Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Проєкти рішень 18 сесії Чагорської сільської ради

Дата: 08.12.2022 14:32
Кількість переглядів: 93

                                                   

 

 

                                                                                 ПРОЄКТ

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

   Р І Ш Е Н Н Я

 

  від «22 » грудня  2022 року                   с.Чагор                           № _-18/2022_

 «Про сільський бюджет

Чагорської територіальної громади

 на 2023 рік».

 

24532000000

код бюджету

Керуючись Бюджетним кодексом України,  пунктом 17 частини першої статті 43 і статтею 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (На період воєнного стану призупинено дію статті 55 Бюджетного Кодексу) сільська рада

 

                                                       ВИРІШИЛА: 

1. Визначити на 2023 рік:

- доходи сільського бюджету у сумі 38 418 750 гривень, у тому числі доходи загального фонду сільського бюджету – 37 277 550 гривень та доходи спеціального фонду сільського бюджету – 1 141 200 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

- видатки сільського бюджету у сумі 38 418 750 гривень, у тому числі видатки загального фонду сільського бюджету – 37 277 550 гривень та видатки спеціального фонду сільського бюджету – 1 141 200 гривень;

- оборотний залишок бюджетних коштів сільського бюджету у розмірі 26 095 гривень, що становить 0,07 відсотків видатків загального фонду сільського бюджету, визначених цим пунктом;

- резервний фонд сільського бюджету у розмірі 500 000 гривень, що становить 1,34 відсотків видатків загального фонду сільського бюджету, визначених цим пунктом.

2. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів сільського бюджету на 2023 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком  №2  до цього рішення.

3. Затвердити на 2023 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 3 до цього рішення.

4. Затвердити на 2023 рік розподіл коштів бюджету розвитку сільського бюджету Чагорської сільської ради на капітальні видатки та на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 4 до цього рішення.

5. Затвердити розподіл витрат сільського бюджету Чагорської сільської ради  на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 3 802 000 гривень згідно з додатком 5 до цього рішення.

6. Затвердити відомчу класифікацію видатків та кредитування місцевого бюджету на 2023 рік згідно з додатком 6 до цього рішення.

6.1 Зазначити положення щодо здійснення з 01 січня 2023 року з бюджету територіальної громади видатків на забезпечення діяльності бюджетних установ, закладів, визначених у додатку 6 до цього рішення, відповідно до розмежування видатків між бюджетами, визначеного Бюджетним кодексом України»

7.   Установити, що у загальному фонді сільського бюджету Чагорської сільської ради на 2023 рік:

1) До доходів загального фонду сільського бюджету Чагорської сільської ради  належать доходи, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 97,101,103/2,103/4103/6 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 69-1 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України 2023 рік»:

2) Джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені у частині  першої статті  72  Бюджетного кодексу України щодо сільського бюджету Чагорської сільської ради.

8.  Установити, що джерелами формування спеціального фонду сільського бюджету Чагорської сільської ради на 2023 рік:

1) У частині доходів є надходження, визначені статтею 69/1 Бюджетного кодексу України,з урахуванням доходів, визначених у частині першій статті 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України 2023 рік».

2) У частині фінансування є надходження, визначені у частині 2 статті 72 Бюджетного кодексу України щодо сільського бюджету Чагорської сільської ради.

3) у частині кредитування є надходження, визначені пунктами
10-11 частини першої статті 69 1 Бюджетного кодексу України.

9. З метою дотримання збалансованості сільського бюджету не надавати підприємствам, установам і організаціям пільг зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), що зараховуються до сільського бюджету.

10. Визначити на 2023 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками сільського  бюджету видатки загального фонду на:

- оплату праці бюджетних установ;

- нарахування на заробітну плату;

- придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

- забезпечення продуктами харчування;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- соціальне забезпечення;

- поточні трансферти місцевим бюджетам;

- забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;

11. Відповідно до статті 43 та пункту першого статті 73 Бюджетного кодексу України надати право Чагорській сільській раді отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів сільського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду сільського бюджету, у межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

11.1 Зазначити повноваження щодо здійснення в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих Автономною Республікою Крим, відповідною міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України

12. Головному розпоряднику коштів, які фінансуються з сільського бюджету:

1) Затвердити паспорти бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) Забезпечити управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінку ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів у бюджетному процесі.

3) Здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2022 року;

4) Оприлюднити на офіційному сайті паспорти  бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів.

5) Забезпечити в першочерговому порядку потребу у коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну енергію, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної установи рішенням виконавчого комітету Чагорської сільської ради до 01 січня 2023 року, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

6) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну енергію,  природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених лімітів споживання тощо.

13. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України надати право Чагорській сільській раді  у міжсесійний період сільської ради  у межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів сільського бюджету здійснювати перерозподіл видатків бюджету і надання кредитів з бюджету за бюджетними програмами, включаючи резервний фонд бюджету, додаткові дотації та субвенції (з урахуванням частини шостої статті 102 та частини шостої статті 108 цього Кодексу), а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету) за розпорядженням сільського голови за погодженим з постійною комісією сільської ради питань планування, соціально-економічного розвитку населеного пункту, економіки, бюджету та фінансів з наступним внесенням змін до бюджету на сесії сільської ради.

14. «Розподіл залишку коштів місцевого бюджету здійснювати шляхом внесення змін до рішення про сільський бюджет, відповідно до частини7 статті 13 Бюджетного Кодексу передачу коштів між загальним та спеціальними фондами бюджету проводити тільки в межах бюджетних призначень шляхом внесення змін до рішення про сільський бюджет, та розподіл коштів бюджету розвитку між об’єктами здійснювати окремим додатком до рішення сесії, шляхом внесення змін до рішення про бюджет та додатку до відповідного рішення».

15. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2023 року і діє до 31 грудня 2023 року.

16. Додатки  1-6 до цього рішення є його невід’ємною  його частиною

17 Відповідно до частини 4 статті 28 Бюджетного кодексу України здійснити опублікування цього рішення у місцевих засобах масової інформації.

18. Доручити сільському голові укладати та підписувати договори на передачу коштів (міжбюджетних трансфертів) між місцевими бюджетами на підставі прийнятих рішень ради.

19. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію Чагорської сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

 

                  Сільський голова                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                        ПРОЄКТ                                  

                                                                                                                 

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 грудня  2022 р.                     с. Чагор                      №     -18/2022

 

«Про перспективний план роботи

Чагорської сільської ради на 2023 рік»

 

              Керуючись ст. 26 п. 7 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та  розглянувши  перспективний план роботи  Чагорської сільської ради на 2023 рік»,  сільська рада 

                                                                   В И Р І Ш И ЛА:

 

  1. Затвердити перспективний план роботи Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області на 2023 рік (план роботи додається).

 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову             Коблюка Г.С.

 

 

 

 

 

                          Сільський  голова                                                   Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення  18 сесії VІІІ скликання

Чагорської сільської ради

№   -18/2022

від  22 грудня 2022 року

Перспективний план роботи

Чагорської сільської ради

на 2023 рік

І.  Питання для розгляду на пленарних засіданнях  Чагорської сільської ради:

п/п

назва документів

дата

виконання

відповідальні

доповідає

1

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за 2022 рік.

 

І квартал

 

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

 

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

3

Звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за  І квартал 2023 року

 

І квартал

Виконавчий комітет  постійні комісії сільської ради

сільський голова

Коблюк Г.С.

4

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за І квартал 2023 року

ІІ квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

5.

Про благоустрій населених пунктів Чагорської сільської ради

 

 

 

ІІ квартал

Виконавчий комітет

Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою:

 

сільський голова

Коблюк Г.С.

6

Звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за  І півріччя 2023  року.

ІІІ квартал

 

 

 

Виконавчий комітет  постійні комісії сільської ради

сільський голова Коблюк Г.С.

 

 

 

 

7

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за І півріччя 2023 року

 

ІІІ квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

8

Про  виконання плану економічного та  соціального розвитку населених пунктів Чагорської сільської ради за 2023 рік.

 

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Провідний спеціаліст з інвестицій с/ради Антимійчук М.Ю.

9

Звіт  про  виконання  сільського  бюджету за 9 місяців 2023 року

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

11

Про сільський бюджет на 2022 рік

ІV квартал

постійна комісія з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів:

Відділ бухгалтерського обліку - головний бухгалтер с/ради

Хмара М.М.

12

Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік

ІV квартал

комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної регуляторної політики:

Секретар сільської ради Мунтян О.В.

 

ІІ. Основні організаційні заходи:

1. Звіти депутатів сільської ради перед виборцями відповідного  виборчого округу.

1 квартал                                                      депутати сільської ради

2. Зустрічі депутатів сільської ради з виборцями округу з метою інформування про роботу сільської ради та її  виконавчих органів.

1 раз на квартал                                           депутати сільської ради

3. Надання практичної допомоги депутатам сільської ради, постійним комісіям ради у забезпеченні виконання визначених законодавством функцій та обов’язків.

   постійно                                                    секретар сільської ради

             Секретар сільської ради                                Олена  МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                         ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

Про  виконання  Програми

соціально-економічного розвитку

громади за 2022 рік.

 

                    Відповідно до статті 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні", заслухавши та обговоривши звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади за 2022 рік, враховуючи висновки та рекомендації профільної постійної комісії, сільська рада

                                                           ВИРІШИЛА:

       1.Звіт про виконання програми соціально-економічного  розвитку громади за 2022 рік  взяти до відома (додається).

        2.Виконавчому комітету сільської ради  спрямувати зусилля на забезпечення ефективного виконання фінансових, трудових та природних ресурсів для виконання всіх заходів передбачених Програмою.

        3.Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

 

Сільський  голова                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

            «Про  затвердження  Програми

            забезпечення   діяльності  Чагорської

            первинної  організації  ветеранів на 2023-2025 рр»

 

Керуючись  ст.26 Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні», ст. 20  Закону  України  «Про  статус  ветеранів  війни,  гарантії  їх  соціального  захисту»  №3551-12 з  метою створення  належних  умов  для  функціонування  сільської  організації  ветеранів  України,  сільська  рада 

                                                                ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити  Програму діяльності ради ветеранів Чагорської сільської ради. (Програма  додається)

 

  1. Встановити, починаючи з 1 січня 2023 року щомісячно доплату голові  ветеранської  організації  Головач Марії Лазарівні по 500,00 (П’ятсот грн. 00 коп.) гривень за  рахунок  місцевого  бюджету  з  статті  матеріальна  допомога  КФК  3242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» КЕКВ 2730.

 

  1. Надавати матеріальну допомогу згідно рішень виконавчого комітету на лікування, поліпшення соціально-побутових умов малозабезпечених верств населення, хворим, інвалідам, одиноким престарілим, та іншим незахищених верств населення.

 

  1. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 20232 року і діє до 31 грудня 2023 року, та підлягає оприлюдненню на веб-порталі Чагорської сільської ради в мережі Інтернет.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з гуманітарних питань та відділ соціального захисту населення сільської ради (Поштарюк О.К.)

 

 

Сільський  голова                                   Георгій КОБЛЮК

 

 

 

                                                                ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

 

Про затвердження  проектно – кошторисної

документації по об’єкту «Капітальний ремонт

покрівлі та фасаду будівлі молодших класів

Молодійського ліцею Чагорської сільської ради

Чернівецького району Чернівецької області

по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького

району Чернівецької області, для розміщення

внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб»

 

       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав і інтересів  Чагорської територіальної громади,  розглянувши кошторисну частину проектної документації об’єкту будівництва за робочим проектом «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів  Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

        1.Затвердити кошторисну частину проектної документації за робочим проектом  «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду будівлі молодших класів  Молодійського ліцею Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області по вул. Медичній, 45 с. Молодія Чернівецького району Чернівецької області, для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб», в поточних цінах станом на 22.11.2022 року у загальній сумі 1395,097 (один мільйон триста дев’яносто п’ять тис. дев’яносто сім  грн. 00 коп.) гривень у т. ч.

  • будівельні роботи – 1132,019 тис. грн.,
  • інші витрати – 263,078 тис. грн.

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та  фінансів та  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

 

Сільський голова:                                     Георгій КОБЛЮК

 

                                                                ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження Програми профілактики правопорушень Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою забезпечення активної наступальної протидії злочинності та досягнення уповільнення темпів її зростання на основі чітко визначених пріоритетів поступового нарощування зусиль держави й громадськості, організації, засобів і методів запобігання й розкриття злочинів, протидії правопорушенням, організації публічного порядку в межах територіальної громади, керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

 ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму профілактики правопорушень Чагорської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної регуляторної політики та з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів в межах їх повноважень.

 

 

Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

 

Про затвердження Програми

соціально-економічного розвитку

громади на 2023-2025 рр.

 

          Керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні", заслухавши та обговоривши інформацію провідного спеціаліста з інвестицій сільської ради Антимійчук М.Ю. щодо соціально-економічного розвитку громади, враховуючи висновки та пропозиції   постійної  комісії  з питань планування, соціально – економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів, пропозиції, висловлені депутатами під час обговорення,  сільська рада

                                                 ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Програму соціально-економічного розвитку громади на 2023-2025 рр. (додається).   

           2. Інформацію про виконання даного рішення та хід виконання програми економічного і соціального розвитку громади на 2023-2025 рр. заслухати на сесії сільської ради у ІV кварталі 2023 року.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

                   Сільський голова                                         Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

                                                                ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

«Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік»

 24532000000

(код бюджету

         Керуючись Бюджетним Кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 12,13 рішення 2 сесії Чагорської сільської ради VIIІ скликання від 22 грудня  2020 р. № 09-02/2020 «Про сільський бюджет Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, розглянувши листа Чернівецької ОДА за № 01.41-11/4657-5 від 19.07.2021 року та на виконання пункту 9 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів»(долі – Порядок та умови), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 року № 100 (зі змінами),відповідно до розпорядження КМУ № 1337-р від 28.10.2021 року «Про деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, на виконання рішення Чернівецької обласної ради за № 209-4/21 від 06.10.2021 року «Про Перелік природоохоронних заходів для фінансування з обласного фонду  охорони навколишнього природного середовища в 2021 році за рахунок залишку коштів станом на 01.01.2021 року та враховуючи рекомендації постійної комісії Чагорської сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів, сільська  рада

ВИРІШИЛА:

1.

 

                   Сільський голова                                         Георгій  КОБЛЮК

 

                                                                                                                                                                              

                                                                                       ПРОЄКТ                                                                                                                             

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

Про затвердження Програми підтримки

та розвитку первинної медичної допомоги

Чагорської  територіальної громади на 2023 рік

 

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 89 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України по реформуванню первинної ланки надання медичної допомоги,відповідно Постанов Кабінету міністрів України №1303 від 17.08.1998 р. «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» № 65 від 05.02.2020 року «Про деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році та 1 кварталі 2021 року», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  Програму підтримки та розвитку первинної медичної допомоги Чагорської  територіальної громади на 2023 рік  (додається).

2. Виконавчому комітету Чагорської сільської ради забезпечити реалізацію передбачених Програмою заходів.

3. Начальнику фінансового відділу Чагорської сільської ради при плануванні сільського бюджету територіальної громади та внесенні змін до бюджету сільської ради на 2023 року та плануванні бюджету на подальші роки передбачати кошти на виконання заходів Програми.

4. Координацію роботи щодо виконання Програми покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра ЛАЗОРЕНКА.

5. Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  сільської  ради  з  питань  планування, соціально-економічного розвитку  територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів. 

 

               Сільський голова                                                          Георгій КОБЛЮ

 

 

                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                       ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

«Про надання дозволу на розроблення

Детальних планів території житлової

та комерційної забудови в населених

пунктах Чагорської сільської ради»    

 

Керуючись ст. 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, 24  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльність», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування» та розглянувши заяви громадян _____про надання дозволу на розробку Детальних планів території комерційної та громадської забудови, сільська рада  ВИРІШИЛА:

  1.  

 

 

 

 

 

 

 

                      Сільський  голова                                  Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                              ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

«Про затвердження Детальних планів території

житлової та комерційної забудови в населених пунктах

Чагор, Молодія, Луковиця та Кут Глибоцького району

Чернівецької області»

 

          Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 3, 12, 19, 20 Земельного Кодексу України, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» п. 4, 12 Порядку розроблення містобудівної діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 16.11.2011 № 290, зареєстрована в Міністерстві юстиції України від 20.12.2011 № 1468/20206 з метою раціонального використання земельних ресурсів, їх функціонального призначення розглянувши Детальний план території житлової забудови населених пунктів Чагор, Молодія, Луковиця та Кут Глибоцького району Чернівецької області та заяви громадян ___________________________________,  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

 

 

 

 

 

 

                      Сільський  голова                                  Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                       ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

 «Про затвердження проектів землеустроюф щодо 

відведення земельних ділянок із зміною цільового

призначення земель в населених пунктах Чагор,

Молодія, Луковиця та Кут Глибоцького району

Чернівецької області»

 

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12, 20 Земельного кодексу України, розглянувши проекти відведення земельних ділянок та заяви громадян,  сільська  рада

                                           

                                        В И Р І Ш И Л А:

 

  1.  

 

 

 

 

 

 

 

                     Сільський  голова                                  Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                       ПРОЄКТ                                                                                                                            

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 грудня  2022 р.                    с. Чагор                                   № ____-18/2022

 

 

 «Про розгляд заяв  з різних питань»

 

  1. СЛУХАЛИ: _____________

 

 

 

 

 

                   Сільський  голова                                  Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь