сільської ради за 10 місяців 2023 рік.

 

З метою якісного надання адміністративних послуг громадянам громади з березня 2021 року  функціонує Центр надання адміністративних послуг (рішення Чагорської сільської ради від 22.05.2020р. №  236-13/2020).

З метою створення сприятливих умов для громадян та суб’єктів господарювання розроблений та затверджений зручний час прийому суб’єктів звернень до Центру, який сформовано таким чином, щоб працюючі суб’єкти звернення могли скористатися у зручний для себе час послугами Центру (середа – з 8.00 до 20.00 години).

Рішенням виконавчого комітету затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг.

Протягом звітного періоду проводилися заходи щодо приведення роботи ЦНАП у відповідність до вимог Закону України «Про адміністративні послуги». В зв’язку з цим було прийнято Рішення сесії Чагорської сільської ради від 22.05.2020 року №238-13/2020 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Чагорської сільської ради». Згідно прийнятого рішення сесії в ЦНАПі надаються 145 послуг різноманітного характеру, в зв’язку з цим оновлено інформаційний стенд із зразками відповідних документів та інформацією в обсязі, достатньому для отримання адміністративної послуги без сторонньої допомоги. Зокрема, передбачено послуги:

-   послуги щодо соціального захисту населення;

         -   послуги у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей;

- послуги реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб;

-  послуги щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

-  послуги щодо оформлення внутрішньо переміщених осіб

- нотаріальні дії, що вчиняються посадовими особами органів місцевого самоврядування тощо.

З повним переліком послуг, що надаються через Центр, можна ознайомитись на сайті Чагорської сільської ради.

Щоквартально ЦНАП звітував Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації про надання адміністративних послуг відповідно до встановлених форм. Так, за 10 місяців 2023 року через Центр надано 6134  адміністративних послуги, а саме:

  • послуги щодо соціального захисту населення: соціальні допомоги – 485, оформлення субсидій – 68, послуги для ветеранів війни, учасників бойових дій та членів їх сімей – 17.
  • нотаріальні дії, що вчиняються посадовими особами органів місцевого самоврядування – 322.
  • щодо реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб – 339, за що сплачено адміністративного збору до бюджету Чагорської сільської ради 14158 грн.;
  •   послуги щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – 1447. Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» в бюджет Чагорської сільської ради за сплату адміністративного збору надійшло 262 300 грн.;
  • у зв’язку із реаліями нашого часу до послуг, що надаються ЦНАПом додались послуги щодо оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи та оформлення допомоги таким особам. Так, за звітній період через ЦНАП оформлено статус ВПО та оформлено допомогу 65 особам;
  • оформлення видача різного виду довідок – 3382;
  •  інші послуги передбачені Законом України «Про адміністративні послуги»

 

Надано понад 8000 консультацій, в тому числі в телефонному режимі.

 

Центр надання адміністративних послуг підключений до порталу «ДіЯ», системи онлайн моніторингу якості надання адміністративних послуг, яка впроваджена Міністерством цифрової трансформації України. Це надало можливість оптимізувати час та кількість необхідних документів для отримання адміністративних послуг, скасувати дублюючі послуги (послуги заради послуги), а також спростити та зробити ще більш доступними послуги держави.

Висловити свою думку щодо якості наданих адміністративних послуг мешканці громади мають можливість за допомогою скриньки для висловлення зауважень та пропозицій щодо роботи ЦНАП.

Працівники Центру протягом 2023 року взяли участь у 35 онлайн семінарах.

За час роботи Центру надання адміністративних послуг не надійшло жодної скарги на роботу Центру, працівники дотримуються законодавства України, зокрема Закону України «Про державну службу» та етики державного службовця.

 

 

 

 

Керуюча справами (секретар)

виконавчого комітету сільської ради                               Валентина КОСТАШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               Фото без опису

                                                         УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  «07»  листопада 2023 року                  село Чагор                                 №  183-11/2023

 

Про хід виконання рішення № 44-3/2023 від 09.03.2023 року

«Про виконання завдань виконавчого комітету щодо

організації дотримання належного природоохоронного

законадавства та благоустрою населених пунктів

Чагорської сільської ради»

           

          Ознайомившись з інформацією директора КО «Благоустрій» І.В. БАНАРЯ  щодо виконання завдань по забезпеченню широкого залучення населення для участі в проведенні місячника по санітарній очистці територій населених пунктів прилеглих до Чагорської сільської ради та виконання прийнятих заходів, відповідно до розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації «Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чернівецької області у 2023 році», керуючись Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради -

                                                              

                                                                             В И Р І Ш И В:

     

  1. Інформацію директора КО «Благоустрій» І.В. БАНАРЯ  щодо проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чагорської сільської ради у 2023 році взяти до відома та рішення  № 44-3/2023 від 09.03.2023 року зняти з контрольного строку, у зв’язку з його виконанням.

 

  1. Виконавчому комітету сільської ради питання щодо дотримання належного природоохоронного законадавства та благоустрою населених пунктів Чагорської сільської ради тримати на постійному контролі.

 

 

 

 

           Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                       Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

                «07» листопада 2023 року                       село Чагор                                   № 184-11/2023

 

 

 

Про здійснення щоквартальних оцінок

стану готовності об’єктів фонду захисних

споруд на території територіальної громади

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 8 частини шостої статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), Указом Президента України від 23 червня 2023 року № 353/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 червня 2023 року щодо результатів оперативних обстежень об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту та вирішення проблемних питань щодо укриття населення», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», наказу Міністерства внутрішніх справ від 09 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 30 липня 2018 року № 879/32331, Протоколу № 5 засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Протоколу № 8 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Доручення Прем’єр-Міністра України від 20 червня 2023 року № 18332/1/1-23, листа Державної Служби України з надзвичайних ситуацій від 22 червня 2023 року № 03-1 1502/162-2, з метою визначення потреби створення, ведення обліку, утримання, відновлення функціонування, проведення технічної інвентаризації, як об’єкта нерухомого майна та прийняття рішення щодо подальшого використання, неготових до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту, виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

ВИРІШИВ:

1. Вжити  невідкладних  заходів, в межах компетенції, а саме:

  1. на засідання комісії ТЕБ та НС при виконавчому комітеті сільської ради запросити керівників, власників та балансоутримувачів ЗСЦЗ, провести обговорення щодо кожної ЗСЦЗ, поставити конкретні завдання щодо інвентаризації, утримання в постійній готовності для використання за призначенням ЗСЦЗ;

2) надати до територіальних підрозділів ГУ ДСНС у Чернівецькій області переліки ЗСЦЗ із зазначенням відомостей щодо стану їх готовності та забезпечити цілодобовий безперешкодний доступ з урахуванням здійснених заходів та повторних обстежень з метою коригування інформації стосовно стану готовності ЗСЦЗ в інформаційно-комунікаційній системі «Інформаційний портал Національної поліції України;

 

 

 

 

 

 

 

 

           3) створити місцеві комісії з обстеження фонду ЗСЦЗ в нічний час спільно з представниками територіальних підрозділів ГУ ДСНС у Чернівецькій області, ГУ НП в Чернівецькій області та оцінити дії (бездіяльність) посадових осіб, відповідальних за цeй напрям;

           4) заключити договори з суб’єктами, що мають ліцензії щодо проведення технічної інвентаризації та інвентаризувати ЗСЦЗ комунальної форми відповідно до Переліку ЗСЦЗ, що додається (Додаток 1);

           5) забезпечити належне утримання у постійній готовності ЗСЦЗ, призначених для укриття персоналу суб’єктів господарювання, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів та об’єктів критичної інфраструктури;

           6) вжити заходів щодо нарощування фонду ЗСЦЗ з метою забезпечення доступу до укриттів для 100 відсотків населення, зокрема шляхом будівництва нових ЗСЦЗ, спорудження укриттів модульного типу, а також обстеження та пристосування споруд підземного простору для використання їх як укриттів (вразі наявності);

          7) розробити та затвердити інструкцію щодо порядку користування ЗСЦЗ, призначити (перепризначити) відповідальних осіб щодо контролю утримання у належному до використання за призначенням стані ЗСЦЗ;

          8) створити кол-центри для прийому, обробки та оперативного реагування на звернення громадян з питань стану об’єктів фонду ЗСЦЗ з обов’язковим зазначенням контактної інформації (найменування усіх місцевих органів, номерів гарячих ліній, а також адрес електронної пошти);

         9) реалізувати інформаційну роботу та забезпечити онлайн-доступ населенню до інформації про наявні ЗСЦЗ, у тому числі розробити (коригувати) електронні мапи укриттів та інших інформаційних інструментів (обов’язково надати електронні посилання на інтерактивні карти області з відкоригованою інформацією);

        10) привести в належний стан наявні укриття, забезпечити цілодобовий та безперешкодний доступ до них, а також надати онлайн-доступ населенню до інформації про наявні захисні споруди цивільного захисту;

       11) у разі отримання скарг від громадян щодо порушення вимог нормативно-правових актів з питань функціонування об’єктів фонду ЗСЦЗ, у тому числі щодо безперешкодного доступу населення до таких об’єктів, забезпечити невідкладене проведення оперативних перевірок зазначених у зверненнях порушень та у разі підтвердження відповідних фактів негайно вживати дієвих заходів стосовно усунення цих порушень та інформувати про проведену роботу;

12) забезпечити об’єкти фонду захисних ЗСЦЗ необхідним майном, інвентарем, засобами і матеріалами та завершити роботу щодо встановлення табличок у місцях розташування об’єктів фонду ЗСЦЗ, їх маркування міжнародним розпізнавальним знаком (емблемою) міжнародного гуманітарного права згідно з вимогами Порядку маркування в особливий період будівель та споруд, транспортних засобів, які підпадають під дію норм міжнародного гуманітарного права, відповідними розпізнавальними знаками (емблемами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2022 року № 1199 «Порядок маркування в особливий період будівель та споруд, транспортних засобів, які підпадають під дію норм міжнародного гуманітарного права, відповідними розпізнавальними знаками (емблемами)";

       13) повідомити відповідальних осіб, які відповідають за утримання та експлуатацію об’єктів фонду ЗСЦЗ про персональну відповідальність у разі неналежного виконання обов’язків та притягнути до відповідальності керівних працівників та інших посадових осіб в разі виявлення таких порушень;

       14) про виконані заходи інформувати управління цивільного захисту населення обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації);

 

 

 

 

 

 

з

 

 

 

    

            15) З метою координації роботи щодо обстеження стану укриттів проводити періодичні селекторні наради за участю представників Чернівецького районного управління  ГУ ДСНС України у Чернівецькій області, Нацполіції та структурних підрозділів з питань цивільного захисту районної військової адміністрації.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

           Сільський голова                                                                        Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Фото без опису                               

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

    від «07»  листопада  2023 року             село Чагор                          № 185-11/2023

                                                                                        

 

«Про затвердження списку осіб та виділення

коштів для придбання продуктових подарунків

на новорічні та різдвяні свята»

     

           Керуючись п. 23 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішення сесії Чагорської сільської ради № 287-18/2022 від 22.12.2022 року «Про сільський бюджет Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2023 рік», з нагоди святкування новорічних та різдвяних свят, Виконавчий комітет сільської ради,-

           ВИРІШИВ:

                                                              

     

  1. Затвердити список осіб, яким надається матеріальна допомога продуктовими подарунками на новорічні та різдвяні свята в кількості ­­­­­­­­340 (триста сорок)  шт. гостропотребуючим верствам населення Чагорської громади  з нагоди святкування новорічних та різдвяних свят згідно додатків, що додаються.

 

  1. Контроль за виконання даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

    Сільський голова                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «07»  листопада  2023 року                село Чагор                        №  186-11/2023  

 

«Про виділення новорічних подарунків дітям

дошкільного віку, дітям 1-4 класів закладів освіти

та дітям соціально-уразливих категорій населених

пунктів Чагорської сільської ради»

 

Відповідно до статей 34, 42, 51, 52, 53, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши рекомендації первинної профспілкової організації Чагорської сільської ради з метою підтримки дітей всіх категорій, Виконавчий комітет сільської ради,-

ВИРІШИВ:

 

        1. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради забезпечити  привітання з Новорічними та Різдвяними святами дітей всіх категорій з врученням новорічних подарунків. (Додаток 1).

 

        2. Відділу бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради профінансувати кошти для придбання  756 (сімсот п’ятдесят шість) штук новорічних подарунків відповідно до додатку 1.

 

   3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

    Сільський голова                                                                               Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення виконкому

                                                                                                                             від 07.11.2023 р. № 186-11/2023 

 

 

 

Кількість дітей

для отримання новорічних подарунків

 

  1. Чагорський ЗДО –  50 дітей;
  2. Молодійський ЗДО –  110 дітей;
  3. Луковицький ЗДО –  67 дітей.

                                Всього:  227  подарунків.

 

  1. Чагорський  ліцей –  155  дітей;
  2. Молодійська  ліцей  – 169 дітей;
  3. Луковицький ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Д.Макогона  з Кутбаїнською початковою школою-філією –  115 дітей.

                                          Всього: 666 подарунків.

 

   Діти пільгової категорії, що на обліку в службі у справах дітей – 67 дітей.

   Діти ВПО не початкової ланки:

           1. Чагорський  ліцей – 6 дітей;

           2. Молодійський ліцей  – 4 дітей;

           3. Луковицький ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Д.Макогона  з Кутбаїнською початковою школою-філією –  13 дітей.

 

                                          Всього:  756 (сімсот п’ятдесят  шість) подарунків.

 

 

 

 

           Керуюча справами (секретар)

           виконавчого комітету                                                     Валентина КОСТАШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                  № 187-11/2023

 

Про доцільність роз’єднання дитини,

позбавленої батьківського піклування

Приутеску Соломії Іванівни, 02.06.2022

року народження з рідними  братом та

сестрою під час усиновлення

 

 Відповідно до статей 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», керуючись статтею 210 Сімейного кодексу України, та  постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  п. 1 та п. 74 постанови КМУ від 08.10.2008 року № 905 «Про затвердження порядку діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей», виконавчий комітет  Чагорської сільської ради беручи до уваги протокол № 11 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.11.2023 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1Про доцільність роз’єднання дитини, позбавленої батьківського піклування Приутеску Соломії Іванівни, 02.06.2022 року народження, яка перебуває в ОКНП «Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини»  у зв’язку з усиновленням  із рідним  братом  Приутеску Олександром Івановичем, 27.08.2020 року народження та сестрою Приутеску Софією Іванівною, 16.09.2019 року, які  перебувають в дитячому  будинку сімейного типу Чернєнкова Олександра Євгеновича та Чернєнкової Інни Вячеславівни.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

       Сільський голова                                                                   Георгій КОБЛЮК                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                № 188-11/2023

 

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянина

Коча  Валентина Івановича,20.08.1987 року

народження відносно  його малолітньої дитини

Коча Марії Валентинівни, 23.08.2013 року народження.

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 11 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 07.11.2023 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Коча Валентина Івановича, 20.08.1987 року народження  відносно малолітньої дитини Коча Марії Валентинівни, 26.08.2013 року народження.(Додаток).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського  голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                № 189-11/2023

 

Про недоцільність  зміни прізвища

малолітній дитині Коча Марії Валентинівні,

26.08.2013 року народження

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання  діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 11 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 07.11.2023 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1.  Про недоцільність зміну прізвища малолітній дитині Коча Марії Валентинівні, 26.08.2013 року народження.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

    Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                 № 190-11/2023

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянку

Меленчук Марину Олегівну, 24.06.1988 року

народження відносно  її малолітніх дітей

Меленчук Дмитра Ігоровича, 01.10.2011 року

народження та Меленчук Надії Ігорівни,

26.09.2013 року народження

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 11 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 07.11.2023 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянку Меленчук  Марину Олегівну, 24.06.1988 року народження  відносно її малолітніх дітей Меленчук Дмитра Ігоровича, 01.10.2011 року народження та Меленчук Надії Ігорівни,26.09.2013 року народження.(Додаток).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського  голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

       Сільський голова                                                                   Георгій КОБЛЮК                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

  Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                   № 191-11/2023

Про затвердження висновку  про доцільність

позбавлення батьківських прав громадянку

Руснак Марину Дмитрівну, 08.08.1994 року

народження відносно  її малолітньої  дитини

Руснак Лілі Семенівни,15.12.2022 року народження

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, заяви та представлені документи, керуючись статтями 19, 150, 155, 164, 180 Сімейного кодексу України, статями 8, 11, 12, 15 Закону України «Про охорону дитинства», статтями 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  беручи до уваги протокол № 11 засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради  від 07.11.2023 року, з урахуванням обговорення, виконавчий комітет  Чагорської сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу  опіки і піклування Чагорської сільської про доцільність позбавлення батьківських прав громадянку Руснак  Марину Дмитрівну, 08.08.1994 року народження  відносно її малолітньої дитини Руснак Лілі Семенівни, 15.12.2022 року народження .(Додаток).

2.  Службі у  справах дітей та  сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради (Тетяні ЛОТОЦЬКІЙ) відповідний висновок  направити батькам дитини.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського   голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

        Сільський голова                                                                 Георгій КОБЛЮК                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07 листопада   2023 року                     с. Чагор                                 № 192-11/2023

 

«Про затвердження індивідуальних планів

соціального захисту дітей, позбавлених батьківського

піклування та дітей-сиріт та дітей, які опинилися в складних

життєвих обставинах»

 

        Відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги витяг із протоколу № 11 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської ради від 09.11.2023 року, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-   

ВИРІШИВ:

 

  1. Переглянути та затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей – сиріт, а саме : Божескуль Михайла Івановича, 20.11.2013 року народження, Божескуль Вікторію Вікторівну, 16.03.2019 року народження,Тімошенко  Джастіна, 26.05.2022 року народження, Сітяєву Максиміліану Олексіївну, 07.08.2011 року народження, Каба Рената Артемовича, 08.01.2019 року народження, Приутеску Соломію Іванівну, 07.06.2022 року народження.
  2. Переглянути та затвердити індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а саме: Романюк Михайла Павловича, 15.07.2014 року народження, Преутеску Крістіну Василівну, 20.03.2010 року народження, Романюк Анастасію Павлівну, 05.07.2012 року народження, Преутеско Олександра Васильовича, 23.03.2011 року народження, Преутеско Максима Васильовича, 24.10.2013 року народження, Преутеско Валентину Василівну, 12.02.2007 року народження, Фарфуляк Єкатерину Василівну, 05.04.2018 року народження, Фарфуляк Анастасію Василівну, 17.04.2013 року народження, Бабяк Олександра Сергійовича, 27.07.2023 року народження,Анатій Віталіну Віталіївну, 30.07.2012 року народження, Жуківський Василя Віталійовича, 04.02.2012 року народження, Жуківська Ірину Віталіївну, 19.02.2009 року народження, Мудревський Кіріла Володимировича, 24.05.2013 року народження, Мудревський Серафіма Володимировича, 10.08.2011 року народження, Мудревська Іоанну Володимирівну, 11.07.2005 року народження,  Мудревський Іоанна Володимировича,19.01.2016 року народження.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ .

 

 

          Сільський голова                                                                         Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  07  листопада   2023 року                    с. Чагор                             № 193-11/2023 

Про затвердження міждисциплінарної команди

для організації соціального захисту дітей, які

потрапили в складні життєві обставини та

надання підтримки їх сім’ї

 

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020р. №585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», враховуючи подані на засідання матеріали, рекомендації комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чагорської сільської від 07.11.2023 р. №11, з метою соціально-правового захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини, сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, виконавчий комітет Чагорської сільської  ради,-

 

ВИРІШИВ :

 

  1. Затвердити склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини та надання підтримки їх сім’ї, а саме:

Анатій Віталіну Віталіївну, 30.07.2012 року народження.                                                    

Карпенко

  1. Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;
  2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
  3. Семенюк Олена  Валентинівна – в. о. начальника відділу освіти науки та культури;
  4. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;
  5. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4 (м. Герца), лейтенант поліції;
  6.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна- заступник директора Молодійської ліцею;

 

Бабяк Олександра Сергійовича, 27.07.2023 року народження.

   

1. Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

2 Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о. начальника відділу освіти науки та культури;

 4.    Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;

  5. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

  6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

  1. Мандрик Оксана Григорівна- заступник директора Молодійської ліцею;

 

Жуківська  Ірину Віталіївну, 19.02.2009 року народження.

 

1.Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

4. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;

5. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7. Мандрик Оксана Григорівна - заступник директора Молодійської ліцею;

 

Жуківський Василя Віталійовича, 04.02.2012 року народження

  1. Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

      2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  1. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;
  2. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;
  3. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6.Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна - заступник директора Молодійської ліцею;

 

  Фарфуляк Анастасію Василівну, 17.04.2013 року народження

 

       1.Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

 2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о. начальника відділу освіти науки та культури;

4. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;

5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м.Герца), лейтенант поліції.

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею;

 

Фарфуляк Єкатерина Василівна,05.04.2018  року народження

1.Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

  1. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;
  2. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м.Герца), лейтенант поліції.
  3.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;
  4. Мандрик Оксана Григорівна - заступник директора Молодійської ліцею;

 

Преутеско Максима Васильовича,24.10.2013 року народження

1.Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о. начальника відділу освіти науки та культури;

4.Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;

5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції.

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7. Мандрик Оксана Григорівна- заступник директора Молодійської ліцею;

 

Приутеску Валентина Івасилівна,02.05.2022 року

1. Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

2. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о. начальника відділу освіти науки та культури;

  1. Акіца  Тетяна Степанівна – головний лікар   Луковицької  ЛА ЗПСМ ;
  2. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м. Герца),лейтенант поліції;
  3.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;
  4. Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею;

 

    Преутеско Олександра Васильовича, 23.03.2011 року народження 

Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

  1. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
  2. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;
  3. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ ;
  4. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца), лейтенант поліції.
  5.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;
  6. Мандрик Оксана Григорівна- заступник директора Молодійської ліцею;

 

Романюка Михайла Павловича, 15.07.2014  року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

  1. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
  2. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;
  3. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;
  4. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;
  5.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

Романюк Анастасія Павлівна, 05.07.2012 року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

  1. Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
  2. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;
  3. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;
  4. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;
  5.  Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

     Преутеску Крістіну Василівну,20.03.2010 року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

     2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  3.Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

 4.Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;

 5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

Мудревський Кіріла Володимировича,24.05.2013 року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

     2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

 4.Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;

 5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

 Мудревськикий Серафіма Володимировича,10.08.2011 року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

     2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  3. Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

 4.Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;

 5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

Мудревська Іоанна Володимирівна,11.07.2005 року народження

 

1.    Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

     2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  3.Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

 4.Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;

 5.Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області,відділення поліції №4(м.Герца),лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7.Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

Мудревський Іоан Володимировича,19.01.2016 року народженння

 

1.  Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради;

     2.Лазоренко Дмитро Васильович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

  3.Семенюк Олена  Валентинівна – в.о.начальника відділу освіти науки та культури;

 4. Ропчан Олена Василівна – головний лікар   Молодійської  ЛА ЗПСМ;

 5. Мурару Сергій  Васильович – інспектор СЮП ГРУП ГУНП в Чернівецькій області, відділення поліції №4(м.Герца), лейтенант поліції;

6. Бойчук Сергій Георгійович – поліцейський офіцер Чагорської громади, капітан поліції ;

7. Мандрик Оксана Григорівна-заступник директора Молодійської ліцею

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра  Лазоренка та начальника служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

 

 

 

     Сільський голова                                                                     Георгій КОБЛЮК  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ                                                      

від «07» листопада 2023  року                 с. Чагор                                    № 194-11/2023

 

Про надання згоди на вчинення правочину,

а саме продаж транспортних засобів, право

власності на яке має малолітня дитина

Жураковський  Артем Сергійович

 

 Керуючись  с. 34 Закону України»Про місцеве  самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”,ст.ст.177,178 Сімейного кодексу України»ст. 242 Цивільного кодексу України на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866  «Питання діяльності органів опіки та піклування,пов’язаної із захистом прав дитини, розглянувши звернення Жураковської Кристини Стефанівни, 24.09.1978 року народження та  враховуючи рішення комісії з питань  захисту прав дитини №11  від 07.11.2023 року,з метою захисту прав  та інтересів малолітніх  дітей, як орган опіки та піклування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

ВИРІШИВ:

     1. Надати  дозвіл   матері Жураковській Кристині Стефанівні, 24.09.1978 року народження, яка являється законним представником (матір’ю) малолітнього Жураковського Артема Сергійовича, 10.09.2012 року народження,на вчинення правочину, а  саме продажу транспортного засобу марки MITSUBISHI, рік випуску  2007 року, шасі (кузов, рама) JMYLRV93W7G710247, реєстраційний  номерний знак СЕ 8673СР, який  дитина  успадкувала після смерті батька Жураковського Сергія, 1973 року народження, який помер 12.01.2020 року, право власності на 12 частки автомобіля має  малолітня дитина Жураковський Артем Сергійович, 10.09.2012 року народження, згідно свідоцтва про право на спадщину за законом та зняття його з реєстрації в компетентних органах.

    2. Надати  дозвіл   матері Жураковській Кристині Стефанівні, 24.09.1978 року народження, яка являється законним представником (матір’ю)малолітнього Жураковського Артема Сергійовича, 10.09.2012 року народження, на вчинення правочину, а саме продажу транспортного засобу   марки RENAULT, рік випуску  2005 року шасі (кузов, рама) VF1FLBBB56Y114948 реєстраційний  номерний знак CE 8720CP, який  дитина  успадкувала після смерті батька Жураковського Сергія, 1973 року народження, який помер 12.01.2020 року, право власності на 12 частки автомобіля має  малолітня дитина Жураковський Артем Сергійович, 10.09.2012 року народження, згідно свідоцтва про право на спадщину за законом та зняття його з реєстрації в компетентних органах.

     3. Право підпису при  вчиненні правочину,а саме  продажу транспортного засобу автомобіля від Імені малолітньої дитини Жураковський Артема Сергійовича,10.09.2012 року народження, надати матері- Жураковська Кристині Стефанівні, 24.09.1978 року народження.

     4. Зобов’язати матір Жураковську Кристину Стефанівну, 24.09.1978 року народження надати службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради копії документів, що підтверджують зарахування коштів, отриманих від продажу частки автомобіля, на особовий банківський рахунок її малолітньої дитини Жураковського Артема Сергійовича,10.09.2012 року народження в місячний термін з  моменту  укладання  договору купівлі - продажу автомобіля.

     5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови  з  питань  виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА та начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетяну ЛОТОЦЬКУ.

             Сільський голова                                                                         Георгій КОБЛЮК

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

 від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                            № 195-11/2023

 

«Про виділення одноразової грошової матеріальної

допомоги гостропотребуючим жителям населених

пунктів Чагорської сільської ради Чернівецького

району Чернівецької області».

        Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до рішення 3-ої сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 22.12.2020 року № 10-3/2020 «Про програму соціального захисту населення «Турбота» по Чагорській сільській раді на 2021-2023рр.», розглянувши заяви та додані до них документи гостропотребуючих жителів населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області та з метою соціального забезпечення територіальної громади, Виконавчий  комітет Чагорської сільської ради,-

ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову грошову матеріальну допомогу гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у рамках виконання Програми соціального захисту населення «Турбота» наступним мешканцям:

    1.1. Гр. Ковалюк Станіславу Дмитровичу, жительці с. Молодія, вул. Квіткова, 23, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  після оперативного втручання  в сумі 1000,00 грн;

   1.2. Гр. Бадрагану Максиму Івановичу, жителю с. Молодія, вул. Корольова, 12, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 2000,00 грн;

   1.3. Гр. Бадрагану Івану Васильовичу, жителю с. Молодія, вул. Корольова, 12, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на покращення житлово-побутових умов проживання  в сумі 1000,00 грн;

  1.4. Гр. Унгурян Віоріці Степанівні, жительці с. Молодія, вул. Польова, № 25, Чернівецького району, Чернівецької області та гр. Онофрічук Георгію Васильовичу (її цивільному чоловіку), жителю с. Молодія, вул. Польова, № 25, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на придбання ліків в сумі 4000,00 грн.;

 1.5. Гр. Столярчук Лідії Вікторівні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 129, Чернівецького району, Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на покращення житлово-побутових умов проживання  родинні учасника бойових дій Столярчука Юрія Вікторовича, що зник безвісті (сповіщення № 2/3191) в сумі 5000,00 грн;

 1.6. Гр. Глибіцькій Христині Володимирівні, жительці с. Чагор, вул. Спортивна, 15, кв. 2, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  малолітньої доньки, 17.05.2019  р.н.  (інваліда дитинства) в сумі 1000,00 грн.;

 

 1.7. Гр. Гудема Василю Івановичу, жителю с. Чагор, вул. О. Кобилянської, 23-А, Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення, як інваліда ІІ групи в сумі 1000,00 грн.;

 1.8. Гр. Бурковській Ользі Василівні, жительці с. Чагор, вул. М. Емінеску, 4,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.9. Гр. Сафрюку Віктору Васильовичу, жителю с. Кут, вул. Баїнська,  …. Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на  лікування та оздоровлення  в сумі 3000,00 грн.;

 1.10. Гр. Балан Віктору Івановичу, жителю с. Чагор, вул. Молодіжна, 10,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.11. Гр. Чоботарю Василю Івановичу, жителю с. Луковиця, вул. В. Сафрюка, 29,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.12. Гр. Кришка Ользі Миколаївні, жительці с. Кут, вул. М. Черемшини, 4,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.13. Гр. Джмелик Вікторії Георгіївні, жительці с. Луковиця, вул. В. Сафрюка, 36,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.14. Гр. Куцаку Віктору Миколайовичу, жителю с. Луковиця, вул. Прикордонна, 55,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.15. Гр. Маліну Віорелу Аркадійовичу, жителю с. Чагор, вул. Сагайдачного, 25,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 2000,00 грн.;

 1.16. Гр. Ротар Івану Георгійовичу, жителю с. Чагор, вул. Незалежності, 130,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.17. Гр. Ротар Олені Костянтинівні, жительці с. Чагор, вул. Незалежності, 130,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.18. Гр. Бундук Марії Василівні, жительці с. Чагор, вул. Дружби народів, 15,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

 1.19. Гр. Базюк Флоарі Антонівні, жительці с. Чагор, вул. Сагайдачного, 10,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.20. Гр. Бордіян Вікторії Дмитрівні, жительці с. Молодія, вул. Квіткова, 14,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.;

1.21. Гр. Панцир Василю Іллічу, жителю с. Молодія, вул. Б. Хмельницького, 8,  Чернівецького району Чернівецької області одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення  в сумі 1000,00 грн.

2. Відділу бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Хмара М.М.) провести виплату одноразової грошової матеріальної допомоги вищевказаним  гостропотребуючим жителям населених пунктів Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області згідно з пунктом 1 даного рішення.                                                             

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голови Георгія КОБЛЮКА.

 

 

 

 

 

         Сільський  голова                                                                  Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                          Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 від «07»  листопада  2023 року                   село Чагор                           № 196-11/2023

 

«Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо

присвоєння поштових адрес, погодження складу об’єктів

нерухомого майна  згідно їх місця розташування на території

Чагорської сільської ради після проведення інвентаризації»

 

             Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30, статті 31, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 559 «Про містобудівний кадастр», Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в селі Чагор Чернівецького району Чернівецької області, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26 листопада 2020 року № 110/2020, постанови Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 «Про затвердження Порядку Присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та на підставі заяв громадян і додані документи щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомого майна, розташованих в населених пунктах Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, з метою упорядкування житлових адрес згідно місця їх розташування, Виконавчий комітет Чагорської сільської ради-

        В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти поштову адресу:

 

     1.1. З метою упорядкування житлових адрес згідно місця розташування об’єктів нерухомого  майна у зв’язку з проведеною інвентаризацією та виявленими  розбіжностями в  поштовій адресі,-

      змінити поштову адресу земельної ділянки площею 0,0733 га,  кадастровий номер 7321087900:01:004:0567, з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що належить померлому КОСТАШУ Степану Георгійовичу,-

        з адреси: село Чагор, вулиця Олімпійська, № 87 (вісімдесят сім), Глибоцького району, Чернівецької області,

       на адресу: село Чагор, вулиця Олімпійська, № 103 (сто три), Чернівецького району, Чернівецької області,-

       на якій розміщений житловий будинок, господарські будівлі і споруди, що знаходиться за адресою: село Чагор, вулиця Олімпійська, № 103 (сто три), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

  1.2. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0873 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:005:0449,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Костащук Сюзанні Анатоліївні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 99648897 від 07.10.2017 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1372633573210: село Чагор, вулиця В. Івасюка, № 19 (дев’ятнадцять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.3. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1020 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:0441,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Дугіна Анжелі Степанівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 348838520 від 03.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2806259473210: село Чагор, вулиця Четверта Приміська, № 16 (шістнадцять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

  1.4. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1191 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:004:0522,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Грицюку Степану Георгійовичу на підставі Державного акту на право власності на земельну ділянку, серії ЯЗ № 308361 від 17.11.2009 року: село Чагор, вулиця Поповича, № 9 (дев’ять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.5. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,2177 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:002:0749,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Софійчук Вікторії Костянтинівні на підставі правовстановлюючих документів: село Молодія, вулиця М. Коруляка, № 8 (вісім), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.6. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Панчук Наталії Ігорівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 12-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2356: село Чагор, вулиця Спортивна, № 12-А (дванадцять «А» ), квартира, № 16, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.7. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Якіміді Віктору Володимировичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 8, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.8. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Воробець Михайлу Васильовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 16, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.9. новоствореному об’єкту нерухомого майна – нежитловому приміщенню, яке належить гр. Якіміді Віктору Володимировичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщене у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. Спортивній в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2257: село Чагор, вулиця Спортивна, № 10-А (десять «А» ), приміщення, № 26, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.10. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Гудимі Одарці Маноліївні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 5, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.11. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Черкез Лучії Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 23, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.12. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Літовській Галині Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 117, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.13. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Будей Олександру Віталійовичу на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 120, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.14. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Гудимі Одарці Маноліївні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 122, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.15. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Гудимі Одарці Маноліївні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 136, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.16. новоствореному об’єкту нерухомого майна – квартирі, яка належить гр. Літовській Галині Василівні на підставі правовстановлюючих документів, розміщена у будинку квартирного типу № 10-А, по вул. І. Мазепи в селі Чагор на земельній ділянці, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2304: село Чагор, вулиця І. Мазепи, № 10-А (десять «А» ), квартира, № 163, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.17. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0197 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2730,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Борис Людмилі Миколаївні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 260280152 від 07.06.2021 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2372985973210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Е (десять «Е»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.18. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0151 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2731,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Гуляєвій Марії Мірчівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 342053830 від 08.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2373010873210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Є (десять «Є»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.19. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0156 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2732,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Лопащук Інні Афанасіївні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 341887703 від 07.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2373037573210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-Ж (десять «Ж»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.20. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0276 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2734,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Поповичу Антону Михайловичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 340819184 від 28.07.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2373125273210: село Чагор, вулиця Я. Мудрого, № 10-К (десять «К»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.21. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0268 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2884,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Гарбарчук Тарасу Олеговичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 312241460 від 12.10.2022 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2641754273060: село Чагор, вулиця Чумацька, № 35 (тридцять п’ять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

      1.22. у зв’язку з проведеною інвентаризацією та виявленими  розбіжностями у  адресах, тобто

      фактичним  місцем розташування  земельної ділянки з кадастровим  номером

7321083600:01:002:0360, що знаходиться в с. Кут по вул. Баїнській  та фактичним 

розташуванням  на  вказаній  земельній ділянці  житлового будинку з господарськими

      будівлями та спорудами з поштовою адресою: с. Молодія, вул. Садова 29, Чернівецького

       району, Чернівецької області, які належать гр. Раєвській Віоріці Георгіївні,  розглянувши всі

       додані матеріали:

 

                змінити поштову адресу житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами,

       що належить гр. Раєвській  Віоріці Георгіївні на підставі правовстановлюючих документів та

       фактично розміщений на земельній ділянці загальною площею 0,1929 га, з кадастровим  

       номером 7321083600:01:002:0360, з цільовим призначення для будівництва    і   обслуговування

       житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),-

  з адреси: село Молодія, вул. Садова  № 29, Чернівецького району, Чернівецької області,

  на адресу: село Кут, вул. Баїнська № 2-А, Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.23. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1158 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:005:0073,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Райляну Денису Михайловичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 77197456 від 27.12.2016 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1135264473210: село Чагор, вулиця Горького, № 1 (один), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.24. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1142 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1831,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Ерстенюк Маргаліні Василівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер 16879435 від 28.01.2014 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 240304573210: село Чагор, провулок Штефана Великого, № 57 (п’ятдесят сім), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.25. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,2500 га, кадастровий номер якої 7321084800:01:004:0369,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Сарафінчан Гарафіні Миколаївні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 339870262 від 20.07.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2768336673210: село Молодія, вулиця Молодійська, № 35 (тридцять п’ять), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.26. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці земельній ділянці площею 0,1803 га, кадастровий номер 7321087900:01:005:0116, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Ліоренцевич Марії Іванівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 351877059 від 26.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2819396973210: село Чагор, провулок Ю. Федьковича, № 6-А (шість «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.27. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0222 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1336,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 343389159 від 18.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2783451773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-А (сорок два «А»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.28. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1386,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 343397629 від 18.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2783489373210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Б (сорок два «Б»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.29. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1360,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 343396877 від 18.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2783484973210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-В (сорок два «В»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.30. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1327,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 343395948 від 18.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2783481373210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Г (сорок два «Г»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.31. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0223 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1376,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 343393915 від 18.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2783472073210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Д (сорок два «Д»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.32. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0233 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1220,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334438214 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743833073210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Е (сорок два «Е»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.33. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1219,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334434143 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743813373210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Є (сорок два «Є»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.34. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1218,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 3324168 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743766073210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Ж (сорок два «Ж»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.35. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1212,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334421955 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743756073210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-З (сорок два «З»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.36. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0210 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1207,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334419386 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743744873210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-К (сорок два «К»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.37. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0211 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1122,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334462497 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743937073210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Л (сорок два «Л»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.38. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0153 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1120,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334459862 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743927773210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-М (сорок два «М»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.39. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0151 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1119,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334457917 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743919373210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Н (сорок два «Н»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.40. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0150 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1237,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334454444 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743904273210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-П (сорок два «П»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.41. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0296 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:1236,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Постевка Віктору Мірчевичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 334451084 від 02.06.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2743890973210: село Чагор, вулиця Спортивна, № 42-Р (сорок два «Р»), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.42. новоствореному об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,0715 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:003:2893,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить Фіщуку Олександру Манолійовичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 344100223 від 24.08.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2697391573210: село Чагор, вулиця Л. Українки, № 27 (двадцять сім), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.43. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,1626 га, кадастровий номер якої 7321087900:01:004:2023,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Катанюку Миколі Георгійовичу на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 353537712 від 08.11.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2826490873210: село Чагор, вулиця Садова, № 32 (тридцять два), Чернівецького району, Чернівецької області;

 

1.44. об’єкту нерухомого майна – індивідуальному житловому будинку, що розміщений на земельній ділянці площею 0,2300 га, кадастровий номер якої 7321083600:01:001:0496,  з   цільовим   призначенням   для   будівництва    і   обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та належить гр. Берча Тетяні Костянтинівні на підставі Витягу з Державного реєстру речових прав, індексний номер 348911638 від 03.10.2023 року, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2806307273210: село Луковиця, вулиця Головна, № 58 (п’ятдесят вісім), Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2. Рекомендувати  заявникам  звернутись до акредитованих суб’єктів  державної  реєстрації для

   оформлення документації та отримати правовстановлюючі документи з присвоєною поштовою

   адресою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань

    діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА  та  керуючу справами (секретаря)

    виконавчого комітету Валентину КОСТАШ.       

 

 

 

   Сільський голова                                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

                                                            УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

       від  «07»  листопада  2023 року        село Чагор                      197-11/2023

 

       «Про розгляд заяв власників об’єктів

       нерухомого майна щодо місця реєстрації»

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Ковальчук Руслану Степановичу, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Миру, № 3 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Ковальчук Регіну Станіславівну, 20.03.1996 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр Ковальчук Руслану Степановичу задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Ковальчук Руслану Степановичу, зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор по вул. Миру, № 3, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Ковальчук Регіну Станіславівну, 20.03.1996  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Чинчук Маргалини Степанівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Дружби народів, № 48 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання праонуки Свереди Злати Ігорівни, 29.04.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Чинчук Маргалини Степанівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства  Чинчук Маргалини Степанівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Дружби народів, № 48, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  праонуки Свереди Злати Ігорівни, 29.04.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Ісопеско  Маргалини Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Незалежності № 150-А в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника Ісопеско Маргалини Дмитрівни, чоловіка Ісопеско Івана Драгошовича, 17.12.1959 року народження, невістки Ісопеско Інни Михайлівни та онуків Ісопеско Артема Дмитровича, Ісопеско Станіслава Дмитровича, 22.09.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Ісопеско  Маргалини Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Ісопеско  Маргалини Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор Незалежності, 150-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце власника Ісопеско Маргалини Дмитрівни, чоловіка Ісопеско Івана Драгошовича, 17.12.1959 року народження, невістки Ісопеско Інни Михайлівни та онуків Ісопеско Артема Дмитровича, Ісопеско Станіслава Дмитровича, 22.09.2023  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

  1. СЛУХАЛИ: заяву гр. Гродецького Сергія Олександровича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. О. Кобилянської  № 30-Б  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  дітей Гродецького Кіріла Сергійовича, 28.03.2017 року народження та Гродецьку Кароліну Сергіївну, 20.09.2018 року народження, дружину Гродецьку Роману Петрівну, 25.08.1993 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Гродецького Сергія Олександровича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Гродецького Сергія Олександровича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. О. Кобилянської  № 30-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дітей Гродецького Кіріла Сергійовича, 28.03.2017 року народження та Гродецьку Кароліну Сергіївну, 20.09.2018 року народження, дружину Гродецьку Роману Петрівну, 25.08.1993  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

5. СЛУХАЛИ: заяву гр. Пшенички Людмили Дмитрівни, яка просить зареєструвати до власного житловому будинку по вул. І. Мазепи  № 39-Б в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання чоловіка Пшеничка Ярослава Михайловича, 02.06.1961  року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Пшенички Людмили Дмитрівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Пшенички Людмили Дмитрівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І. Мазепи  № 39-Б, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання чоловіка Пшеничка Ярослава Михайловича, 02.06.1961 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

6. СЛУХАЛИ: заяву гр. Томюк Янека Костянтиновича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Буковинській № 50-А в с. Молодія Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Томюк Тетяни Петрівни, 14.04.1989 року народження та доньки Томюк Амелії Янеківни, 19.07.2018 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Томюк Янека Костянтиновича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Томюк Янека Костянтиновича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Молодія по вул. Буковинській № 50-А, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання дружини Томюк Тетяни Петрівни, 14.04.1989 року народження та доньки Томюк Амелії Янеківни, 19.07.2018  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

7. СЛУХАЛИ: заяву гр. Риб’юка Руслана Володимировича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по провул. І.Франка  № 6, в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника  Риб’юка Руслана Володимировича, 23.02.1993 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Риб’юка Руслана Володимировича. Згідно згоди голови домогосподарства Риб’юка Руслана Володимировича  зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор провул. І.Франка  № 6, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання власника  Риб’юка Руслана Володимировича, 23.02.1993 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

8. СЛУХАЛИ: заяву гр. Бабчук Олени Миколаївни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Національній № 10 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання  онука Павловича Дениса Дмитровича, 29.06.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Бабчук Олени Миколаївни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Бабчук Олени Миколаївни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Національній № 10, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Павловича Дениса Дмитровича, 29.06.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

9. СЛУХАЛИ: заяву гр. Боднарюка Степана Георгійовича, який просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Ю. Федьковича № 19-А  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Масепюка Андрія Іоанновича, 18.10.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Боднарюка Степана Георгійовича задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Боднарюка Степана Георгійовича зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Ю. Федьковича № 19-А ,  Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онука Масепюка Андрія Іоанновича, 18.10.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

10. СЛУХАЛИ: заяву гр. Мартинюк Веронії Адамівни, яка просить зареєструвати до власної квартири № 28, що розміщена в багатоквартирного  житлового будинку по вул. І. Мазепи № 10  в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Товстико Анжеліку Сергіївну, 09.05.1997 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Мартинюк Веронії Адамівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Мартинюк Веронії Адамівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. І.Мазепи № 10, кв. 28, Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Товстико Анжеліку Сергіївну, 09.05.1997  року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

11. СЛУХАЛИ: заяву гр. Шляхтич Штефанії Аурелівни, яка просить зареєструвати до власного житлового будинку по вул. Національній № 32 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Чорней Софії, 17.06.2023 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Шляхтич Штефанії Аурелівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Шляхтич Штефанії Аурелівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Національній № 32,  Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Чорней Софії, 17.06.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

12. СЛУХАЛИ: заяву гр. Глибіцької Валентини Іванівни, яка просить зареєструвати до власної квартири № 2, що розміщена в багатоквартирного житлового будинку по вул. Спортивній № 15 в с. Чагор Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання невістки Глибіцької Христини Володимирівни, 26.04.1992 року народження та онуків Глибіцької Дар’ї Максимівни, 17.05.2019 року народження та Глибіцької Анни Максимівни, 17.06.2022 року народження.

ВИРІШИЛИ:  Керуючись ст. 38 п. 1 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного та Житлового кодексів України, заяву гр. Шляхтич Штефанії Аурелівни задовільнити. Згідно згоди голови домогосподарства Шляхтич Штефанії Аурелівни зареєструвати до погосподарського номеру в с. Чагор вул. Національній № 32,  Чернівецького (Глибоцького) району Чернівецької області місце проживання онуки Чорней Софії, 17.06.2023 року народження.

- Секретарю виконавчого комітету В.В.КОСТАШ провести відповідні записи в погосподарській книзі.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                      Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 198-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з виготовлення меморіалу пам’яті

воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя

за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою:

вул. Незалежності, с. Чагор, Чернівецького району,

Чернівецької області (на території кладовища)»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Послуги з виготовлення меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Незалежності, село Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області (на території кладовища)»»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з виготовлення меморіалу пам’яті воїнам «Захисникам України», які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України, за адресою: вул. Незалежності, село Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області (на території кладовища)». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 87,566 тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

                     

 

 

 

                                                                  Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 199-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва ««Послуги з благоустрою-

облаштування з встановленням зупинки громадського

транспорту на перехресті вул. Медична-Головна в с.

Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького

району Чернівецької області»,  »

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту на перехресті вул. Медична-Головна в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту на перехресті вул. Медична-Головна в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 124,384 тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 200-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва ««Послуги з благоустрою-

облаштування з встановленням зупинки громадського

транспорту по вул. Головній в с. Молодія

Чагорської сільської ради Чернівецького району

Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Головній в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Головній в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 124,408 тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 201-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва ««Послуги з благоустрою-

облаштування з встановленням зупинки громадського

транспорту по вул. Буковинській в с. Молодія

Чагорської сільської ради Чернівецького району

Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Буковинській в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Буковинській в с. Молодія Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 124,360 тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 202-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва ««Послуги з благоустрою-

облаштування з встановленням зупинки громадського

транспорту по вул. Центральній в с. Кут Чагорської

сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Центральній в с. Кут Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Центральній в с. Кут Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 124,433  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 203-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва ««Послуги з благоустрою-

облаштування з встановленням зупинки громадського

транспорту по вул. Миру-Головна в с. Луковиця Чагорської

сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Миру-Головна в с. Луковиця Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-облаштування з встановленням зупинки громадського транспорту по вул. Миру-Головна в с. Луковиця Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 124,482  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 204-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт огорожі адміністративної будівлі (ЦНАПу) по вул.

Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району

Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт огорожі адміністративної будівлі (ЦНАПу) по вул. Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт огорожі адміністративної будівлі (ЦНАПу) по вул. Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 56,651  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 205-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт водостічної канави з влаштуванням автомобільної

стоянки по вул. Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району

Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт водостічної канави з влаштуванням автомобільної стоянки по вул. Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт водостічної канави з влаштуванням автомобільної стоянки по вул. Головній 85 в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 199,406  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 206-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Ворота пожежної частини Луковиця»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Ворота пожежної частини Луковиця»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Ворота пожежної частини Луковиця». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 144,920  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 207-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Ірини

Вільди в с. Кут Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Ірини Вільди в с. Кут Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Ірини Вільди в с. Кут Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 199,286  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 208-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Шевченка

с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Шевченка в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Шевченка в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 197,856  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 209-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Молодіжній

с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Молодіжній в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Молодіжній в с. Луковиця Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 197,140  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 210-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Руській

с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Руській в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Руській в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 197,856  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 211-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Перемоги

с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Перемоги в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Перемоги в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 198,571  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Фото без опису

                                                                УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада 2023 року                село Чагор                              № 212-11/2023

 

Про затвердження зведеної кошторисної документації

об’єкта будівництва «Послуги з благоустрою-поточний

ремонт частини дорожнього покриття по вул. Зіньковецької

с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади,  розглянувши кошторисну  частину  документації  об’єкта  будівництва  «Про затвердження  зведеної кошторисної документації об’єкта будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Зіньковецької в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області»,  Виконавчий комітет сільської ради,-

 

В И Р І Ш И В:

 

     1. Затвердити   зведену   кошторисну   документацію   об’єкта   будівництва  «Послуги з благоустрою-поточний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Зіньковецької в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області». Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає – 199,286  тис. грн., в тому числі зворотних сум 0 тис. грн.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

  Сільський голова                                                                     Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          Фото без опису

                                                         УКРАЇНА                                   

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

  від  «07»  листопада  2023 року             село Чагор                         № 213-11/2023

                             

 «Про підсумки роботи відділу соціального захисту

населення, служби у справах дітей та сім’ї сільської

ради щодо соціальної захищеності різних груп

населення та вирішення питань опіки та піклування».

 

          Відповідно до Законів України «Про соціальні послуги», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку», «Про соціальний захист дітей війни»,  керуючись ст. 32, 34, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Виконавчий комітет сільської ради,-

 

       ВИРІШИВ:

 

  1. Інформації начальника відділу соціального захисту сільської ради, Олени ПОШТАРЮК та начальника служби у справах дітей, Тетяни ЛОТОЦЬКОЇ про підсумки роботи щодо соціальної захищеності різних груп населення, проживаючого на території  населених пунктів Чагорської об’єднаної територіальної громади та вирішення питань опіки та піклування  взяти до відома.

 

  1. Рішення виконавчого комітету № 50-4/2023 від 06.04.2023 року  «Про підсумки роботи відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей та сім’ї сільської ради щодо соціальної захищеності різних груп населення та вирішення питань опіки та піклування» зняти з контролю у зв’язку з його виконанням..

 

 

 

 

 

       Сільський  голова                                                                 Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                   Додаток

                                                                                                до рішення виконавчого

комітету № 213-11/2023 від 07.11.2023 року

 

       Пріоритетними завданнями соціальної політики  на сучасному етапі, зважаючи ще й на ситуацію, яка наразі відбувається в державі, у зв’язку з агресією зі сторони Росії та з умовами воєнного стану залишаються - підвищення якості  та  рівня доступності соціальних послуг. Послуги  із соціальної підтримки стосуються майже  кожної родини з моменту народження  і супроводжують упродовж  життя, а на даний час особливо.

      Завдання відділу соціального захисту населення - наблизити соціальні послуги до людей, зробити їх якісними, дійти до кожної людини, не залишити її без уваги, своєчасно допомогти.

Функції, які виконує  відділ соціального захисту населення:

Відділ свою діяльність щодо надання адміністративних послуг соціального характеру охоплює:

  • організацію безпосереднього прийому громадян;
  • приймання  та опрацювання документів з метою передачі їх до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Діяльність щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, формування та виконання місцевих програм соціальної підтримки провадиться відділом та охоплює:

  • консультування з питань застосування законодавства, щодо соціальної допомоги, житлових субсидій, надання пільг, компенсацій за догляд (надання соціальних послуг), санаторно-курортного лікування, оздоровлення та відпочинку дітей, отримання засобів реабілітації, опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, цивільна дієздатність яких обмежена, надання соціальних послуг, з інших питань, пов’язаних із соціальною підтримкою населення;
  • визначення потреб громади в соціальних послугах;
  • прийняття рішень про організацію надання соціальних послуг;
  • виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах;
  • організацію надання соціальних послуг відповідно до потреб громади;
  • призначення та виплату одноразової допомоги та компенсацій, що фінансуються за рахунок коштів бюджету територіальної громади;
  • розв’язання питань надання за рахунок коштів місцевого бюджету ритуальних послуг у зв’язку з похованням громадян у випадках, передбачених законодавством (у тому числі одиноких);
  • забезпечення захисту прав і законних інтересів повнолітніх осіб, які потребують встановлення опіки або піклування, недієздатних осіб та осіб, цивільна дієздатність яких обмежена;
  • забезпечення ведення обліку багатодітних сімей;
  • профілактику бездомності та соціального сирітства;
  • вжиття заходів реагування на звернення та повідомлення про вчинення домашнього насильства  і торгівлі людьми;
  • вжиття заходів щодо усунення дискримінації за ознакою статі відповідно до законодавства про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та протидії дискримінації;
  • визначення потреби громади у надавачах соціальних і реабілітаційних послуг, у тому числі особам з інвалідністю, залежно від потреб громади у відповідних послугах, а також підготовку необхідного обґрунтування для прийняття рішення про створення або залучення відповідних надавачів;
  • моніторинг, оцінювання якості надання соціальних послуг;
  • проведення інформаційно-просвітницької роботи серед населення, спрямованої на:
  • підвищення обізнаності з питань прав та гарантій у сфері соціального захисту, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії торгівлі людьми, жорстокому поводженню з дітьми, а також запобігання та протидії домашньому насильству;

 

 

  • спонукання людей до переходу «від очікування допомоги до самореалізації»;
  • формування сімейних цінностей, почуття причетності до розв’язання важливих соціальних завдань територіальної громади.

            Сьогодні в Україні відбувається реформування системи соціального захисту з метою забезпечення належного рівня життя населення. Однією зі складових такої реформи є вдосконалення системи надання соціальних послуг. При цьому важливе значення має проведення вказаної реформи відповідно до міжнародних стандартів із одночасною децентралізацією влади та наданням широких повноважень органам місцевого самоврядування щодо соціального обслуговування населення. Адже, як слушно, органи місцевого самоврядування найбільш наближені до територіальної громади, тому їх діяльність, особливо щодо надання послуг населенню, відчувається щодня. Розвиток суспільних відносин зумовлює розширення кола суб’єктів, які потребують надання соціальних послуг, що робить необхідним розширення переліку їх видів та форм, покращення якості надання та забезпечення адресності. Важливе значення має пошук додаткових фінансових надходжень, у тому числі з недержавного сектору економіки, для соціального обслуговування, а також залучення членів територіальної громади до формування концептуальних засад надання соціальних послуг на відповідній території. Актуальність у сфері надання соціальних послуг зумовлена необхідністю переосмислення ролі органів місцевого самоврядування в наданні якісних та доступних соціальних послуг членам територіальної громади.

      З 01.01.2023 року по 07.11.2023 року соціальними працівниками Чагорської сільської ради було подано в Управління праці та соціального захисту населення, наступні види допомог:

  • 65 заяв - надання пільг багатодітним сім'ям;
  • 42 заяви – надання пільг учасникам бойових дій;
  • 13 заяв - надання пільг дітям ВВ війни.

За вищезазначений період подано в Управління праці та соціального захисту населення – 226 заяв про надання житлових субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного палива.

Також є ряд соціальних допомог, які надаються населенню територіальної громади, а саме:

  • 24 заяв – у зв'язку вагітністю та пологами;
  • 41 заяв – при народженні дитини;
  • 29 заяв -  на дітей одиноким матерям;
  • 6 заяви  - на дітей, над якими встановлену опіку та піклування;
  • 137 заяви – на  державну допомогу малозабезпеченим сім'ям;
  • 19 заяв -  на догляд внаслідок психічного розладу І – ІІ групи;
  • 20 заяв – на догляди за інвалідами І групи.
  • 69 заяв – на довідки внутрішньо переміщеним особам;
  • 69 заяв – на виплату про надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам;
  • 221 заяв – на відшкодування витрат на комунальні послуги за розміщення внутрішньо переміщених осіб у власному житловому будинку.

        Соціальними працівниками надалі будуть виконуватись всі вимоги та обов'язки згідно чинного законодавства по наданню допомоги різним категоріям населення  територіальної громади.

       Удосконалення системи соціальних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування на рівні територіальної громади, має важливе значення для реального забезпечення потреб місцевого населення в якісних і доступних послугах. При цьому соціальними послугами вважаємо всі послуги, надання яких сприяє реалізації соціальних прав особи. Необхідним є вдосконалення повноважень органів місцевого самоврядування щодо організації діяльності з надання соціальних послуг, у тому числі перенесення ряду

 

 

 

повноважень із делегованих у розряд самоврядних. Водночас необхідно передбачити і низку обов’язків  для  сільських  рад у  досліджуваній  сфері. Передусім  важливим  є   нормативна

регламентація обов’язку органів місцевого самоврядування надавати такі послуги, проводити моніторинг серед місцевого населення щодо їх доступності та якості. Також органи місцевого самоврядування повинні використовувати можливість залучення недержавних організацій до процесу надання соціальних послуг з метою створення альтернативних можливостей для жителів громади отримати якісні послуги. Важливе значення має налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування та членами територіальної громади у сфері соціального обслуговування та надання ефективних соціальних послуг, у тому числі з метою розробки спеціальних місцевих соціальних програм. У цілому органи місцевого самоврядування повинні використовувати всі наявні ресурси для забезпечення ефективної реалізації права кожного жителя громади на отримання якісних соціальних послуг.

 

 

 

 

       Начальник відділу соціального захисту                          Олена ПОШТАРЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                   Додаток

                                                                                                до рішення виконавчого

                                                                                                                 комітету № 213-11/2032 від 07.11.2023 року

 

Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської  ради  була утворена відповідно до  рішення  cесії Чагорської сільської ради від 20.12.2019 року № 164-102019«Про створення служби у справах дітей та  сім’ї виконавчого  комітету Чагорської  сільської ради»

Протягом звітного періоду службою у справах дітей проводилась робота, спрямована на реалізацію пріоритетних завдань:

  • реалізовувати державну політику з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності;
  • забезпечувати соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • формувати громадську думку щодо поліпшення становища дітей, сприяти розвитку сімейних форм виховання дітей;
  • забезпечити дотримання принципів пріоритетності сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • розробляти заходи, спрямовані на поліпшення становища дітей, забезпечення їх прав, свобод і законних інтересів, усувати причини, що породжують негативні явища в дитячому середовищі;
  • забезпечувати якісне ведення реєстру житла, закріпленого за дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування;
  • своєчасно виявляти сім’ї з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах, надавати їм всебічну допомогу та створювати умови для повернення дитини до біологічної родини;
  • забезпечувати безперешкодний прийом громадян;
  • забезпечувати об’єктивний, своєчасний та кваліфікований розгляд заяв, пропозицій та скарг громадян.

 

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування,

особи з їх числа

Станом на 26.05.2022 р. на первинному обліку ССД перебуває 18  дітей, які мають статус дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування (діти сироти - 4; діти, позбавлені батьківського піклування - 14).

 У громаді успішно функціонує:

  • 8 сімей опікунів/піклувальників в яких виховуються 13 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у тому числі діти які прибули з інших територій,
  • 2 прийомні сім’ї, в яких виховується 5 дітей,

 

Протягом 2022 року статус дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування отримали 2 дітей, які влаштовані в ОКНП »Чернівецький обласний спеціалізований  будинок дитини” на повне державне утримання.

Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету  Чагорської сільської ради здійснюють постійний контроль за дотриманням житлових та майнових прав статусних дітей, так на квартирному, соціальному обліках перебуває 6 осіб із числа дітей сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування та 1 дитина позбавлена батьківського піклування. Поступово черга рухається діти отримують житло.

Випускники навчальних закладів із числа дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування нашої громади щороку отримують грошову допомогу від служби у розмірі 2 тис. грн., у 2021 році 3 дітей отримали матеріальну допомогу.  

Діти, які виховуються в сімейних формах виховання, традиційно приймають активну участь у заходах місцевого та обласного рівня:

  • обласний мистецький конкурс-фестиваль родин «Увага дитині – успіх країні», де діти мають можливість продемонструвати свої творчі здібності, родинні традиції та звичаї;

 

 

  • масштабні заходи до Дня захисту дітей, які проходять у селищі, Новорічні та Різдвяні свята,
  • День Усиновлення та інші.

 

За звітний період працівниками служби відвідано всіх дітей даної категорії за місцем проживання, про що складено відповідні акти, ретельно здійснюється контроль за станом утримання, виховання, навчання  дітей, підготовки їх до самостійного життя, навчання.

 Було організовано та проведено 50 профілактичних заходів (рейдів) протягом із залученням структурних підрозділів органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ, а також громадських організацій, що працюють в інтересах дітей, щодо виявлення дітей, які можуть постраждати про погіршенні погодних умов. Протягом 2021 року і 2022 року було перевірено всі місця можливого перебування дітей: теплотраси, підвали, горища, ринки, вокзали, нежитлові будівлі, а також умови утримання дітей в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час проведення профілактичних заходів (рейдів) звернути особливу увагу на своєчасне виявлення та вилучення дітей з несприятливого середовища, влаштування вилучення дітей до закладів соціального захисту дітей та лікувальних закладів. Протягом  2021-2022 року не було виявлено випадків загибелі, травмування дітей внаслідок погіршення погодних умов.

            Станом на 26.05.2022 року на території Чагорського ТГ створено та функціонують 2 прийомні сім’ї, в якій виховуються 5 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  Прийомна сім’я є однією з форм влаштування дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Сімейні форми влаштування забезпечують соціальний захист, захист майнових та житлових прав дитини, догляд, виховання , корекцію та компенсацію розвитку, вирішення медичних проблем,подолання психологічних травм, задоволення щоденних потреб дитини, яка залишилася без піклування батьків. Метою створення прийомних сімей є забезпечення належних умов для виховання в сімейному оточенні дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Діти в закладах інституційного догляду

З  нашої громади 2 дітей, позбавлених батьківського піклування перебувають у закладах інституційного догляду.

З батьками проводиться робота щодо повернення дітей з інституційних закладів.

 

Діти, які перебувають у складних життєвих обставинах

Робота Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради  спрямована на збереження для дитини її біологічної родини, зменшення кількості дітей, які перебувають поза сімейним оточенням, сприяння створенню умов для виховання відповідального батьківства. Саме тому одним із основним напрямком роботи служби у справах дітей є вчасне виявлення таких дітей та проведення з ними відповідної профілактично-виховної роботи.

Станом на 26.05.2022 року облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах становить 30 дітей:

5 дітей поставлено на облік по причині ухиляння батьків від виконання своїх батьківських обов’язків;

0 дітей -  через насильство в сім’ї, жорстоке поводження з ними.  

За цей же період знято з обліку 2 дітей, у зв’язку  із зникненням підстав перебування на обліку, з досягненням повноліття.

Від початку року проведено обстеження житлово-побутових умов проживання 50 сімей, що потрапили в поле зору служби у справах дітей та сім’ї. Під час обстежень умов проживання дітей надається інформаційна, правова, гуманітарна допомога у подоланні складних життєвих обставин, які склалися в їх сім’ях, в тому числі повернення дітей до навчальних закладів, виявлення дітей, з якими жорстоко поводяться батьки чи дорослі, надання допомоги батькам у працевлаштуванні, а за необхідності - влаштування дітей до закладів соціального захисту. 

У разі, коли проведена робота не дає позитивних результатів, службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради  порушувалися клопотання перед органами внутрішніх справ про притягнення батьків  до відповідальності за ст.184

 

 

КУпАП. Так, за звітний період до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків по відношенню до дітей притягнуто 5 осіб.

Протягом 2022 року спеціалісти служби взяли участь в 10 судових засіданнях щодо захисту прав та інтересів дітей.

  

Патронатні сім’ї

Для тимчасового догляду, виховання та реабілітації дітей на період подолання дитиною та її батьками складних життєвих обставин законодавством передбачено нову форму – патронат над дитиною.

Спеціалісти служби провели активну інформаційно просвітницьку роботу в організаціях та установах, серед різних верств населення, щодо запровадження послуги з патронату у нашій громаді.  

Наразі активно проводиться індивідуальні консультації населення щодо створення патронатних сімей, адже послуга патронату - це офіційне працевлаштування у себе вдома. 

 

Жорстоке поводження з дітьми або загроза його вчинення

На постійному контролі в службі у справах дітей перебуває питання жорстокого поводження з дітьми та попередження насильства в сім’ї. Через жорстоке поводження, на облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах поставлено 6 дітей:

0 дітей – постраждали від економічного насильства одного із батьків,

0 дитини – сексуальне насильство (зґвалтування)

З метою формування свідомого відповідального ставлення  до проблеми насильства, як негативного явища, спеціалісти служби спільно із соціальними партнерами відвідали всі сім’ї, що перебувають на обліку сімей/дітей СЖО  Чагорської ТГ та провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо захисту дітей від усіх форм жорстокого поводження, з окремими з’ясовували причини, які призводять до сімейних конфліктів. Спеціалістами було надано необхідне коло знань з вищевказаних питань, обговорювались недопустимість скоєння насильства в сім’ї в контексті виховання дитини.           

 

Комісія з питань захисту прав дитини

Від початку  2023 року службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету  забезпечено організацію проведення 14  засідань комісії з питань захисту прав дитини. За поданням служби у справах дітей, комісією розглянуто та прийнято 41 рішення. Під час розгляду складних питань начальник служби у справах дітей приймає участь у спільних засіданнях на відповідних територіях старостинських округів.

На засіданні комісії розглядались питання:

  • про неналежне виконання батьківських обов’язків,
  • про стан  виховання, утримання і розвиток дітей-сиріт у сім’ї   опікунів/піклувальників,
  • взяття дитини на облік як такої, що перебуває в складних життєвих обставинах,
  • надання дозволу на укладення договору дарування частини житлового будинку, право користування якою мають  неповнолітні діти та ін.

З метою запобігання випадків незаконного відчуження житла служба у справах дітей при розгляді звернень громадян щодо здійснення того чи іншого правочину, що стосується дитини ретельно вивчає підстави для надання такого дозволу, перевіряє достовірність наданих документів. Усі питання, які пов’язані з відчуженням або придбанням житла, де діти мають право власності чи користування означеним житлом розглядаються на засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Протягом року, щомісячно, службою ініціюються питання на розгляд виконавчого комітету Чагорської сільської ради, прийнято 41 рішення  спрямовані на захист прав та інтересів дітей нашої громади.  

 Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради щодня забезпечують реалізації державної соціальної політики на території нашої громади у сфері соціального захисту дітей.

З метою інформування громадськості про діяльність служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради систематично розміщуються та поширюються дописи на сторінках в соціальних мережах, офіційному сайті селищної ради.

 

    В рамках реалізації Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» служба у справах дітей вживає заходів щодо виявлення дітей, які жебракують та тривалий час проводять на вулиці без нагляду дорослих. Відповідно до затвердженого графіку службою у справах дітей проведено протягом 2021 -2022 року , спільно з представниками сектору ювенальної превенції відділення поліції,

спеціалістами відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради та ГО «Шериф» 8 профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Неблагополучна сім’я», «Урок» в ході яких перевірені місця найбільшої концентрації дітей, а саме: громадського відпочинку, розважальні заклади. Під час проведення рейду «Діти вулиці» в парковій зоні було виявлено 5 дітей віком від 13 до 16 років, які після двадцять другої години перебували без супроводу дорослих та 3 неповнолітніх віком від 16 до 17 років, які розпивали спиртні напої. З підлітками та їх батьками проведено відповідну профілактичну роботу.

Аналізуючи стан соціальної захищеності дітей у Чагорській ТГ протягом 2022- 2023  року працівником служби у справах дітей проводилась роз’яснювальна та консультативна робота щодо створення та функціонування на території ОТГ патронатних сімей, з метою тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною та її батьками складних життєвих обставин. Постійно проводилась інформаційно-просвітницька кампанія серед населення щодо пропаганди сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, таких як усиновлення, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, розміщувалися матеріали з даного питання  на офіційному веб-сайті Чагорської сільської ради ради.

З метою захисту прав та законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, службою у справах дітей також розроблено та розповсюджено буклети з даної тематики.

 

 

 

 

Начальник служби у справах дітей та сім’ї                                  Тетяна ЛОТОЦЬКА

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь