Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення 18 сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 22.12.2022 р.

Дата: 27.12.2022 15:42
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

   Р І Ш Е Н Н Я

 

  від 22 грудня  2022 року                   с.Чагор                           № 287-18/2022

 «Про сільський бюджет

Чагорської територіальної громади

 на 2023 рік».

 

24532000000

код бюджету

Керуючись Бюджетним кодексом України,  пунктом 17 частини першої статті 43 і статтею 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (на період воєнного стану призупинено дію статті 55 Бюджетного Кодексу) сільська рада

 

                                                       ВИРІШИЛА: 

1. Визначити на 2023 рік:

- доходи сільського бюджету у сумі 66 180 550 гривень, у тому числі доходи загального фонду сільського бюджету – 65 039 350 гривень та доходи спеціального фонду сільського бюджету – 1 141 200 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

- видатки сільського бюджету у сумі 66 180 550 гривень, у тому числі видатки загального фонду сільського бюджету – 65 039 350 гривень та видатки спеціального фонду сільського бюджету – 1 141 200 гривень;

- оборотний залишок бюджетних коштів сільського бюджету у розмірі 65 039 гривень, що становить 0,1 відсотків видатків загального фонду сільського бюджету, визначених цим пунктом;

- резервний фонд сільського бюджету у розмірі 500 000 гривень, що становить 0,77 відсотків видатків загального фонду сільського бюджету, визначених цим пунктом.

2. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів сільського бюджету на 2023 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком  №2  до цього рішення.

3. Затвердити на 2023 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 3 до цього рішення.

4. Затвердити на 2023 рік розподіл коштів бюджету розвитку сільського бюджету Чагорської сільської ради на капітальні видатки та на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 4 до цього рішення.

5. Затвердити розподіл витрат сільського бюджету Чагорської сільської ради  на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 3 802 000 гривень згідно з додатком 5 до цього рішення.

6. Затвердити відомчу класифікацію видатків та кредитування місцевого бюджету на 2023 рік згідно з додатком 6 до цього рішення.

6.1 Зазначити положення щодо здійснення з 01 січня 2023 року з бюджету територіальної громади видатків на забезпечення діяльності бюджетних установ, закладів, визначених у додатку 6 до цього рішення, відповідно до розмежування видатків між бюджетами, визначеного Бюджетним кодексом України»

7.   Установити, що у загальному фонді сільського бюджету Чагорської сільської ради на 2023 рік:

1) До доходів загального фонду сільського бюджету Чагорської сільської ради  належать доходи, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 97,101,103/2,103/4103/6 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 69-1 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України 2023 рік»:

2) Джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені у частині  першої статті  72  Бюджетного кодексу України щодо сільського бюджету Чагорської сільської ради.

8.  Установити, що джерелами формування спеціального фонду сільського бюджету Чагорської сільської ради на 2023 рік:

1) У частині доходів є надходження, визначені статтею 69/1 Бюджетного кодексу України,з урахуванням доходів, визначених у частині першій статті 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України 2023 рік».

2) У частині фінансування є надходження, визначені у частині 2 статті 72 Бюджетного кодексу України щодо сільського бюджету Чагорської сільської ради.

3) у частині кредитування є надходження, визначені пунктами
10-11 частини першої статті 69 1 Бюджетного кодексу України.

9. З метою дотримання збалансованості сільського бюджету не надавати підприємствам, установам і організаціям пільг зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), що зараховуються до сільського бюджету.

10. Визначити на 2023 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками сільського  бюджету видатки загального фонду на:

- оплату праці бюджетних установ;

- нарахування на заробітну плату;

- придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

- забезпечення продуктами харчування;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- соціальне забезпечення;

- поточні трансферти місцевим бюджетам;

- забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;

11. Відповідно до статті 43 та пункту першого статті 73 Бюджетного кодексу України надати право Чагорській сільській раді отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів сільського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду сільського бюджету, у межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

11.1 Зазначити повноваження щодо здійснення в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих Автономною Республікою Крим, відповідною міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України

12. Головному розпоряднику коштів, які фінансуються з сільського бюджету:

1) Затвердити паспорти бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) Забезпечити управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінку ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів у бюджетному процесі.

3) Здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2022 року;

4) Оприлюднити на офіційному сайті паспорти  бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів.

5) Забезпечити в першочерговому порядку потребу у коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну енергію, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної установи рішенням виконавчого комітету Чагорської сільської ради до 01 січня 2023 року, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

6) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну енергію,  природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених лімітів споживання тощо.

13. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України надати право Чагорській сільській раді  у міжсесійний період сільської ради  у межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів сільського бюджету здійснювати перерозподіл видатків бюджету і надання кредитів з бюджету за бюджетними програмами, включаючи резервний фонд бюджету, додаткові дотації та субвенції (з урахуванням частини шостої статті 102 та частини шостої статті 108 цього Кодексу), а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету) за розпорядженням сільського голови за погодженим з постійною комісією сільської ради питань планування, соціально-економічного розвитку населеного пункту, економіки, бюджету та фінансів з наступним внесенням змін до бюджету на сесії сільської ради.

14. «Розподіл залишку коштів місцевого бюджету здійснювати шляхом внесення змін до рішення про сільський бюджет, відповідно до частини7 статті 13 Бюджетного Кодексу передачу коштів між загальним та спеціальними фондами бюджету проводити тільки в межах бюджетних призначень шляхом внесення змін до рішення про сільський бюджет, та розподіл коштів бюджету розвитку між об’єктами здійснювати окремим додатком до рішення сесії, шляхом внесення змін до рішення про бюджет та додатку до відповідного рішення».

15. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2023 року і діє до 31 грудня 2023 року.

16. Додатки  1-6 до цього рішення є його невід’ємною  його частиною

17 Відповідно до частини 4 статті 28 Бюджетного кодексу України здійснити опублікування цього рішення у місцевих засобах масової інформації.

18. Доручити сільському голові укладати та підписувати договори на передачу коштів (міжбюджетних трансфертів) між місцевими бюджетами на підставі прийнятих рішень ради.

19. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію Чагорської сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

 

 

                  Сільський голова                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

Додаток 1

 

 

 

 

 

до рішення ____________ ради

 

 

 

 

"Про _____________ бюджет на 2023 рік"

 

 

 

 

 

 

ДОХОДИ

 

місцевого бюджету на 2023 рік

 

 

 

 

2453200000

 

 

 

 

 

(код бюджету)

 

 

 

(грн)

Код

Найменування згідно з Класифікацією доходів бюджету

Усього

Загальний фонд

Спеціальний фонд

 

 

 

 

усього

у тому числі бюджет розвитку

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

10000000

Податкові надходження  

28 810 650,00

28 799 450,00

11 200,00

0,00

11000000

Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості  

15 146 350,00

15 146 350,00

0,00

0,00

11010000

Податок та збір на доходи фізичних осіб

15 146 350,00

15 146 350,00

0,00

0,00

11010100

Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати

10 320 000,00

10 320 000,00

0,00

0,00

11010200

Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами

3 797 350,00

3 797 350,00

0,00

0,00

11010400

Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата

420 000,00

420 000,00

0,00

0,00

11010500

Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування

609 000,00

609 000,00

0,00

0,00

13000000

Рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів 

250 000,00

250 000,00

0,00

0,00

13010000

Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 

250 000,00

250 000,00

0,00

0,00

13010100

Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування 

29 400,00

29 400,00

0,00

0,00

13010200

Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) 

220 600,00

220 600,00

0,00

0,00

14000000

Внутрішні податки на товари та послуги  

1 156 000,00

1 156 000,00

0,00

0,00

14020000

Акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) 

300 000,00

300 000,00

0,00

0,00

14021900

Пальне

300 000,00

300 000,00

0,00

0,00

14030000

Акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) 

650 000,00

650 000,00

0,00

0,00

14031900

Пальне

650 000,00

650 000,00

0,00

0,00

14040000

Акцизний податок з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів 

206 000,00

206 000,00

0,00

0,00

14040100

Акцизний податок з реалізації виробниками та/або імпортерами, у тому числі в роздрібній торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну,рідин, що використовуються в електронних сигаретах, що оподатковується згідно з підпунктом 213.1.14

26 000,00

26 000,00

0,00

0,00

14040200

Акцизний податок з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (крім тих, що оподатковуються згідно з підпунктом 213.1.14 пункту 213.1 статті 213 Податкового кодексу України)

180 000,00

180 000,00

0,00

0,00

18000000

Місцеві податки та збори, що сплачуються (перераховуються) згідно з Податковим кодексом України

12 247 100,00

12 247 100,00

0,00

0,00

18010000

Податок на майно 

5 253 500,00

5 253 500,00

0,00

0,00

18010200

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об`єктів житлової нерухомості 

870 000,00

870 000,00

0,00

0,00

18010300

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об`єктів нежитлової нерухомості 

700 000,00

700 000,00

0,00

0,00

18010400

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об`єктів нежитлової нерухомості 

67 000,00

67 000,00

0,00

0,00

18010500

Земельний податок з юридичних осіб 

1 200 000,00

1 200 000,00

0,00

0,00

18010600

Орендна плата з юридичних осіб 

350 000,00

350 000,00

0,00

0,00

18010700

Земельний податок з фізичних осіб 

1 916 500,00

1 916 500,00

0,00

0,00

18010900

Орендна плата з фізичних осіб 

150 000,00

150 000,00

0,00

0,00

18030000

Туристичний збір 

1 600,00

1 600,00

0,00

0,00

18030200

Туристичний збір, сплачений фізичними особами 

1 600,00

1 600,00

0,00

0,00

18050000

Єдиний податок  

6 992 000,00

6 992 000,00

0,00

0,00

18050300

Єдиний податок з юридичних осіб 

398 500,00

398 500,00

0,00

0,00

18050400

Єдиний податок з фізичних осіб 

6 349 500,00

6 349 500,00

0,00

0,00

18050500

Єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків` 

244 000,00

244 000,00

0,00

0,00

19000000

Інші податки та збори 

11 200,00

0,00

11 200,00

0,00

19010000

Екологічний податок 

11 200,00

0,00

11 200,00

0,00

19010100

Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення (за винятком викидів в атмосферне повітря двоокису вуглецю)

11 000,00

0,00

11 000,00

0,00

19010300

Надходження від розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об`єктах, крім розміщення окремих видів відходів як вторинної сировини 

200,00

0,00

200,00

0,00

20000000

Неподаткові надходження  

1 073 200,00

293 200,00

780 000,00

50 000,00

21000000

Доходи від власності та підприємницької діяльності  

88 200,00

8 200,00

80 000,00

0,00

21080000

Інші надходження  

8 200,00

8 200,00

0,00

0,00

21081100

Адміністративні штрафи та інші санкції 

6 000,00

6 000,00

0,00

0,00

21081500

Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів 

2 200,00

2 200,00

0,00

0,00

21110000

Надходження коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва  

80 000,00

0,00

80 000,00

0,00

22000000

Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 

285 000,00

285 000,00

0,00

0,00

22010000

Плата за надання адміністративних послуг

244 000,00

244 000,00

0,00

0,00

22012500

Плата за надання інших адміністративних послуг

18 000,00

18 000,00

0,00

0,00

22012600

Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 

226 000,00

226 000,00

0,00

0,00

22080000

Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном  

40 000,00

40 000,00

0,00

0,00

22080400

Надходження від орендної плати за користування майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності

40 000,00

40 000,00

0,00

0,00

22090000

Державне мито  

1 000,00

1 000,00

0,00

0,00

22090100

Державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування  

1 000,00

1 000,00

0,00

0,00

24000000

Інші неподаткові надходження  

50 000,00

0,00

50 000,00

50 000,00

24170000

Надходження коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту

50 000,00

0,00

50 000,00

50 000,00

25000000

Власні надходження бюджетних установ  

650 000,00

0,00

650 000,00

0,00

25010000

Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством 

650 000,00

0,00

650 000,00

0,00

25010100

Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю 

650 000,00

0,00

650 000,00

0,00

50000000

Цільові фонди  

350 000,00

0,00

350 000,00

0,00

50110000

Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади  

350 000,00

0,00

350 000,00

0,00

 

Усього доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів)

30 233 850,00

29 092 650,00

1 141 200,00

50 000,00

40000000

Офіційні трансферти  

35 946 700,00

35 946 700,00

0,00

0,00

41000000

Від органів державного управління  

35 946 700,00

35 946 700,00

0,00

0,00

41020000

Дотації з державного бюджету місцевим бюджетам

8 184 900,00

8 184 900,00

0,00

0,00

41020100

Базова дотація 

8 184 900,00

8 184 900,00

0,00

0,00

41030000

Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

27 761 800,00

27 761 800,00

0,00

0,00

41033900

Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам 

27 761 800,00

27 761 800,00

0,00

0,00

X

Разом доходів

66 180 550,00

65 039 350,00

1 141 200,00

50 000,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар сільської ради

 

 

Мунтян О.В.

 

 

 

                       

Додаток 2

       
                       

до рішення ____________ ради

     
                       

"Про _____________ бюджет на 2023 рік"

   
                                 

РОЗПОДІЛ

 

видатків місцевого бюджету на 2023 рік

 

2453200000

                               

(код бюджету)

                           

(грн.)

 

Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету

Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету

Загальний фонд

Спеціальний фонд

Разом

 

усього

видатки споживання

з них

видатки розвитку

усього

у тому числі бюджет розвитку

видатки споживання

з них

видатки розвитку

 

оплата праці

комунальні послуги та енергоносії

оплата праці

комунальні послуги та енергоносії

 
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

0100000

 

 

ЧАГОРСЬКА С/Р

62 992 000,00

62 992 000,00

44 790 000,00

3 750 000,00

0,00

1 141 200,00

50 000,00

1 091 200,00

0,00

100 000,00

50 000,00

64 133 200,00

 

0110000

 

 

Апарат (секретаріат) місцевої ради (Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських рад, районних рад і рад міст обласного та республіканського Автономної Республіки Крим, районного значення, селищних, сільс

62 992 000,00

62 992 000,00

44 790 000,00

3 750 000,00

0,00

1 141 200,00

50 000,00

1 091 200,00

0,00

100 000,00

50 000,00

64 133 200,00

 

0110150

0150

0111

Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад

11 059 000,00

11 059 000,00

8 220 000,00

500 000,00

0,00

50 000,00

50 000,00

0,00

0,00

0,00

50 000,00

11 109 000,00

 

0111010

1010

0910

Надання дошкільної освіти

9 992 600,00

9 992 600,00

6 720 000,00

950 000,00

0,00

150 000,00

0,00

150 000,00

0,00

0,00

0,00

10 142 600,00

 

0111021

1021

0921

Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти

6 483 700,00

6 483 700,00

2 900 000,00

1 640 000,00

0,00

500 000,00

0,00

500 000,00

0,00

0,00

0,00

6 983 700,00

 

0111031

1031

0921

Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти

27 761 800,00

27 761 800,00

22 755 500,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

27 761 800,00

 

0112113

2113

0721

Первинна медична допомога населенню, що надається амбулаторно-поліклінічними закладами (відділеннями)

650 000,00

650 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

650 000,00

 

0113242

3242

1090

Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення

350 000,00

350 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

350 000,00

 

0114030

4030

0824

Забезпечення діяльності бібліотек

362 800,00

362 800,00

262 500,00

20 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

362 800,00

 

0114060

4060

0828

Забезпечення діяльності палаців i будинків культури, клубів, центрів дозвілля та iнших клубних закладів

1 278 000,00

1 278 000,00

850 000,00

180 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

1 278 000,00

 

0115011

5011

0810

Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту

220 000,00

220 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

220 000,00

 

0115031

5031

0810

Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл

466 100,00

466 100,00

382 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

466 100,00

 

0115041

5041

0810

Утримання та фінансова підтримка спортивних споруд

20 000,00

20 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

20 000,00

 

0116030

6030

0620

Організація благоустрою населених пунктів

2 802 000,00

2 802 000,00

1 600 000,00

450 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

2 802 000,00

 

0117691

7691

0490

Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади і фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місце

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

350 000,00

0,00

350 000,00

0,00

100 000,00

0,00

350 000,00

 

0118130

8130

0320

Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони

1 546 000,00

1 546 000,00

1 100 000,00

10 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

1 546 000,00

 

0118311

8311

0511

Охорона та раціональне використання природних ресурсів

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

80 000,00

0,00

80 000,00

0,00

0,00

0,00

80 000,00

 

0118340

8340

0540

Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

11 200,00

0,00

11 200,00

0,00

0,00

0,00

11 200,00

 

3700000

 

 

ФІНАНСОВИЙ ВІДДІЛ ЧАГОРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

2 047 350,00

1 547 350,00

594 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

2 047 350,00

 

3710000

 

 

ФІНАНСОВИЙ ВІДДІЛ ЧАГОРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

2 047 350,00

1 547 350,00

594 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

2 047 350,00

 

3710160

0160

0111

Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах

750 000,00

750 000,00

594 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

750 000,00

 

3718710

8710

0133

Резервний фонд місцевого бюджету

500 000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

500 000,00

 

3719710

9710

0180

Субвенція з місцевого бюджету на утримання об`єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об`єктів спільного користування

797 350,00

797 350,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

797 350,00

 

X

X

X

УСЬОГО

65 039 350,00

64 539 350,00

45 384 000,00

3 750 000,00

0,00

1 141 200,00

50 000,00

1 091 200,00

0,00

100 000,00

50 000,00

66 180 550,00

 
                                 
                                 
 

Секретар сільської ради

         

Мунтян О.В.

               
                                 

 

 

 

 

 

                                                          Додаток 3

                                                         до рішення 10 сесії VIII скликання

                                                         Чагорської сільської ради

                                                         від 22.12.2022  № ________

                                                        

 

«Міжбюджетні трансферти на 2023 рік»

 24532000000

  (код бюджету)

 

  1. Показники міжбюджетних трансфертів з інших бюджетів 

(грн)

Код Класифікації доходу бюджету /

Код бюджету

Найменування трансферту /

Найменування бюджету – надавача міжбюджетного трансферту

Усього

1

2

3

 

І. Трансферти до загального фонду бюджету

 

   41020100

 Базова дотація

 

8 184 900,00

99000000000

Державний бюджет

8 184 900,0

   41033900

 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам

27 761 800,00

99000000000

Державний бюджет

27 761 800,0

                                   ІІ. Трансферти до спеціального фонду бюджету

 

 

 

X

УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі:

35 946 700,00

X

загальний фонд

35 946 700,00

X

спеціальний фонд

0 ,00

         

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Показники міжбюджетних трансфертів іншим бюджетам

 

                                                                                                                                                       (грн)

Код Програмної класифікації видатків та

кредитування місцевого

бюджету /

Код бюджету

Код Типової програмної

класифікації видатків та

кредитування місцевого бюджету

Найменування трансферту /

Найменування бюджету – отримувача міжбюджетного трансферту

Усього

1

2

3

4

3

 

 

І. Трансферти із загального фонду бюджету

 3719710

9710

 Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільної власності (центр професійного розвитку педагогічних працівників)

315 000,00

24504000000

                    Бюджет Глибоцької селищної ТГ

315 000,00

 3719710

9710

 Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільної власності (центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій молоді)

113 000,00

24504000000

                    Бюджет Глибоцької селищної ТГ

113 000,00

 3719710

9710

 Субвенція з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільної власності (Глибоцька центральна лікарня)

369 350,00

24504000000

                    Бюджет Глибоцької селищної ТГ

369 350,00

ІІ. Трансферти із спеціального фонду бюджету

X

X

УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі:

797 350,00

X

X

загальний фонд

797 350,00

X

X

спеціальний фонд

0,00

     

     

 

        

                   Секретар сільської ради                                      Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

до рішення ____сесії VIII скликання

 

 

 

 

 

 

 

Чагорської сільської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

від   22.12.2022  № _________

 

ОБСЯГИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

капітальних вкладень сільського бюджету Чагорської ТГ  Чернівецької області у розрізі інвестиційних проектів у 2023 році

 

 

 

 

 

2,4532E+10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(код бюджету)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету

Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету

Найменування інвестиційного проекту

Загальний період реалізації проекту, (рік початку і завершення)

Загальна вартість проекту, гривень

Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету всього, гривень

Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету у 2022 році, гривень

Очікуваний рівень готовності проекту на кінець 2022 року, %

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10000

 

 

Чагорська сільська рада

 

 

-

-

50 000,00

0

110150

150

111

Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад

         Капітальні видатки

 

-

-

50 000,00

0

X

X

X

УСЬОГО

X

X

-

-

50 000,00

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                                                                 Аліна МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

до рішення ___ сесії VIII скликання

 

 

 

 

 

 

 

 

Чагорської сільської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

від 22.12.2022  № _________

 

Розподіл  витрат  місцевого  бюджету на  реалізацію місцевих/регіональних програм у 2023 році

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(грн.)

 

Код Програмної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Код Типової програмної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Код Функціональної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Найменування  головного  розпорядника   коштів місцевого  бюджету/відповідального  виконавця,найменування бюджетної програми згідно  з Типовою програмною  класифікацією видатків та  кредитування місцевих бюджетів

Найменування місцевої/регіональної  програми

Дата та  номер документа,яким затверджено місцеву  регіональну програму

Усього

Загальний   фонд

Спеціальний  фонд

 

 

 

 

 

 

 

 

 

усього

у тому числі бюджет розвитку

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

0100000

 

Чагорська сільська рада

 

 

 

 

 

 

 

0100000

 

Чагорська сільська рада

 

 

 

 

 

 

 

0113242

3242

1090

Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення

Програма  соціального захисту населення  "Турбота" по Чагорській сільській раді на 2021-2023 роки

Рішення виконавчого комітету 24.03.2022 року №34/2022

344 000,00

344 000,00

0,00

0,00

 

0115011

5011

0810

Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з  олімпійських видів спорту

Програма "Сприяння розвитку фізичної культури і спорту" на 2021 -2023 роки

Рішення сільської ради 22.12.2020 року № 33-2/2020

220 000,00

220 000,00

0,00

0,00

 

0111021

1021

0921

Надання загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету

Програма розвитку освіти Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області на 2021-2023 роки

Рішення сільської ради 22.12.2020 року № 32-2/2020

650 000,00

650 000,00

0,00

0,00

 

0112113

2113

0721

Первинна медична допомога населенню, що надається амбулаторно-поліклінічними закладами (відділеннями)

Програма підтримки та розвитку первинної медичної допомоги Чагорської територіальної громади  на 2023 рік 

Рішення сільської ради 22.12.2022 року № _________

650 000,00

650 000,00

0,00

0,00

 

0114060

4060

0828

Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів

Програма розвитку культури Чагорської територіальної громади на 2021-2023рр.

Рішення сільської ради 12.02.2021 року №55-3/2021

60 000,00

60 000,00

0,00

0,00

 

0113242

3242

1090

Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення

Програма забезпечення діяльності Чагорської первинної організації ветеранів

Рішення сільської ради 22.12.2022 року № _________

6 000,00

6 000,00

0,00

0,00

 

0116030

6030

0620

Організація благоустрою населених пунктів

Програма благоустрою населених пунктів Чагорської сільської  ради на 2022-2023 роки

Рішення виконавчого комітету 11.04.2022 року №________

2 802 000,00

2 802 000,00

0,00

0,00

 

0118311

8311

0511

Охорона та раціональне використання природних ресурсів

Програма охорони природного навколишнього середовища Чагорської  територіальної громади на 2021-2023 роки

Рішення сільської ради 08.04.2021 року №67-4/2021

80 000,00

0,00

80 000,00

0,00

 

Разом:

 

 

 

 

 

4 812 000,00

4 732 000,00

80 000,00

0,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар сільської ради

 

 

 

Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 6

                                                         до рішення ___ сесії VIII скликання

                                                         Чагорської сільської ради

                                                         від 22.12.2022  № __________

 

 

Відомча класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету

                                                  на 2023 рік

 

  24532000000

  (код бюджету)

 

 

Код

Найменування

01

Чагорська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

37

Фінансовий відділ Чагорської сільської ради

 

 

 

 

 

                Секретар сільської ради                                       Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.             с. Чагор                      № 288-18/2022

 

Про  виконання  Програми

соціально-економічного розвитку

Чагорської територіальної громади за 2022 рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши та обговоривши звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку Чагорської територіальної громади за 2022 рік, враховуючи висновки та рекомендації профільної постійної комісії, сільська рада

                                                           ВИРІШИЛА:

1. Звіт про виконання Програми соціально-економічного  розвитку Чагорської територіальної громади за 2022 рік  взяти до відома (додається).

2. Виконавчому комітету сільської ради  спрямувати зусилля на забезпечення ефективного виконання фінансових, трудових та природних ресурсів для виконання всіх заходів передбачених Програмою.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

                 Сільський  голова                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішенням  18  сесії

сільської ради VIІІ скликання

№ 288-18/2022 від 22.12.2022 року

 

 

ЗВІТ

про виконання Програми соціально-економічного

розвитку Чагорської територіальної громади

за 2022 рік

 

З початку 2022 року робота Чагорської сільської ради була направлена на реалізацію завдань та заходів Програми  соціально-економічного розвитку Чагорської територіальної громади на 2022 рік. Проте, початок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави 24 лютого 2022 року пригальмувало впровадженню заходів, спрямованих на стабілізацію економічного і соціального розвитку територіальної громади в поточному році та змусило вирішувати першочергові виклики, які постали перед громадою в нових реаліях: забезпечення стабільного функціонування економічного і соціального життя населення громади в умовах воєнного стану, надання гуманітарної допомоги тим регіонам нашої країни, де ведуться активні військові дії, фінансування заходів спрямованих на прийняття та забезпечення усім необхідним ВПО (внутрішньо-переміщених (евакуйованих) осіб), надання посильної допомоги ЗСУ, підтримки волонтерських організацій.

  Але, об’єднанні зусилля усіх структурних підрозділів та відділів сільської ради навколо спільних проблем та інтересів дозволило забезпечити в 2022 році певні позитивні результати у виконанні поставлених цілей Програми.

Провівши детальний аналіз виконання Програми соціально-економічного розвитку  Чагорської територіальної громади необхідно відзначити, що фінансування заходів Програми на 2022 рік здійснювалось за рахунок коштів бюджету сільської ради, субвенцій з державного бюджету, коштів одержаних від плат різного роду податків (основні це - земельний податок та податок на нерухоме майно фізичних та юридичних осіб), акцизних, ринкових зборів та інших надходжень до бюджету у відповідності до програм пов’язаних із децентралізацією влади.

 

В умовах воєнного стану в 2022 році Чагорською сільською радою було проведено та профінансовано наступні заходи з виконання Програми соціально-економічного розвитку Чагорської територіальної громади на                            2022 рік, заходи, що виникли в реаліях військового часу (які не були передбачені у Програмі) та заходи, спрямовані на прийняття та забезпечення усім необхідним ВПО (внутрішньо-переміщених (евакуйованих) осіб):

 

 

І. Сфера освіти:

 

Луковецький ОЗЗСО (опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Д.Макогона):

  • за рахунок коштів благодійних внесків профінансовано закупівлю:
  1. придбання джерел резервного живлення (бензиновий генератор) – 1 шт;
  2. придбання обігрівачів;
  3. придбання дошки для школи.

 

Молодійська ЗОШ:

- за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовані наступні роботи та послуги:

1) капітальний ремонт будівлі молодших класів для розміщення внутрішньо-переміщених (евакуйованих) осіб Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45,                                      с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області;

2) капітальний ремонт та облаштування захисних споруд цивільного захисту, у тому числі подвійного призначення, найпростіших споруд, укриттів цивільного захисту Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Буковинській,70                                         с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області;

3) поточний ремонт (влаштування душових боксів) в приміщені будівлі молодших класів для розміщення внутрішньопереміщених (евакуйованих) осіб Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній,45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області.

 

 

Заклади дошкільної освіти Чагорської територіальної громади:

 

Луковицький ЗДО:

- за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовані наступні роботи:

1) капітальний ремонт огорожі (вул. Сонячна, № 5, с. Луковиця Чернівецького р-ну, Чернівецької обл.).

 

Молодійський ЗДО:

- за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовані наступні роботи:

1) капітальний ремонт пішохідних доріжок та тротуарів (вул. Буковинська                          № 18 с. Молодія Чернівецького р-ну, Чернівецької обл.);

2) капітальний ремонт споруди цивільного захисту (бомбосховище, протирадіаційне укриття) (вул. Буковинська,18, с. Молодія Чернівецького                             р-ну, Чернівецької обл.);

3) капітальний ремонт та облаштування захисних споруд цивільного захисту, у тому числі подвійного призначення, найпростіших споруд, укриттів Молодійського ЗДО (плитка) (вул. Буковинській, 18 в с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області)

 

Чагорський ЗДО:

- за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовані наступні роботи:

1) капітальний ремонт будівлі (вул. Київська,  № 29, с. Чагор Чернівецького                          р-ну, Чернівецької обл.)

 

 

Впродовж 2022 р. для шкіл громади закуплено:

  • за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовано закупівлю:
  1. генератори бензинові PROFI-TEC PE-8000GE (8,0 кВт) (електростартер) для облаштування захисних споруд цивільного захисту, в тому числі подвійного призначення, найпростіших споруд, укриттів закладів освіти Чагорської сільської ради засобами резервного живлення – 4 шт.

 

ІІ. Сфера спорту:

 

  • за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовано закупівлю:

1) придбано спортивні товари для облаштування спортивної школи Чагорської сільської ради.

 

ІІІ. Поточний ремонт доріг:

 

  • за рахунок коштів місцевого бюджету профінансовані наступні роботи та послуги:
  1. проведено грейдерування грунтових та гравійних доріг та виконанно ямковий ремонт асфальтного покриття в с. Чагор, с. Молодія та                                         с. Луковиця за допомогою відповідної спецтехніки;
  2. проведено поточний ремонт наступних доріг:
  • поточний ремонт пішохідної доріжки по вул. Незалежності в с. Чагор;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 66 м по вул. Шевченка в с. Чагор;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 200 м по вул. Борча в с. Чагор;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 200 м по вул.                       М. Горького в с. Чагор;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 270 м по вул.                       О. Кобилянської в с. Чагор;
  • поточний ремонт щебеневого дорожнього покриття протяжністю 260 м по вул. Шевченка в с. Чагор ;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 250 м по вул. Штефана Великого в с. Чагор ;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 30 м по вул. Польовій в с. Чагор;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 275 м по вул. Штефана Великого в с. Молодія;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 280 м по провул. Коруляка в с. Молодія;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 280 м по вул.                                        О. Кобилянської в с. Молодія;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 270 м по вул. О.Кобилянської в с. Луковиця;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 275 м по вул. Гагаріна в с. Луковиця;
  • поточний ремонт дорожнього покриття протяжністю 270 м по вул. Прикордонній в с. Луковиця;
  • поточний ремонт придорожньої канави по вул. Великодорожній в                                с. Луковиця.

 

ІV. Сфера охорони навколишнього середовища:

 

- за кошти місцевого бюджету проведено:

1) прибрано, обвальковано та упорядковано території сміттєзвалищ всіх населених пунктів. Ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища;

2) прибрано, упорядковано, покошено по периметру та приведено в належний санітарний стан території кладовищ всіх населених пунктів.

 

ЗАПЛАНОВАНІ РОБОТИ на 2023 р.:

У грудні 2021 року відбулася тендерна процедура та визначено переможця на будівництво нового сучасного освітнього комплексу, закладу загальної середньої освіти в комплексі із закладом дошкільної освіти                                                       в с. Чагор, дозвіл на початок будівельних робіт отримано в  лютому поточного року, планується розпочати будівельні роботи в 2023 році.

Розроблена та затверджена проектно-кошторисна документація на будівництво Центру надання адміністративних послуг  в с. Чагор, що  надасть змогу громадянам отримати адміністративну послугу швидше, якісніше та комфортніше.

Затверджено співфінансування з бюджету сільської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації капітального будівництва з асфальтним покриттям дороги в с. Молодія, а також в с. Луковиця та Кут, роботи з яких передбачається здійснити у 2023 році. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 р.                       с. Чагор                      № 289-18/2022

 

Про затвердження Програми

соціально-економічного розвитку

Чагорської територіальної громади

на 2023-2025 роки

 

          Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши та обговоривши інформацію провідного спеціаліста з інвестицій сільської ради Антимійчук М.Ю. щодо соціально-економічного розвитку громади, враховуючи висновки та пропозиції постійної  комісії  з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів, пропозиції, висловлені депутатами під час обговорення,  сільська рада

                                                

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму соціально-економічного розвитку Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки (додається).   

           2. Інформацію про виконання даного рішення та хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки заслухати на сесії сільської ради у ІV кварталі 2023 року.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

            Сільський голова                                                                            Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22  грудня 2022 р.                        с. Чагор                             № 290-18/2022

 

Про затвердження Програми підтримки

та розвитку первинної медичної допомоги

Чагорської  територіальної громади на 2023 рік

 

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 89 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України по реформуванню первинної ланки надання медичної допомоги, відповідно Постанов Кабінету міністрів України №1303 від 17.08.1998 р. «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» №65 від 05.02.2020 року «Про деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році та 1 кварталі 2021 року» Чагорська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити  Програму підтримки та розвитку первинної медичної допомоги Чагорської  територіальної громади на 2023 рік  (додається).

2. Виконавчому комітету Чагорської сільської ради забезпечити реалізацію передбачених Програмою заходів.

3. Начальнику фінансового відділу Чагорської сільської ради при плануванні сільського бюджету територіальної громади та внесенні змін до бюджету сільської ради на 2023 року та плануванні бюджету на подальші роки передбачати кошти на виконання заходів Програми.

4. Координацію роботи щодо виконання Програми покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

5. Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  сільської  ради  з  питань  планування, соціально-економічного розвитку  територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів. 

 

             Сільський голова                                                   Георгій КОБЛЮК

 

                                                                                           Додаток

                                                                                     до рішення сільської ради

від 22.12.2022 року  № 290-18/2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

ПІДТРИМКИ ТА РОЗВИТКУ

ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ЧАГОРСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

НА 2023 РІК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с Чагор

2022

 

ЗМІСТ

 

 

1. ПАСПОРТ ТА ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 

2.  МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

3.  ШЛЯХИ ТА СПОСОБИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМ

4.  ОЧІКУВАННІ РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

5.  ОБСЯГИ ТА ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ

6.  КООРДИНАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ЗА ХОДОМ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

7.  ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

8. Додатки до Програми:

 

Додаток 1 «Ресурсне забезпечення  сільської ради Програми».

Додаток 2  «Напрямки діяльності та основні заходи Програми».

 

 

 

 
  1. ПАСПОРТ ТА ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 

ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ТА РОЗВИТКУ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЧАГОРСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2022 РІК

       

1.

Ініціатор розроблення Програми

Чагорська сільська рада

2.

Підстава для розроблення Програми

Постанов Кабінету міністрів України №1303 від 17.08.1998 р. «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» №65 від 05.02.2020 року «Про деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році та 1 кварталі 2021 року»

Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, переліку таких засобів, затверджений  постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 року №321;

Постанова КМУ від 03.12.2009 року №1301 «Про затвердження Порядку забезпечення інвалідів і дітей інвалідів технічними та іншими засобами» зі змінами

3.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми

Рішення сесії від ____.12.2022 року

№  

4.

Розробник Програми

Чагорська сільська рада Чагорської ТГ

5.

Відповідальний виконавець

Програми

Чагорська сільська рада Чагорської ТГ

6.

Учасники Програми

Чагорська сільська рада Чагорської ТГ

7.

Термін реалізації Програми

2023 рік

8.

Перелік місцевих бюджетів,які беруть участь у виконанні Програми.

Кошти місцевого бюджету Чагорської сільської ради кошти інших джерел, не заборонених законодавством України

9.

Загальний орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього:

 

895,0 тис. грн.

 Програма підтримки та розвитку первинної медичної допомоги Чагорської  територіальної громади на 2023 рік (далі – Програма) розроблена відповідно до Основ законодавства України про охорону здоров’я, визначає перспективи розвитку первинної ланки галузі охорони здоров’я Чагорської  територіальної громади.

       Відповідно до статті 3 Конституції України людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

       У зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», впровадженням  нової моделі фінансування закладів охорони здоров'я, перетворення комунальних закладів первинної медичної допомоги в некомерційні підприємства виникла необхідність у створенні нової програми розвитку та підтримки комунальних підприємств закладів охорони здоров’я громади.

       У 2018 році змінено систему фінансування первинної медичної допомоги, відповідно до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» укладено договори з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

       Відповідно до частини 5 статті 3 Закону  України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» органи місцевого самоврядування в межах своєї компетенції можуть фінансувати місцеві програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я, зокрема щодо оновлення матеріально-технічної бази, капітального ремонту, реконструкції, підвищення оплати праці медичних працівників (програми «місцевих стимулів»), а також місцеві програми надання населенню медичних послуг, місцеві програми громадського здоров’я та інші програми в охороні здоров’я.

       Відповідно до пункту 3 частини першої статті 89 Бюджетного кодексу України з місцевого бюджету для закладів, які надають первинну медичну допомогу, можуть  фінансуватися: оплата комунальних послуг та енергоносіїв, місцеві програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я, місцеві програми надання населенню медичних послуг з первинної медичної допомоги населенню.

      Прийняття Програми сприятиме подальшому розвитку та підтримці профілактичної спрямованості системи охорони здоров’я, наближенню якісної медичної допомоги сучасного рівня до мешканців району і громади, впровадженню новітніх технологій та поліпшенню громадського здоров’я. 

2. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

      Метою прийняття та реалізації Програми є:

- забезпечення зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення шляхом формування ефективного функціонування системи надання доступної і якісної первинної медичної допомоги, зокрема: забезпечення права на своєчасну першу невідкладну допомогу при нещасних випадках, гострих захворюваннях; попередження масових інфекційних захворювань; запобігання демографічній кризі, профілактика спадкових захворювань; контроль за охороною здоров’я дітей; забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах. До технічних засобів, які отримують безпосередньо інваліди, діти-інваліди або їх законні представники в закладах охорони здоров’я для використання в амбулаторних та побутових умовах належать слухові апарати, сечоприймачі чоловічі та жіночі, високо поглинальні прокладки для жінок, які страждають нетриманням сечі, калоприймачі, підгузники, а також технічні засоби з мовним приводом: глюкометри, термометри та тонометри

- забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами здійснюється на підставі медичного висновку за рахунок та в межах коштів державного та місцевого бюджетів, передбачених на зазначену мету. Потребу у забезпеченні технічними засобами інвалідів визначають соціально-експертні комісії з оформленням індивідуальної програми реабілітації дітей-інвалідів, лікувально-консультативні комісії лікувально-профілактичного закладу.

- об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, що здійснюють діяльність на території населених пунктів Чагорської територіальної громади в напрямку підвищення стандартів життя, модернізації та зміцнення матеріально – технічної бази закладів охорони здоров’я громади, оснащення їх необхідним медичним обладнанням, комп′ютерною технікою, вирішить питання кадрового забезпечення медичними працівниками закладів охорони здоров’я у сільській місцевості.

 

Основними завданнями програми є:

- пріоритетний розвиток первинної медико-санітарної допомоги, удосконалення надання невідкладної медичної допомоги населенню, укріплення та оновлення матеріально-технічної бази амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, поліпшення забезпечення кваліфікованими медичними кадрами, закупівлі сучасного медичного обладнання, перехід до належного фінансування потреб первинної ланки;

- забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення для надання медичної допомоги мешканцям Чагорської територіальної громади, в тому числі відшкодування суб’єктам господарювання вартості витрат, пов’язаних з відпуском лікарських засобів за рецептами безкоштовно і на пільгових умовах громадянам, які мають право згідно чинного законодавства;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- оплата послуг, крім комунальних, в тому числі поточних ремонтів приміщень лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини;

- придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю для потреб лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини громади;

- оплата капітального ремонту, реконструкції об’єктів лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини громади;

- придбання обладнання і предметів довгострокового  користування.

 

3. ШЛЯХИ ТА СПОСОБИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМ

      Оптимальним варіантом розв’язання проблем даної Програми є:

          - пріоритетний розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини;

         - підвищення мотивації молодих спеціалістів та створення комфортних умов для їх проживання та праці в Чагорській територіальній громаді;

         - удосконалення матеріально–технічної бази охорони здоров’я відповідно до світових стандартів, запровадження правових, економічних, управлінських механізмів, забезпечення конституційних прав громадян на охорону здоров’я, а саме оснащення структурних підрозділів закладу медичним обладнанням та інструментарієм відповідно до табеля оснащення затвердженого МОЗ України від 26.01.2018 року № 148;

         - залучення засобів масової інформації, навчальних закладів та громадських організацій до більш широкого інформування населення з питань профілактики, раннього виявлення та ефективного лікування захворювань;

         - поліпшення медичної допомоги вразливим верствам населення та жителям села;

         - забезпечення населення ефективними, безпечними і якісними лікарськими засобами та виробами медичного призначення;

         - поліпшення стану здоров’я всіх верств населення, зниження рівня захворюваності, інвалідності, смертності, продовження активного довголіття і тривалості життя;

         - підвищення ефективності використання фінансових та матеріальних ресурсів охорони здоров’я;

         - забезпечення медичною технікою заклади сільської місцевості, що           

         - покращить діагностику жителів сільської місцевості;

впровадження інформаційно-аналітичної підтримки розвитку первинної медичної допомоги, що забезпечить контроль за лікувально-діагностичним процесом та здійсненням профілактичних заходів, наданням лікувально-профілактичними закладами медичних послуг, що підвищить оперативність роботи лікаря, покращить систему планування і аналізу статистичної звітності;

         - створення сучасної інноваційної моделі надання медичних послуг населенню через впровадження інформаційно-аналітичної та пошукової системи, покращення матеріально-технічної бази, модернізації медичного обладнання для лікувально-профілактичних закладів сімейної медицини Чагорської територіальної громади;

          - впровадження системи персоніфікованого електронного реєстру громадян та сучасних інформаційних і телемедичних технологій в діяльності первинної медико–санітарної допомоги.

4. ОЧІКУВАННІ РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

Виконання Програми дасть змогу:

- підвищити ефективність роботи закладів охорони здоров’я, подолання несприятливих демографічних тенденцій;

- збільшити питому вагу медичних послуг на засадах сімейної медицини, що забезпечить зменшення потреби у дорогих видах медичної допомоги;

- покращити забезпечення амбулаторій загальної практики-сімейної медицини медичним обладнанням, інструментами, санітарним автотранспортом, згідно табеля оснащення розроблено на підставі Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 148 від 26.01.2018 р.;

- поліпшити якість амбулаторного лікування пільгових категорій населення, забезпечивши їх лікарськими засобами безкоштовно або із знижкою 50% в залежності від потреби хворого;

– забезпечити потребу в технічних та інших засобах медичного призначення інвалідів, дітей-інвалідів району з вираженим порушенням функцій органів та систем;

-  сформувати систему доступних та високоякісних медичних послуг на засадах сімейної медицини, що забезпечить зменшення потреби населення у дорогих видах медичної допомоги, в т. ч. стаціонарної;

- покращити ранню діагностику захворювань серцево-судинної системи, онкології, що знизить показники смертності і інвалідності від даної патології;

- покращити надання населенню якісної амбулаторної медичної допомоги первинного рівня та зменшити кількість звернень до вузьких спеціалістів;

- забезпечити організацію та координацію лікарем сімейної медицини надання пацієнтам спеціалізованої амбулаторної медичної допомоги, направлення населення на консультацію до вузьких спеціалістів вторинного та третинного рівнів, направлення на стаціонарне лікування;

- забезпечити надання оптимальної  амбулаторної паліативної допомоги, а саме медикаментозного знеболення хворим на онкологію в термінальних стадіях;

- поліпшити своєчасне надання невідкладної медичної допомоги населенню громади та обслуговування викликів;

– покращення та соціальна адаптація якості життя хворих;

- своєчасна вакцинація проти інфекцій керованих специфічними засобами імунопрофілактики.

 

 

5. ОБСЯГИ ТА ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ

Виконання Програми передбачається здійснити протягом  2023 року.

Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється за рахунок:

- фінансування сільського бюджету територіальної громади з використанням програмно-цільового методу (за бюджетною програмою);

-  шляхом надання фінансової підтримки з бюджетів інших територіальних громад;

- залучення додаткових коштів для розвитку якісної медицини;

- інших джерел, не заборонених законодавством України.

Кошти, отримані за результатами діяльності, використовуються Підприємством на виконання запланованих заходів Програми.

Виконання Програми у повному обсязі можливе лише за умови стабільного фінансування її складових та в межах коштів, затверджених у сільському бюджеті на відповідній рік. Обсяги фінансування можуть корегуватися в межах бюджетного періоду без внесення змін до даної або з внесенням змін до Програми. Обсяг бюджетних коштів визначається щороку, виходячи із фінансової можливості бюджету.

 

6. КООРДИНАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ЗА ХОДОМ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

 

     Координацію та контроль за ходом виконання Програми здійснює Чагорська сільська рада, сільський голова, виконавчий комітет ради та постійна комісія сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку населеного пункту, економіки, бюджету та фінансів.

 

7. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

 

Програма визначає мету, завдання і шляхи розвитку первинної медико-санітарної допомоги громади Чагорської сільської ради на 2023 рік, враховуючи стратегічні завдання та прогнозовані обсяги фінансового забезпечення.

Програма має відкритий характер і може доповнюватись (змінюватись) в установленому чинним законодавством порядку в залежності від потреб поточного моменту (прийняття нових нормативних актів, затвердження та доповнення регіональних медичних програм, змінних фінансово-господарських можливостей громади).

Програма розрахована на 1 рік, має завдання, які направлені на виконання заходів Програми адаптованих до рівня потреб та можливостей громади, реалізація Програми буде здійснюватися шляхом співпраці медичних закладів первинного рівня та Чагорської  сільської ради та інших територіальних громад у визначених напрямках діяльності.

 

 

Сільський голова                                                                                          Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1 до Програми підтримки

та розвитку первинної медичної допомоги

Чагорської  територіальної громади на 2023 рік

затвердженою рішенням сесії № _____________ від ___.12.2022 року

Ресурсне забезпечення Програми

У Чагорській територіальній громаді існує проблема забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними та іншими засобами. У Амбулаторіях ЗПСМ Чагорської ТГ взято на облік за індивідуальними програмами реабілітації інваліда 7 дітей-інвалідів, які потребують безкоштовного отримання підгузників. Діти яким потрібні тест смужки 3-є дітей, Дорослі які потребують тест смужки – 6 осіб. 1 дитина потребує харчування Нутрі енерджі.22 осіб які потребують забезпечення ліками за пільговими рецептами та знаходяться на амбулаторному обліку в установах охорони здоров’я Чагорської територіальної громади

 

Середня потреба на рік

 Найменування засобів

 

 

кількість осіб-споживачів

Середня потреба (од.)

 

середня ціна одиниці (грн.)

 

загальна вартість (потреба) (грн.)

 на одну особу на місяць

на рік

Підгузники дитячі

7

90

7560

19

143640

Тест смужки

8

30

2880

5

14400

Прокладки для сечі високопоглинаючі

1

30

360

14

5040

Харчування Нутрі енерджі

1

 

 

 

 

Загагальна вартість (фінансове забезпечення) по потребі з коштів місцевого бюджету Чагорської територіальної громади

163080

 

Прогнозований обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання Програми

Етапи виконання Програми

Усього видатків

 на виконання Програми

тис. грн.

2022 рік

Обсяг ресурсів в т.ч.:

Протягом бюджетного року

895,0

Кошти місцевого бюджету Чагорської територіальної громади

Протягом бюджетного року

895,0

Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів охорони здоров’я

Протягом бюджетного року

-

Кошти інших джерел не заборонених законодавством України

-

-

 

 

                    Сільський голова                                             Георгій КОБЛЮК

 

Додаток 2 до Програми підтримки

та розвитку первинної медичної допомоги

Чагорської  територіальної громади на 2023 рік

затвердженою рішенням сесії №_______від ___.12.2022 року

 

Напрямки діяльності та основні заходи Програми

Найменування заходів

Відповідальні виконавці

Сума витрат  (на 2023 рік), тис. грн.

За кодом  КЕКВ 2282 „Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку”

Місцевий бюджет

Інші джерела фінансування

Всього на 2023 рік

Придбання технічних засобів для використання в побутових умовах

Чагорська сільська рада, виконавчий комітет

100,0

-

100,0

2210

Придбання ліків за пільговими рецептами (за індивідуальними програмами інвалідів та перебувають на амбулаторному лікуванні)

Чагорська сільська рада, виконавчий комітет

175,0

 

175,0

2220

Оплата послуг (крім комунальних, охоронні послуги, послуги пожежної сигналізації, тощо)

Чагорська сільська рада, виконавчий комітет

50,0

-

50,0

2240

Оплата комунальних послуг та енергоносіїв

Чагорська сільська рада, виконавчий комітет

570,0

 

-

 

-

2270

Соціальне забезпечення (відшкодування лікарських засобів за пільговими рецептами)

Чагорська сільська рада, виконавчий комітет

-

 

-

2730

РАЗОМ

 

895,0

-

895,0

2282

 

 

                         Сільський голова                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

  від  22 грудня  2022 р.                      с. Чагор                      №    291-18/2022

 

   «Про  затвердження  Програми

   забезпечення   діяльності  Чагорської

   первинної  організації  ветеранів

            на 2023-2025 роки»

 

Керуючись  ст.26 Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні», ст. 20  Закону  України  «Про  статус  ветеранів  війни,  гарантії  їх  соціального  захисту»  №3551-12 з  метою створення  належних  умов  для  функціонування  сільської  організації  ветеранів  України,    сільська  рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити  Програму діяльності ради ветеранів Чагорської сільської ради. (Програма  додається)

 

  1. Встановити, починаючи з 1 січня 2023 року щомісячно доплату голові  ветеранської  організації  Головач Марії Лазарівні по 500,00 (П’ятсот грн. 00 коп.) гривень за  рахунок  місцевого  бюджету  з  статті  матеріальна  допомога  КФК  3242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» КЕКВ 2730.

 

  1. Надавати матеріальну допомогу згідно рішень виконавчого комітету на лікування, поліпшення соціально-побутових умов малозабезпечених верств населення, хворим, інвалідам, одиноким престарілим, та іншим незахищених верств населення.

 

  1. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2023 року і діє до 31 грудня 2025 року, та підлягає оприлюдненню на веб-порталі Чагорської сільської ради в мережі Інтернет.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з гуманітарних питань та відділ соціального захисту населення сільської ради (Поштарюк О.К.)

 

 

 

 

 

 

Сільський  голова                                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                «Затверджено»

          рішенням № 291-18/2022

 18 сесії 8 скликання

 Чагорської сільської ради

        від 22.12.2022р.

 

П Р О Г Р А М А

діяльності ради ветеранів Чагорської сільської ради на 2023-2025 роки.

 

1.Мета та основні завдання програми:

Метою Програми є сприяння сільській раді в покращенні системи соціально-економічних,  медичних, матеріально-побутових та культурних заходів, спрямованих на посилення адресної  соціальної підтримки ветеранів війни та праці, вдів загиблих фронтовиків, інвалідів, учасників війни в тилу та дітей війни, ветеранів праці та пенсіонерів.

 

2.Шляхи розв'язання проблеми:

1.Надання своєчасної і якісної медичної допомоги, зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності, збереження працездатності, продовження тривалості життя, забезпечення прав на одержання путівок в будинки відпочинку, санаторій.

2.Покращення соціальної підтримки непрацездатних громадян та осіб з обмеженими фізичними можливостями, обслуговуванням соцпрацівником на дому, забезпечення їх продуктами першої необхідності, одягом, ліками . та іншими товарами першої необхідності.

3.Покращення пенсійного забезпечення і соціально-правового захисту.

 

3.Напрямки діяльності ради ветеранів і заходи Програми:

1.Вирішення проблем пенсійного забезпечення, соціально-правового захисту, створення системи адресної допомоги найменш-захищеним верствам населення.

2.Увага до соціально-побутового обслуговування одиноких пристарілих, непрацездатних громадян.

3.Надання матеріальної допомоги інтернатам, де знаходяться непрацездатні громадяни, та громадянам з обмеженими фізичними можливостями.

4.Забезпечення виконання районної комплексної програми "ТУРБОТА" з питань соціальної підтримки малозабезпечених верств населення.

5.Забезпечення і сприяння в своєчасному оформленню документів по наданню пільг на придбання палива за рахунок субвенцій з державного бюджету, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 року № 77 "Про затвердження порядку надання  пільг на придбання твердого палива за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

 

4.  Фінансове забезпечення Програми

Фінансування заходів Програми здійснюється за рахунок коштів сільського бюджету, а також інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

 

5.Очікувані результати виконання Програми

 

Виконання Програми дасть змогу:

  • забезпечити матеріальну підтримку ветеранів;
  • здійснювати у всіх лікувальних закладах, аптеках позачергове обслуговування ветеранів війни і праці;
  • забезпечувати безумовне виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо надання безоплатного проїзду ветеранам війни по потребі автомобільним транспортом загального користування в межах району.

 

 

6.Контроль за ходом виконання програми:

Програма виконується  шляхом здійснення її заходів і завдань виконавцями, що несуть відповідальність за її виконання.

Керівництво і контроль за реалізацією програми покладається на раду ветеранів Чагорської сільської ради.

Рада ветеранів здійснює перевірку, заслуховує на своїх засіданнях та їх виконання наміченого, аналізує необхідну інформацію та при необхідності інформує сільську раду з проведеної роботи.

  

П А С П О Р Т

Програми діяльності ради ветеранів Чагорської сільської ради на 2023-2025 роки

1

Ініціатори розроблення Програми

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради

2

Підстава для прийняття Програми

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Бюджетного кодексу України.

3

Розробники Програми

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради.

4

Співрозробники Програми

-

5

Відповідальний виконавець

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради.

6

Учасники Програми

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради, депутати, громадські організації.

7

Термін реалізації

2023-2025 роки

8

Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні програми (для комплексних програм)

-

9

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього, у тому числі:

50 тис. грн.

10

Коштів бюджету ОТГ

50 тис. грн.

11

Коштів інших джерел

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заходи з реалізації програми діяльності ради ветеранів

Чагорської сільської ради на 2023-2025 роки

№ п/п

Найменування заходів

Термін виконання

Сума витрат (тис. грн.)

Відповідальні виконавці

1.

Забезпечення підготовки та проведення на території сільської ради урочистих заходів з нагоди річниць днів Перемоги у Німецько-Радянській війні 1941-1945 років, пам'ятних подій Великої Вітчизняної війни, Дня Ветерана, війн на території інших держав

2023-2025 рр.

Не потребує

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради, дирекції шкіл, дошкільних установ, клубів, БТД, бібліотек.

2.

Проведення у закладах освіти тематичних уроків, виховних годин за участю ветеранів війни, вдів, членів родин, учасників та дітей війни,  загиблих у період Німецько-Радянської війни

2023-2025рр.

Не потребує

Відділ освіти молоді та спорту, дирекція шкіл, ДНЗ.

3

Надання шефської допомоги ветеранам, учасника та дітям війни учнями школи

2023-2025 рр.

Не потребує

Дирекції шкіл

4.

Надання ветеранам, учасникам та дітям війни матеріальної допомоги до Дня Перемоги у Другій Світовій війні

2023-2025рр.

50,0

Виконавчий комітет Чагорської сільської ради

 

 

Секретар сільської ради                                            Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня 2022 р.                        с. Чагор                                                             № 292-18/2022

 

Про затвердження Програми профілактики правопорушень Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою забезпечення активної наступальної протидії злочинності та досягнення уповільнення темпів її зростання на основі чітко визначених пріоритетів поступового нарощування зусиль держави й громадськості, організації, засобів і методів запобігання й розкриття злочинів, протидії правопорушенням, організації публічного порядку в межах територіальної громади, керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

 ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму профілактики правопорушень Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань регламефнту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної регуляторної політики та з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів в межах їх повноважень.

 

 

Сільський голова                                                                                                       Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                           рішенням сесії Чагорської сільської ради

                                                                                                     від 21.12.2022 р. № 292-18/2022

                                                                                                    

 

 

 

                                                                                                     

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

ПРОФІЛАКТИКИ ПРАВОПОРУШЕНЬ

ЧАГОРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ

ГРОМАДИ  НА 2023-2025 РОКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с. Чагор

2022

 

ЗМІСТ

 

1.1.

Загальна характеристика програми

 

 

1.2.

Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма

 

 

1.3.

Мета Програми

 

 

1.4.

Шляхи і засоби розв’язання проблеми, строки та етапи

 

 

1.5.

Завдання програми

 

 

1.6.

Система управління та контролю за ходом виконання Програми

 

 

1.7.

Напрями діяльності та заходи програми

 

 

2.

Ресурсне забезпечення програми

 

 

 

 

 

 

Додаток № 1

 

    1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОГРАМИ

 

 

1

Ініціатор розроблення програми:

Поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу поліції Чернівецького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області

2

Дата, номер і назва розпорядчого документу виконавчої влади про розроблення програми

рішення сесії Чагорської сільської ради                                                                                                     від 21.12.2022 р. № ____-18/2022

3

Розробник програми

Поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу поліції Чернівецького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області

4

Відповідальний виконавець програми

Чагорська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

6

Учасники програми

Головне управління національної поліції в Чернівецькій області

7

Термін реалізації програми

3 роки

7.1

Етапи виконання програми

2023,2024,2025 роки

8

Перелік місцевих бюджетів, які приймають участь у виконанні програми

Місцевий бюджет Чагорської територіальної громади

9

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього

2795 тис. грн.

9.1

в тому числі бюджетних коштів

2795 тис. грн.

9.2

- з них коштів обласного бюджету

немає

10

Основні джерела фінансування програми

Місцевий бюджет Чагорської сільської ради

 

 

    1. ВИЗНАЧЕННЯ ПРОБЛЕМИ, НА РОЗВ’ЯЗАННЯ ЯКОЇ СПРЯМОВАНА ПРОГРАМА

 

Діяльність поліцейського офіцеру громади сектору взаємодії з громадами відділу поліції Чернівецького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області направлена на забезпечення надійного захисту прав і законних інтересів громадян від злочинних посягань, підвищення результативності роботи з профілактики правопорушень, розкриття кримінальних проявів та підтримання належного правопорядку в населених пунктах, більш широкого залучення населення до участі в роботі громадських формувань з охорони громадського порядку.

Разом з тим, аналіз оперативної обстановки, звернення громадян, інформація, яка висвітлюється в засобах масової інформації свідчать про наявність окремих недоліків, які в загальному впливають на авторитет органів Національної поліції, оперативну обстановку в цілому.

Аналізуючи стан злочинності на території населених пунктів Чагорської територіальної громади слід відмітити, що вже з початку 2022 року кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень дещо знизилась, однак залишається досить високою. Так за 2022 рік на території громади зафіксовано  15 кримінальних правопорушень, проти 22 за аналогічний період 2021 року. Найбільш негативно на криміногенну обстановку впливають крадіжки різних форм власності, яких у 2022 році зареєстровано 4 проти 5 у 2021 році, з них розкрито 3.

Потребує покращення робота по боротьбі із наркоманією, а також незаконним обігом зброї та боєприпасів.

Завдяки дієвим профілактичним заходам реагування, значно зменшилась кількість вчинення домашнього насильства, зокрема протягом 2022 року виявлено 19 таких випадка проти 48 у 2021 році.

Значна увага протягом 2022 року приділялась профілактиці правопорушень серед молоді. Так, поліцейським офіцером громади протягом звітного періоду було проведено 19 виступів у навчальних закладах громади.

 

    1. МЕТА ПРОГРАМИ

 

Метою програми профілактики правопорушень Чагорської територіальної громади є  забезпечення активної наступальної протидії злочинності та досягнення уповільнення темпів її зростання на основі чітко визначених пріоритетів поступового нарощування зусиль держави й громадськості, удосконалення законодавства, організації, засобів і методів запобігання й розкриття злочинів.

Досягненню цієї мети сприятимуть заходи, спрямовані на:

- розроблення нових форм і методів профілактики правопорушень та запровадження їх у практику;

- недопущення втягнення у злочинну діяльність уразливих соціальних груп, особливо неповнолітніх, витіснення злочинності з певних сфер суспільного життя;

- створення надійних перешкод кримінальному насильству;

- обмеження незаконного обігу зброї, наркотичних засобів, натиску пияцтва й алкоголізму, проституції та інших супутніх для злочинності явищ.

- запобігання вчинення злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми;

У результаті підвищення ефективності профілактики злочинності очікується:

- зниження рівня злочинності та ослаблення суспільної напруги, викликаної її впливом;

- поліпшення захисту правоохоронними органами прав, свобод і власності громадян, створення безпечних умов життя в державі;

- мінімізація злочинного впливу на молодь і підлітків, усунення причин і умов, що сприяють втягненню їх у протиправну діяльність;

- зниження рівня вживання наркотиків населенням і проникнення їх в Україну, припинення транзиту наркотичних засобів через територію держави;

- створення системи ресоціалізації осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі;

- підтримання громадського порядку та безпеки громадян на максимально високому рівні;

- поліпшення стану безпеки дорожнього руху на основі встановлення доброзичливих відносин між громадянами та працівниками поліції;

- досягнення належного рівня фінансового й матеріального забезпечення правоохоронної діяльності.

 

 

    1. ШЛЯХИ І ЗАСОБИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМИ, СТРОКИ ТА ЕТАПИ ВИКОНАННЯ

 

Для успішної протидії злочинності та досягнення уповільнення темпів її зростання необхідно протягом 2023-2025 років здійснити комплекс наступних заходів:

1. Проводити на території району комплекс оперативно-профілактичних заходів по перевірці розважальних закладів з метою запобігання скоєння злочинів та правопорушень. До проведення заходів залучати представників органів місцевої влади та місцевого самоврядування, а також представників громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону.

У окремих випадках, а також при затриманні злочинців, залучати до цих заходів представників засобів масової інформації району.

2. З метою запобігання злочинним посяганням проти особи і суспільства із застосуванням зброї та вибухових пристроїв, в тому числі проявів міжнародного тероризму, посилити оперативне прикриття об’єктів, де використовуються чи зберігаються вибухові та отруйні предмети і речовини.

3. Проводити заходи по виявленню, документуванню та знешкодженню організованих злочинних груп, створених на етнічній основі, проводити відпрацювання їх на причетність до нерозкритих злочинів, підтримки ними терористичних організацій. Увагу звертати на перевірку й реалізацію інформації щодо осіб – вихідців з країн, де набули поширення прояви міжнародного екстремізму та терористичної діяльності.

4. Вжити заходів із запобігання і припинення втягування представників владних структур у злочинну діяльність, виявлення і припинення проявів корупції серед державних службовців, військовослужбовців та працівників правоохоронних і контролюючих органів.

5. З метою запобігання негативним проявам пияцтва, наркоманії, дитячої бездоглядності і безпритульності серед неповнолітніх, проводити спільні оперативно-профілактичні заходи щодо виявлення та обліку дітей, які жебракують, вчиняють правопорушення або стали жертвами злочинної діяльності дорослих.

6. З метою недопущення використання розважальних закладів та місць проведення дозвілля для розповсюдження серед молоді наркотичних засобів, проводити відпрацювання барів, кафе, дискотек, нічних клубів тощо. Вживати заходів до припинення діяльності об'єктів, де виявлені факти вживання наркотичних засобів або торгівлі ними.

7. Проводити заходи по запобіганню вчинення злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми, виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до їх вчинення.

8. З метою попередження рецидивної злочинності забезпечувати ефективне здійснення індивідуально-профілактичних заходів стосовно осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі, які перебувають під адміністративним наглядом, засуджених до кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та виконання вимог ЗУ «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі».

9. З метою зменшення аварійності на автошляхах області, рівня смертності при дорожньо-транспортних пригодах, розробляти попереджувально-профілактичні заходи до учасників дорожнього руху.

10. Проводити інформаційно-пропагандистські та культурно-виховні заходи профілактики правопорушень.

Програма являється короткотривалою та передбачає виконання зазначених проблем і здійснення відповідних заходів протягом року.

 

    1. ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

 

Основними завданнями,  на виконання яких направлена Програма є:

  1. Забезпечення профілактики злочинності;
  2. Захист життя, здоров’я, честі і гідності особи, її майна від злочинних посягань;
  3. Ослаблення дії криміногенних факторів;
  4. Припинення зрощування кримінальних структур з органами державної влади, подальшого поширення і консолідації організованої та інших найбільш небезпечних форм злочинності;
  5. Недопущення втягнення у злочинну діяльність нових соціальних груп,  витіснення злочинності з окремих сфер суспільного життя;
  6. Зменшення кримінального тиску на економічні відносини;
  7. Створення надійних перешкод зростанню кримінального насильства;
  8. Обмеження незаконного обігу зброї, наркотичних засобів, кримінальних проявів пияцтва і алкоголізму, проституції та інших супутніх для злочинності явищ.
  9. Запобігання вчиненню злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми;
  10.  Протидія рецидивній злочинності, зменшення кількості злочинів, вчинених особами засудженими до альтернативних видів покарань. Удосконалення роботи із соціальної адаптації осіб, звільнених з місць позбавлення волі;
  11.  Охорона громадського порядку;
  12.  Безпека дорожнього руху.

У результаті посилення профілактичного впливу очікується:

- зниження впливу організованої злочинності на економічну та політичну сфери суспільства;

-    зменшення корупційних проявів, очищення органів державної влади від корумпованих державних службовців, створення прозорої системи прийняття і виконання управлінських рішень;

- підвищення рівня захисту економічних відносин від злочинних посягань, витіснення з економічної сфери кримінального елементу, скорочення обсягів «тіньової» економіки;

- поліпшення захисту правоохоронними органами прав, свобод і власності громадян, створення безпечних умов життя;

- мінімізація злочинного впливу на молодь та підлітків, усунення причин і умов, що сприяють втягненню їх у протиправну діяльність;

-  зниження рівня вживання наркотиків населенням та проникнення їх в регіон, недопущення транзиту наркотичних засобів через територію області;

- створення системи ресоціалізації осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі;

- підтримання громадського порядку та безпеки громадян на максимально високому рівні;

- поліпшення стану безпеки дорожнього руху.

 

    1. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ТА КОНТРОЛЮ ЗА ХОДОМ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

 

Передбачається поетапне виконання заходів щодо реалізації Програми на 2022 рік та можливість внесення необхідних корективів.

Відповідальним виконавцем Програми є Чагорська сільська Чернівецького району Чернівецькій області.

Джерелами фінансування Програми є місцевий бюджет Чагорської територіальної громади.

 

1.7.НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЗАХОДИ КОМПЛЕКСНОЇ ПРОГРАМИ ПРОФІЛАКТИКИ

ПРАВОПОРУШЕНЬ ЧАГОРСЬКОЇ ТГ НА 2022 РІК

 

з/п

 

 

Перелік заходів програми

Термін виконання заходу

 

 

Виконавці

Джерела фінансування

Орієнтовані обсяги

фінансування, тис. грн.

 

Очікуваний результат

1

2

3

4

5

6

7

 

1.Організаційні заходи забезпечення профілактики злочинності

 

 

 

2023

2024

2025

Всього

 

1695

525

575

2795

1.1.

Провести комплексний аналіз стану правопорядку в населених пунктах.

З урахуванням передумов та факторів, що негативно впливають на стан правопорядку, проводити додаткові заходи щодо запобігання злочинності. Організовувати комплексні оперативно-профілактичні відпрацювання як району в цілому так і окремих населених пунктів з метою запобігання злочинним проявам.

Щороку

Поліцейський офіцер громади

Вкладень коштів не потребує

 

Покращення криміногенної ситуації,

зниження

кількості злочинних

проявів

 

2. Захист життя, здоров'я, честі і гідності особи, її майна від злочинних посягань

 

2.1

Спільно з представниками місцевого самоврядування, громадських формувань проводити систематичне обстеження територій населених пунктів з метою профілактики крадіжок та інших майнових злочинів, а також виявлення та взяття на окремий облік осіб, схильних до вчинення даної категорії правопорушень.

Щороку

Поліцейський офіцер громади, виконком Чагорської  сільської ради

Вкладень коштів не потребує

 

Покращення криміногенної ситуації, зниження кількості злочинних проявів

 

4. Профілактика злочинності в молодіжному середовищі

 

4.1

Організувати у всіх навчальних закладах громади проведення “круглих столів” “Правові знання - потреба сьогодення”, за участю працівників правоохоронних органів, районного управління юстиції.

Щороку

Поліцейський офіцер громади, ГУНП в Чернівецькій області

Вкладень коштів не потребує

 

Підвищення рівня правової свідомості населення

4.2

Організувати проведення оперативно-профілактичних відпрацювань місць концентрації молоді, нічних клубів, залів комп'ютерних ігор тощо.

 

Щороку

Поліцейський офіцер громади

Вкладень коштів не потребує

 

Покращення криміногенної ситуації, зменшення злочинності 

4.3

Організувати систематичний розгляд на сесіях, засіданнях колегій, нарадах стан роботи з профілактики правопорушень, бездоглядності і безпритульності серед неповнолітніх. 

Щороку

Поліцейський офіцер громади

Вкладень коштів не потребує

 

Покращення криміногенної ситуації, зменшення злочинності

4.4

Організувати висвітлення у засобах масової інформації матеріалів з питань профілактики правопорушень та підліткової злочинності.

Щороку

Поліцейський офіцер громади, виконком Чагорської  сільської ради

Вкладень коштів не потребує

 

Покращення криміногенної ситуації, зменшення злочинності

 

5. Запобігання поширенню наркоманії, пияцтва та алкоголізму

 

5.1

Проводити профілактичні заходи по виявленню та взяттю на облік осіб, які зловживають спиртними напоями, вчиняють правопорушення, вживають наркотичні засоби або психотропні речовини для застосування до них мір реагування

Щороку

Поліцейський офіцер громади

Вкладень коштів не потребує

 

Пропаганда здорового способу життя, попередження злочинних проявів

5.2

Вжити заходи щодо посилення контролю за додержанням правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, зокрема продаж неповнолітнім, притягнення винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства.

 

Щороку

Поліцейський офіцер громади, виконком Чагорської  сільської ради

Вкладень коштів не потребує

 

Попередження підліткової злочинності

5.3

Спільно з громадськими організаціями організувати проведення на профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму та пияцтва серед власників транспортних засобів, спрямувати на цю роботу членів громадських формувань.

 

Щороку

Поліцейський офіцер громади, виконком Чагорської  сільської ради

Вкладень коштів не потребує

 

Зниження рівня аварійності на дорогах, кількості загиблих та травмованих

 

6. Протидія рецидивній злочинності. Удосконалення роботи із соціальної адаптації осіб, звільнених з місць позбавлення волі

 

6.1

Забезпечити ефективне здійснення індивідуально-профілактич­них заходів стосовно осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі, які перебувають під адміністративним наглядом, засуджених до кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, в т.ч. неповнолітніх та виконання вимог ЗУ «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі»

 

Щороку

Поліцейський офіцер громади

Вкладень коштів не потребує

 

Попередження та зменшення рецидивної злочинності

 

7. Охорона громадського порядку

 

 

7.1

З метою забезпечення належної охорони громадського порядку на вулицях, попередження та розкриття злочинів скоєних у громадських місяцях, розкриття майнових злочинів, забезпечити встановлення у місцях масового скупчення людей, заїзди – виїзди з території громади (парки, сквери, вулиці тощо) новітню систем відео нагляду.

 

Щороку

Виконком Чагорської  сільської ради

місцевий

500

100

100

700

Покращення криміногенної ситуації, зниження кількості злочинних проявів

7.2

Утримання, обслуговування систем відео спостереження, оплата інтернет послуг.

 

 

 

 

 

 

місцевий

10

10

10

30

 

 

8. Безпека дорожнього руху

 

 

8.1

Придбання приладів для визначення вмісту алкоголю та наркотичних засобів в організмі

 

Виконком Чагорської сільської ради

місцевий

50

 

 

50

Покращення криміногенної ситуації

8.2

Розробити, виготовити та установити на центральних вулицях, зупинках громадського транспорту рекламні білборди та лайт-бокси з тематики безпеки дорожнього руху.

Щороку

Виконком Чагорської сільської ради

місцевий

5

5

5

15

Зниження аварійності, зменшення кількості ДТП, загиблих та травмованих

8.3

З метою організації контролю за експлуатаційним станом доріг та вулиць, забезпечення учасників дорожнього руху комфортними та безпечними умовами дорожнього руху проводити комплексне обстеження вулично-шляхової мережі району.

 

Щороку

Виконком Чагорської сільської ради

Вкладень коштів не потребує

 

Зниження аварійності, зменшення кількості ДТП, загиблих та травмованих

 

 9. Матеріально – технічне забезпечення

 

9.1

Покращення матеріально-технічного забезпечення, придбання паливно-мастильних матеріалів, засобів радіозв’язку, автозапчастин, вогнегасників та іншого

 

 

Виконком Чагорської сільської ради

місцевий

 

350

400

450

1200

Покращення умов праці

9.2

Придбання службового спеціального автомобіля для обслуговування територіальної громади

 

Виконком Чагорської сільської ради

місцевий

750

 

 

750

 

9.2

Придбання стільців, столів, шаф та іншого меблевого інвентаря, необхідного для виконання своїх службових обов’язків співробітниками відділу комп’ютерної та оргтехніки, канцелярських та інших витратних матеріалів тощо,

 

Виконком Чагорської сільської ради

місцевий

30

10

10

50

Покращення умов праці

 

Секретар сільської ради                                        Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня 2022 р.                   с. Чагор                                        № 293 -18/2022

 

Про затвердження  проектно – кошторисної

документації по об’єкту «Капітальний ремонт

покрівлі та фасаду будівлі молодших класів

Молодійського ліцею Чагорської сільської ради

Чернівецького району Чернівецької області

по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького

району Чернівецької області, для розміщення

внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб»

 

       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів  Чагорської територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину проектної документації об’єкту будівництва за робочим проектом «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів  Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

        1.Затвердити кошторисну частину проектної документації за робочим проектом  «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів  Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб», в поточних цінах станом на 22.11.2022 року у загальній сумі 1395,097 (один мільйон триста дев’яносто п’ять тис. дев’яносто сім  грн. 00 коп.) гривень у т. ч.

  • будівельні роботи – 1132,019 тис. грн.,
  • інші витрати – 263,078 тис. грн.

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та  фінансів та  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

Сільський голова                                        Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 р.                       с. Чагор                      №    294-18/2022

 

«Про перспективний план роботи

Чагорської сільської ради на 2023 рік»

 

              Керуючись ст. 26 п. 7 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та  розглянувши  перспективний план роботи  Чагорської сільської ради на 2023 рік»,  сільська рада 

                                                                   В И Р І Ш И ЛА:

 

  1. Затвердити перспективний план роботи Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області на 2023 рік (план роботи додається).

 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову             Коблюка Г.С.

 

 

 

 

 

Сільський  голова                                                   Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення  18 сесії VІІІ скликання

Чагорської сільської ради

№  294 -18/2022

від  22 грудня 2022 року

Перспективний план роботи

Чагорської сільської ради

на 2023 рік

І.  Питання для розгляду на пленарних засіданнях  Чагорської сільської ради:

п/п

назва документів

дата

виконання

відповідальні

доповідає

1

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за 2022 рік.

 

І квартал

 

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

 

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

3

Звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за  І квартал 2023 року

 

І квартал

Виконавчий комітет  постійні комісії сільської ради

сільський голова

Коблюк Г.С.

4

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за І квартал 2023 року

ІІ квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

5.

Про благоустрій населених пунктів Чагорської сільської ради

 

 

 

ІІ квартал

Виконавчий комітет

Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою:

 

сільський голова

Коблюк Г.С.

6

Звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за  І півріччя 2023  року.

ІІІ квартал

 

 

 

Виконавчий комітет  постійні комісії сільської ради

сільський голова Коблюк Г.С.

 

 

 

 

7

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за І півріччя 2023 року

 

ІІІ квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

8

Про  виконання плану економічного та  соціального розвитку населених пунктів Чагорської сільської ради за 2023 рік.

 

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Провідний спеціаліст з інвестицій с/ради Антимійчук М.Ю.

9

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за 9 місяців 2023 року

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

11

Про сільський бюджет на 2022 рік

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

12

Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік

ІV квартал

комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної регуляторної політики:

Секретар сільської ради Мунтян О.В.

 

ІІ. Основні організаційні заходи:

1. Звіти депутатів сільської ради перед виборцями відповідного  виборчого округу.

1 квартал                                                      депутати сільської ради

2. Зустрічі депутатів сільської ради з виборцями округу з метою інформування про роботу сільської ради та її  виконавчих органів.

1 раз на квартал                                           депутати сільської ради

3. Надання практичної допомоги депутатам сільської ради, постійним комісіям ради у забезпеченні виконання визначених законодавством функцій та обов’язків.

   постійно                                                    секретар сільської ради

             Секретар сільської ради                                Олена  МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18-та сесія

VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 р.                       с. Чагор                             № 295-18/2022

 

«Про надання дозволу на розроблення

Детальних планів території житлової,

громадської та комерційної забудови

в населених пунктах Чагорської сільської ради»

 

             Керуючись ст. 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, 24  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльність», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», розглянувши заяви громадян гр. Клоченко Д.І., Барановського В.Г., Сульженко В.А., Пятніцького Д.А., Булезюк Н.Г., Фіалковської О.К. про надання дозволу на розробку детального плану території  житлової, громадської та комерційної забудови та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                    ВИРІШИЛА:

1.

1.1. Гр. Клоченко Домніці Іванівні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,12 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:002:0108) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для Індивідуального садівництва» на землі «Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.2. Гр. Барановському Володимиру Григоровичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 2,25 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:002:0262) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Іншого призначення» на землі «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд», яка знаходиться в с. Молодія, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.3. Гр. Сульженко Віталію Анатолійовичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,2381 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:005:1253) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для іншого комерційного призначення», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.4. Гр. Пятніцькому Денису Анатолійовичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,1320 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:004:0009) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.5. Гр. Пятніцькому Денису Анатолійовичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0621 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:004:1568) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.6. Гр. Булезюк Надії Георгіївні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,5080 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:002:0474) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.7. Гр. Сульженко Віталію Анатолійовичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,8947 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:005:0640) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для іншого комерційного призначення», яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.8. Гр. Фіалковській Олені Костянтинівні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,2981 га, (кадастровий номер – 7321084800:01:006:0254) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться в с. Молодія, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 

2.Визнати замовниками розробки Детальних планів території житлової, громадської  та комерційної забудови гр. Клоченко Д.І., Барановського В.Г., Сульженко В.А., Пятніцького Д. А., Булезюк Н.Г., Фіалковську О.К.

 

3. Забезпечити проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до вищезазначеної містобудівної документації та подати її на затвердження сесії сільської ради.

 

4. Інвестором з фінансування розробки Детальних планів території, житлової, громадської та комерційної забудови призначити гр. Клоченко Д.І., Барановського В.Г., Сульженко В.А., Пятніцького Д.А., Булезюк Н.Г., Фіалковську О.К.

 

5. Делегувати інвестору виконання функцій (Замовник) в частині, збору вихідних даних, організації громадських слухань, отримання висновків тощо.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня 2022 р.           с. Чагор                        №  296-18 /2022

 

«Про затвердження Детальних планів

території житлової, громадської та

комерційної забудови в населених пунктах

Чагорської сільської ради»

 

             Керуючись ст. 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, 24  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльність», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», розглянувши заяви  про затвердження детальних планів території  житлової, громадської, комерційної забудови та висновки  постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                    ВИРІШИЛА:

   1.

1.1. Затвердити гр. Шевчук Віктору Івановичу Детальний план території житлової забудови земельної ділянки площею 0,0842 га, (кадастровий номер 7321087900:01:003:1841) цільове призначення якої – «для ведення особистого селянського господарства», із подальшою зміною цільового призначення на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться в с. Чагор, вул. Зоряна, Чернівецького району, Чернівецької області.

1.2. Затвердити гр. Шевчук Ірині Вікторівні Детальний план території житлової забудови земельної ділянки площею 0,2875 га, (кадастровий номер 7321087900:01:003:0379) цільове призначення якої – «для ведення особистого селянського господарства», із подальшою зміною цільового призначення на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться в с. Чагор, вул. Зоряна, Чернівецького району, Чернівецької області.

         1.3. Затвердити гр. Підоймі Михайлу Васильовичу Детальний план території житлової забудови земельної ділянки площею 0,1533 га, (кадастровий номер 7321087900:01:004:1184) цільове призначення якої – «для ведення особистого селянського господарства», із подальшою зміною цільового призначення на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться в с. Чагор, вул. Київській, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

       2. Визначити, що Детальні плани планування територій садибної житлової, громадської та комерційної забудови зазначених в пункті 1 цього рішення є невід'ємною складовою частиною містобудівної документації генерального плану населених пунктів Чагорської сільської ради.

 

      3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.)

 

 

Сільський голова                                                        Георгій  КОБЛЮК

 

                                                                                           

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня 2022 року                        с. Чагор                              297-18/2022 

 

 «Про розгляд заяв на затвердження матеріалів

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості)»

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяви  гр. Романюк В. В., Петрович І. В., Моток Л. В., Скрипкар В. Л., Тенжала Д. Г., Кілару Ю. М., Куцак В.А., Лисициної А.В. Фруцького В.Р., Коняк Д.В. додані до них документи та висновок  постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

                                 В И Р І Ш И Л А:

     1.

   1.1. Затвердити гр. Романюк Вікторії Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321084800:01:004:0785, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться в с. Молодія,  по вул. Шт. Великого 13, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

   1.2. Затвердити гр. Петрович Інні Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0166, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Кут, по вул. Жовтнева 18, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

   1.3. Затвердити гр. Моток Любові Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0465, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. В. Сафрюка 31, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.4. Затвердити гр. Скрипкар Віктору Лазаровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0466, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. Миру 40, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

1.5. Затвердити гр. Тенжала Домніці Георгіївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0436, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. Затишна 14, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

1.6. Затвердити гр. Кілару Юрію Марічеловичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0456, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. Молодіжній 1, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

1.7. Затвердити гр. Куцаку Віталію Авреловичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0160, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Кут, по вул. Центральній 15, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

1.8. Затвердити гр. Лисициній Ауріці Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею – 0,6499 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:1130, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.9. Затвердити гр. Фруцькому Вячеславу Романовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею – 0,9382 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0467, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

1.10. Затвердити гр. Коняк Домніці Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ділянка № 1 площею – 1,8093 га, кадастровий номер 7321083600:01:003:0193, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Кут на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області, ) ділянка № 2 площею – 0,0700 га, кадастровий номер 7321083600:01:003:0175, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Кут на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 

 

 2.   

        2.1. Передати безоплатно у приватну власність гр. Романюк Вікторії Василівні земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321084800:01:004:0785, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться в с. Молодія,  по вул. Шт. Великого 13, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

     2.2. Передати безоплатно у приватну власність гр. Петрович Інні Василівні  земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0166, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Кут, по вул. Жовтнева 18, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

     2.3. Передати безоплатно у приватну власність гр. Моток Любові Василівні  земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0465, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. В. Сафрюка 31, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

     2.4. Передати безоплатно у приватну власність гр. Скрипкар Віктору Лазаровичу  земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0466, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. Миру 40, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2.5. Передати безоплатно у приватну власність гр. Тенжала Домніці Георгіївні  земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0436, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця, по вул. Затишна 14, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

 

2.6. Передати безоплатно у приватну власність гр. Кілару Юрію Марічеловичу  земельну ділянку, площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0456, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Луковиця,  по вул. Молодіжній 1, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

2.7. Передати безоплатно у приватну власність гр. Куцаку Віталію Авреловичу земельну ділянку площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0160, цільове призначення якої - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходяться в с. Кут, по вул. Центральній 15, Чернівецького  району, Чернівецької області.

 

2.8. Передати безоплатно у приватну власність гр. Лисициній Ауріці Василівні земельну ділянку, площею – 0,6499 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:1130, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця, на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2.9. Передати безоплатно у приватну власність гр. Фруцькому Вячеславу Романовичу земельну ділянку, площею – 0,9382 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0467, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця, на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2.10. Передати безоплатно у приватну власність гр. Коняк Домніці Василівні земельну ділянку №1, площею – 1,8093 га, кадастровий номер 7321083600:01:003:0193, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця, на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області, ділянку №2, площею – 0,0700 га, кадастровий номер 7321083600:01:003:0175, цільове призначення якої - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходяться за межами населеного пункту с. Луковиця, на території Чагорської сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 

      3.  Дозволити заявникам виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.

 

      4. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.

 

     5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

 

 

                           Сільський  голова                               Георгій   КОБЛЮК

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18-та сесія

VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 р.                       с. Чагор                             № 298-18/2022

 

 «Про розгляд заяв щодо надання

дозволу на виготовлення матеріалів

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) та технічної

документації із інвентаризації земель»

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст.ст. 12,116,121, Земельного кодексу України,та висновки  постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, розглянувши заяви жителів села Чагор, Молодія, Луковиця, Кут та додані до них документи, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1.

1.1. Надати  гр. Чоботар Валентині Іванівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), цільове призначення якої - «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», площею 0,75 га. із земель пайового фонду колгоспу «ім. Юрія Федьковича» згідно сертифікату на право на земельну ділянку (пай) серія ЧВ №0086828 від 22.01.2001 р., яка знаходиться в с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області.

1.2. Надати  гр. Малий Вірі Іванівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), цільове призначення якої - «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», площею 0,75 га. із земель пайового фонду колгоспу «ім. Юрія Федьковича» згідно сертифікату на право на земельну ділянку (пай) серія ЧВ №0084347 від 27.08.1998 р., яка знаходиться в с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області.

1.3. Надати  гр. Петрович Інні Василівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), цільове призначення якої - «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», площею 0,75 га. із земель пайового фонду колгоспу «ім. Юрія Федьковича» згідно сертифікату на право на земельну ділянку (пай) серія ЧВ №0084166 від 28.08.1996 р., яка знаходиться в с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області.

1.4. Надати  гр. Твердохлібу Віктору Васильовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), цільове призначення якої - «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», площею 0,75 га. із земель пайового фонду колгоспу «ім. Юрія Федьковича» згідно сертифікату на право на земельну ділянку (пай) серія ЧВ №0084165 від 28.08.1996 р., яка знаходиться в с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області.

2.           Рекомендувати заявникам звернутися до землевпорядної організації для розробки технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

   Сільський голова                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 року                         с. Чагор                              299-18/2022 

 

 «Про затвердження проектів землеустрою щодо 

відведення земельних ділянок із зміною цільового

призначення земель в населених пунктах

Чагорської сільської ради»

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12, 20 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, додані до них проєкти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою,  сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

   1.

     1.1. Затвердити гр. Поштарюку Івану Григоровичу проєкт землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва індивідуальних гаражів», площею 0,1446 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:1580, яка знаходиться в с.Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

    1.2. Затвердити гр. Болокан Юліану Орестовичу проєкт землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», площею 0,4343 га, кадастровий номер 7321087900:01:005:1304, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

    1.3. Затвердити гр. Фрунза Самоілу Іллічу проєкт землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд», площею 0,1973 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:2750, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

    1.4. Затвердити гр. Пятніцькому Денису Анатолійовичу проєкт землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд», площею 0,0217 га, кадастровий номер 7321087900:01:004:1637, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

 

 

 

 

  1.5. Затвердити гр. Пятніцькому Денису Анатолійовичу проєкт землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд», площею 0,0295 га, кадастровий номер 7321087900:01:004:1635, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2Змінити цільове призначення вищевказаних земельних ділянок.

 

3. Дозволити виготовлення правовстановлюючих документів на вище вказані земельні ділянки  громадянам із зміною цільового призначення.

 

4. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

 

 

Сільський голова                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                         https://lh5.googleusercontent.com/Vm91EU5AAdk88e_v-ylmMdnnttVQiF9SJ_FtB1EPHG4CYrWzAn4xoa9-GeztQWD6wbXVAYlQRLJdIifdEXaF9BCVZA2RbqD8G04pTJ-5jQSD2zFmo27noViSl_zWTuLiOiuzPRg7IvQvers0k5sNzJZzMfB-tEO6Gh6DY9wXlJNsXNXm8i6Yx56NPFD02QFb9h0Uag

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 від 22 грудня  2022 року                      с. Чагор                        №  300 -18/2022 

 

 «Про розгляд заяв з різних питань»

 

 

1. СЛУХАЛИ:  клопотання Смолеського Олега Михайловича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Смолеського О. М., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Смолеському Олегу Михаловичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1017 га, кадастровий номер 7321087900:01:004:0101, цільове призначення якої – ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Чагор, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

 

2. СЛУХАЛИ:  клопотання Смолеського Олега Михайловича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Смолеської Г. Ф., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Смолеській Галині Федорівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1068 га, кадастровий номер 7321087900:01:004:0556, цільове призначення якої – ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Чагор, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

3. СЛУХАЛИ:  клопотання Попович Стефанії Октавіянівни

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Попович с. О.., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Попович Степанії Октавіянівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, загальною  площею 0,31 га. з них – 0,1400 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:0212, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд що знаходяться в с. Молодія, вул. Молодіжна, 42, Чернівецького  району, Чернівецької області, – 0,1400 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:0213, цільове призначення якої – ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Молодія, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

1. СЛУХАЛИ:  клопотання Царика Віталія Георгійовича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Царика В. Г., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Царику Віталію Георгійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1062 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:0275, цільове призначення якої – ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Чагор, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

1. СЛУХАЛИ:  клопотання Григоровського Валерія Івановича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Григоровського В. І., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Григоровському Валерію Івановичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,4552 га, кадастровий номер 7321087900:01:005:0110, цільове призначення якої – ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Чагор, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

4. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, згідно статті 23 Закону України «Про оцінку земель», з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок ( додаються), сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» технічну документацію з нормативно грошової оцінки земельної ділянки (додаються) площею 0,0039 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0183 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.

      2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

5. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, згідно статті 23 Закону України «Про оцінку земель», з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок ( додаються), сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» технічну документацію з нормативно грошової оцінки земельної ділянки (додаються) площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0184 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

6. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0039 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0183 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0183.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0039 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0183 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

     7.СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0184 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
    2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0184.
    3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0184 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
    4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0416 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0416.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0416 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0012 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0417 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0417.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0012 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0417 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0412 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0412.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0412 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0440 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0440.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0440 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0008 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0415 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0415.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0008 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0415 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0433 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0433.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0433 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0430 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0430.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0430 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0434 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0434.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0434 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0005 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0388 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0388.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0005 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0388 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0521 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0521.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0521 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0004 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0495 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0495.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0004 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0495 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0518 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0518.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0518 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0493 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0493.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0493 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0520 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0520.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0520 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0524 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0524.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0002 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0524 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0001 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0519 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0519.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0001 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0519 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0006 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0522 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобовязати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0522.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0006 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0522 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

20. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 122, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та висновки  постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада  -

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл АТ «Чернівціобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду загальною площею 0,01 га., кількістю 6 шт. (опор) з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (110кВ) розташованої в с. Чагор, відповідно до наданого картографічного матеріалу.

 

  1. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду подати на затвердження на чергову сесію ради.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

21.СЛУХАЛИ:  клопотання Маги Валерія Георгійовича та Павловича Василя Георгійовича

Керуючись ст.26, 33 Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні «відповідно  ст.,ст.,12,118,121,123,186 Земельного Кодексу України, розглянувши  клопотання гр. Маги В.Г. та Павловича В.Г. щодо затвердження матеріалів технічної документації із інвентаризації земель та додані до них документи та висновки  постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада  -

 

В И Р І Ш И Л И:

 

  1. Дати дозвіл гр. Магі Валерію Георгійовичу та Павловичу Василю Георгійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,8903 га, кадастровий номер 7321087900:01:005:1141, цільове призначення якої – ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходяться в с. Чагор, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.

 

  1. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.

 

  1. Інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії Бадюк І.М.).

 

 

       Сільський голова                                                            Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь