Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення позачергового засідання виконавчого комітету Чагорської сільської ради від 08.12.2022 року

Дата: 14.12.2022 10:30
Кількість переглядів: 103

  

                                                                 Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

   від «0 грудня  2022 року                     село Чагор                                      №  160/2022    

 

«Про визначення обсягу компенсації витрат власникам

житлового    приміщення   за    тимчасове    розміщення  

внутрішньо   переміщених   осіб,   які   перемістилися  у

період воєнного стану»

 

 

     Розглянувши звернення власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях на отримання компенсації витрат, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо-переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити перелік фізичних осіб, власників житлових приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо-переміщених осіб, що перемістилися у період воєнного стану у власних житлових приміщеннях та подали заяви на отримання компенсації для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,  згідно  додатку № 5, що додається.

 

  1. Визначити  обсяг витрат, що підлягає  компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану  за  листопад місяць 2022 року відповідно до додатку № 5, що додається.

 

  1. Бухгалтерському відділу сільської ради (М.М.ХМАРА) забезпечити своєчасне узагальнення та передачу вищезазначених переліків до Департаменту фінансів Чернівецької обласної військової адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Д.В. ЛАЗОРЕНКА.

 

 

 

             Сільський голова                                                                         Георгій КОБЛЮК

 

      

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                  ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від  «08»  грудня  2022 року                     село Чагор                             №161/2022

 

«Про затвердження висновку служби у

справах дітей та сім’ї  про підтвердження місця
проживання  малолітньої  дитини
 Федорчук

Анни  Іванівни, 22.02.2013 року народження

для їх тимчасового виїзду за межі України»

 

Розглянувши висновок служби у справах дітей від 08 грудня  2022 року про підтвердження місця проживання малолітньої  дитини  Федорчук Анни Іванівни, 22.02.2013  року народження  для її тимчасового виїзду за межі України, заяву  Федорчук Ірини Георгіївни, 15.11.1981 року народження документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та інші документи, зібрані службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради, встановлено, що дитина, зареєстрована та проживає за адресою: с. Луковиця  вул. Головній № 109,  Чернівецького району, Чернівецької області та проживає разом з заявницею за адресою: с. Луковиця вул. Головній №109, Чернівецького  району, Чернівецької області.

Ураховуючи викладене, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами), частиною п’ятою статті 157 Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 (із змінами), відповідно до протоколу № 12/1 від  8 грудня  2022 року засідання Комісії з питань захисту прав дитини, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет Чагорської сільської ради,-

 ВИРІШИВ:

1. Затвердити висновок служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради про підтвердження місця проживання  малолітньої  дитини  Федорчук  Анни Іванівни, 22.02.2013 року народження з матір’ю  Федорчук Іриною Георгіївною, 15.11.1981 року  для їх тимчасового виїзду за межі України.

2.  Контроль за виконанням рішення  покласти на сільського голову  Георгія КОБЛЮКА.

Заявника повідомлено про необхідність інформування служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Чагорської сільської ради про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

 

 

 

 

 

 

 

Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним  законної сили.

 

 

          Сільський голова                                                                               Георгій КОБЛЮК

                                                                      

          Рішення  набрало законної сили  ___ _____________ 20__ р.

 М.П.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «08» грудня 2022 року

 

село Чагор

 

162/2022

 

«Про затвердження зведеної кошторисної документації

 об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду

будівлі молодших класів Молодійського ліцею Чагорської

сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району

Чернівецької області, для розміщення внутрішньо

 переміщених (евакуйованих) осіб»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів територіальної громади Чагорської об’єднаної територіальної громади, розглянувши кошторисну частину документації об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб», Виконавчий комітет сільської ради,-

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити зведену кошторисну документацію об’єкта будівництва «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо (евакуйованих) осіб» з подальшим перезатвердженням на чергове засідання сесії. Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах складає - 1395,097 тис. грн.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Георгія КОБЛЮКА та на бухгалтерський відділ сільської ради (М.М. ХМАРА).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь