Чагорська територіальна громада
Чернівецького району, Чернівецька область

Рішення 16 сесії Чагорської сільської ради VІІІ скликання від 29.09.2022 р.

Дата: 05.10.2022 17:24
Кількість переглядів: 126

                                                                       Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від "29" вересня 2022 року                     с. Чагор                        №    266-16/2022

 

Звіт  про роботу виконавчого комітету

Чагорської сільської ради за І півріччя  2022 року.

 

Заслухавши звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за І півріччя 2022 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновок постійної комісії сільської ради з питань планування, регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної  регуляторної політики , сільська рада

     ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт про роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за І півріччя 2022 року прийняти до відома.

 

  1. Роботу виконавчого комітету Чагорської сільської ради за І півріччя 2022 року вважати задовільною.

 

  1. Сільському голові Георгію КОБЛЮКУ й надалі спрямувати зусилля на повне здійснення виконавчим комітетом ради власних повноважень,  забезпечення законності і правопорядку, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної  регуляторної політики.

 

 

 

             Сільський  голова                                 Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток до рішення сесії

№ 266-16/2022 від 29.09.2022 року

 

Звіт

про виконання плану роботи виконавчого комітету Чагорської  сільської ради за 9 місяців 2022 року

 

Виконавчий комітет Чагорської сільської  ради сформований відповідно до вимог статті 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та є колегіальнимвиконавчим органом, який утворено з метою забезпечення проведеннязлагодженої виконавчо-розпорядчої діяльності всіх виконавчих органівсільської ради, діє відповідно до чинного законодавства України.

Кількісний склад виконавчого комітету станом на сьогодні  складає 24  осіб. Основною формою роботи виконавчого комітету є його засідання.

Протягом звітного періоду робота виконавчого комітету відбувалася згідно плану роботи на 2022 рік та відповідно до повноважень, визначених статтями 27-40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Засідання виконавчого комітету проводилися в міру необхідності, але не рідше одного разу на місяць, згідно Положення та плану роботи виконавчого комітету на рік.  В останні місяці, після 24 лютого, як Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України, систематично відбуваються засідання по 2 рази на місяць, у зв’язку з програмою держави стосовно відшкодування комунальних витрат, власникам житлових приміщень, які розмістили внутрішньопереміщених осіб.

За період січня-вересня 2022 року  проведено 15 засідань виконавчого комітету, на яких розглянуто 102 питання та прийнято 102 рішення. Переважна більшість  планових питань були розглянуті виконавчим комітетом у відповідності до плану роботи на поточний рік, а такожпитанняпоточноїроботи, в тому числі по державнійпрограмі «Прихисток».

          Коротко характеризуючи роботу, потрібно зазначити, що робота здійснювалася стабільно і послідовно, забезпечуючи розвиток ТГ за пріоритетними напрямками, розв’язуючи поточні питання життя громади, якомога повніше та ефективніше виконували свої обов’язки, передбачені чинним законодавством, і головне — компетентно приймали відповідні рішення.

Завдяки виваженій співпраці членів виконавчого комітету та працівників апарату сільської ради всю процедуру проведено вчасно та в рамках чинного законодавства: організовано роботу закладів освіти та культури, врегульовано механізм отримання жителями громади адміністративних послуг через ЦНАП,а також улагоджена робота з старостинськими округами № 1 та № 2, тощо.

Згідно прийнятого рішення сесії через ЦНАП надаються 108 послугрізноманітного характеру (в тому числі підписана угода з підрозділами МВС про співпрацю), в зв’язку з цим оновлено інформаційний стенд із зразками відповідних документів та інформацією в обсязі, достатньому для отримання адміністративної послуги без сторонньої допомоги. Зокрема, передбаченопослуги:

- послуги, щостосуютьсямістобудування, архітектури та житлово-комунальногогосподарства, надавалися (наразі припинено, у зв’язку зі звільненням посадової особи);

-   послугищодосоціальногозахистунаселення;

- послугиреєстраціїмісцяпроживання та зняття з реєстраціїмісцяпроживанняфізичнихосіб;

- послугищодореєстраціїречових прав на нерухомемайно та їхобтяжень;

- нотаріальнідії, щовчиняютьсяпосадовими особами органівмісцевогосамоврядуваннятощо.

З повнимперелікомпослуг, щонадаються через Центр, можнаознайомитись на сайтіЧагорськоїсільської ради.

Всьогозареєстровано:

Вхідноїкореспондеції – 856 (з них контрольних  - 201)

Вихідноїкореспонденції – 879

Зверненьгромадян – 952

Видано розпорядженьсільськогоголови – 294, з них:

  • з основноїдіяльності – 67
  • з особового складу – 89
  • про відпустки – 137
  • про відрядження – 1
  • Наданняматеріальноїдопомоги  - 208 на суму –165 500 грн.;
  • Видачадовідок про склад сім’ї–4902;
  • Довідки-характеристики – 362, та акти обстеження житлово-побутових умов проживання сімей, які опинилися в скрутні життєві обставини – 387;
  • Консултації та оформленнядотацій на молодняк, велику рогату худобу, бджолосімей, а також консультації  стосовно отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (від 1 гектара) для провадження сільськогосподарської діяльності – 13;
  • Відповіді на запитинотаріальнихокругів, виконавчоїслужби, служби у справах дітей, департаменту соціального захисту, департаменту регіонального розвитку, міжнародних благодійних фондів та організацій – 506;
  • Сформовані запити до вищестоящих органів, щодо відомостях про осіб, їх місце проживання та ін. неблагополучних сімей – 24;
  • Оновлено доступ до реєстру актів цивільного стану з початку вересня (припинено було у зв’язку з вторгненням Росії на території нашої держави) та здійснюється реєстраціяактів цивільного стану: народження – 37; шлюб – 11, смерть – 41.

Як свідчать вище перелічені послуги (роботи), більше 40% питань, які розглядалися виконавчим комітетом ради протягом звітного періоду – питання  матеріального забезпечення мешканців громади (виділення матеріальної допомоги згідно заяв громадян, оформлення опіки тощо), 26% -  питання щодо функціонування структурних підрозділів ради, її установ, організації ; 15% - питання присвоєння адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомості, розташованим на них, а решта – питання соціальної сфери, в тому числі питання що стосується внутрішньопереміщених осіб (облік, виплати, забезпечення продуктами харчування та житлом, тощо). Аналізуючи роботу виконавчого комітету у порівнянні з 2021 роком, слід відмітити зростання кількості питань соціального спрямування, що зумовлює  збільшення кількості рішень соціального напрямку, останнє пояснюється поступовою роботою відповідальних структурних підрозділів сільської ради, тобто знову ж такі питання внутрішньопереміщенних осіб (влаштування до дошкільних закладів освіти, до освітніх закладах, оформлення пільг згідно законодавства, призначення опікунів за недієздатними та обмежено – дієздатними особами-інвалідами, тощо). Слід зазначити, що упродовж  звітного періоду на засідання виконавчого комітету виносилися  питання щодо соціального захисту дітей (негайного відібрання від матері, встановлення відповідного статусу), питання стосовно забезпечення майнових прав дітей на об’єкти рухомого та нерухомого майна.

Говорячи про діяльність виконавчого комітету слід відмітити що протягом усього звітного періоду на розгляд членів виконавчого комітету виносилися  питання діяльності структурних підрозділів та виконавчих органів сільської ради. Так в січні-вересні 2022 року заслухано інформації про діяльність у 2021 році  відділу соціального захисту населення сільської ради, про роботу закладів освіти та культури, роботу Центру надання адміністративних послуг сільської ради, служби у справах дітей, про підсумки роботи організаційно-правового відділу сільської ради, особливу увагу надаючи напрямку роботи зі зверненнями громадян, роботу відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства, роботи земельного сектору та сектору військової оборони та мобілізаційної роботи, підсумки роботи кадрової служби, в тому числі виконується роботаз добору, підготовки та підвищення  кваліфікації кадрів, дотримання вимог законодавства при проходженні служби в органах місцевого самоврядування, згідно затвердженого плану роботи з кадрами, проведено декларування доходів посадових осіб місцевого самоврядування, проведена щорічна оцінка виконання посадовими особами місцевого самоврядування функціональних обов’язків, здійснюється перепідготовка і підвищення кваліфікації кадрів, керівників державних підприємств, установ  і організацій, проводиться робота з питань збирання, накопичення, зберігання, обробки і захисту персональних даних працівників сільської ради. 

Не залишалися поза увагою членів виконавчого комітету питання бюджету. Так, періодично заслуховувалися звіти про виконання бюджету, звіт про виконання соціальної програми «Турбота», систематично проводиться робота щодо консультації та оформлення різних вид допомоги, потерпілим внаслідок агресії держави-окупанта, в тому числі наповнюються списки щодо отримання гуманітарної допомоги. Розглядалися також питання щодо утворення та роботу комісій з питань адміністративного стягнення, штрафів за порушення, про громадські роботи та розширення переліку об’єктів, де відбувають покарання, особи притягнуті до відповідальності, роботу ТЕБ та НС, роботу опікунської ради та комісії з захисту прав дітей та молоді, тощо.

В сфері розвитку інфраструктури та благоустрою  на засіданнях виконавчого комітету були заслухані інформації щодо проведення двомісячника з наведення належного санітарного стану, стану протипожежної підготовки, стану підготовки та належної придатності захисних споруд та організації робіт з перевезення учнів автобусними маршрутами, підготовки закладів освітньої сфери до роботи в осінньо-зимовий період тощо.

Розглядалися також питання погодження розміщення малих архітектурних форм, деприйнято відповідні рішення та рекламних конструкцій в населених пунктах Чагорської територіальної громади по зверненнях суб’єктів господарювання.

Підсумовуючи вищевикладене, слід зазначити, що підготовка матеріалів для розгляду виконавчим комітетом організовувалась з дотриманням норм Положення про виконавчий комітет Чагорської сільської ради. Рішення, прийняті виконавчого комітету, оприлюднювалися на офіційному сайті Чагорської громади. Скарг, зауважень, пропозицій від громадян щодо оприлюднення рішень виконавчого комітету не надходило.

 

 

 

Керуюча справами (секретар)

виконавчого комітету сільської ради                      Валентина КОСТАШ

 

 

                                                                                                                            

                                                                                                                            

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                         с. Чагор                              № 267-16/2022

 

 

Про внесення змін до персонального

складу виконавчого комітету ради

 

Розглянувши пропозицію сільського голови Коблюка Г.С., у зв’язку із звільненням та припиненням повноважень працівників апарату сільської ради Гросу В.В. та  Баб`юка П.Д. - членів виконавчого комітету ради, з урахуванням висновку постійної комісії сільської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності та правопорядку, реалізації державної регуляторної політики, керуючись пунктом 3 частини першої статті 26, статтями 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до кількісного та персонального складу виконавчого комітету ради, затвердженого рішенням сільської ради від 19.11.2020 р. № 6-1/2020 «Про утворення виконавчого комітету Чагорської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» з внесеними змінами згідно рішення сільської ради від 12.02.2021 р. № 45-3/2021 та рішення сільської ради від 08.07.2021 р. №  124-6/2021, рішення сільської ради №182-9/2021 р. та затвердити його у новій редакції, що додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами виконавчого комітету ради Косташ В.В.

 

 

             Сільський голова                                                             Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       ДОДАТОК № 1

   до рішення 16 сесії

                                                                                                Чагорської сільської ради

         VІІІ скликання

                                                                                      від «29» вересня 2022 р. №  267-16/2022

 

Персональний склад виконавчого комітету

Чагорської сільської ради

 

  1. Коблюк Георгій Степанович – сільський голова
  2. Косташ Валентина Василівна – керуючий справами (секретар) виконавчого комітету  

 

           Члени виконавчого комітету:

  1. Мунтян Олена Василівна- секретар сільської ради;
  2. Лазоренко Дмитро Васильович - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів;
  3. Фіалковський Лазар Георгійович - староста старостинського округу № 1 с. Молодія;
  4. Косован Віктор Васильович  - староста старостинського округу № 2 с. Луковиця та Кут;
  5. Хмара Мар`яна Миколаївна – начальник відділу бухгалтерського обліку;
  6. Лотоцька Тетяна Михайлівна – начальник служби у справах дітей; 
  7. Руснак Семен Васильович – завідувач сектору земельних ресурсів;       
  8. Калараш Вадим Григорович – директор Чагорського ЗЗСО;
  9. Мандрек  Оксана  Григорівна – заступник директора Молодійського ЗЗСО;
  10. Петрик Василь Володимирович – директор Луковицького ОЗЗСО;
  11. Глевко Валентина Георгіївна – завідувачка Кутбаїнської початкової школи-філії Луковицького ОЗЗСО;
  12. Дарій Павліна Дмитрівна – завідуюча Чагорського ЗДО;
  13. Онуфрійчук Оксана Йосипівна - завідуюча Молодійського ЗДО;
  14. Топольницька Світлана Лазарівна - завідуюча Луковицького ЗДО;
  15. Теутуляк Дмитро Лазарович – голова адміністративної комісії;
  16. Онуфрійчук Ірина Сергіївна – головний лікар Чагорської ЛА ЗПСМ;
  17. Ропчан Олена Василівна -  головний лікар Молодійської ЛА ЗПСМ;
  18. Акіца Тетяна Сергіївна - головний лікар Луковицької ЛА ЗПСМ;
  19. Семенюк Олена Валентинівна – головний спеціаліст відділу освіти;
  20. Дарій Галина Георгіївна – провідний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту.

 

 

                     Сільський голова                                        Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від «29»вересня 2022 року   с.Чагор          № 268-16/2022

 

«Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської  територіальної громади на 2022 рік»

 

 24532000000

(код бюджету

 

 

 

 

 

 

Керуючись Бюджетним Кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 12,13 рішення 10 сесії Чагорської сільської ради VIIІ скликання від 23 грудня  2021 р. № 206-10/2021 «Про сільський бюджет Чагорської  територіальної громади на 2022 рік», Розпорядженням ОДА від 10.08.2022 №1087-р «Про внесення змін до обласного бюджету у Чернівецькій області на 2022 рік», довідки про зміни до помісячного розпису загального фонду бюджету від 10.08.2022 № 230та враховуючи рекомендації постійної комісії Чагорської сільської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів від 28вересня 2022 року  сільська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в додаток №1 «Доходи місцевого бюджету на 2022 рік» рішення 10-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради № 206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет Чагорської територіальної громади на 2022 рік» згідно з додатком № 1 до цього рішення.

2. Внести зміни в додаток №1 «Фінансування сільського бюджету на 2022 рік»  рішення 12-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради № 227-12/2022 від 17.02.2022 р. «Про сільський бюджет Чагорської територіальної громади на 2022 рік» згідно з додатком № 2 до цього рішення.

         3.  Внести зміни в додаток №2 «Розподіл видатків місцевого бюджету на 2022 рік» рішення 10-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради № 206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет Чагорської територіальної громади на 2022 рік» згідно з додатком № 3 до цього рішення.

4. Внести зміни в додаток №3 «Міжбюджетні трансферти на 2022 рік» рішення 10-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік» згідно з додатком № 4 до цього рішення.

         5. Внести зміни в додаток №4 «Розподіл коштів бюджету розвитку на 2022 рік» 

рішення 10-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік» згідно з додатком № 5 до цього рішення.

6. Внести зміни в додаток №5«Розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2022році»рішення 10-ї сесії 8-го скликання Чагорської сільської ради №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік» згідно з додатком № 6 до цього рішення.

 

 

 

 

7. Затвердити розпорядження Чагорського сільського голови № 43 від 22липня 2022 року «Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік» №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік». 

                8. Затвердити розпорядження Чагорського сільського голови № 50 від 24 серпня 2022 року «Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік» №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік». 

                9. Затвердити розпорядження Чагорського сільського голови № 61 від 15 вересня 2022 року «Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік» №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік». 

           10. Затвердити розпорядження Чагорського сільського голови № 63 від 20 вересня 2022 року «Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік» №206-10/2021 від 23.12.2021 р. «Про сільський бюджет на 2022 рік». 

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

 

 

 

               Сільський голова

Георгій  КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Додаток 1

     
     

до рішення 16 сесії VIII скликання

 
     

Чагорської сільської ради

 
     

від 29.09.2022 року № 268-16/2022

 
             

Зміни в додаток 1 "ДОХОДИ

місцевого бюджету на 2022 рік" до рішення 10 сесії  VIII скликання Чагорської сільської ради від 23.12.2021 № 206-10/2021 "Про сільський бюджет Чагорської територіальної громади на 2022 рік"

 

2453200000

           

(код бюджету)

     

(грн)

 

Код

Найменування згідно з Класифікацією доходів бюджету

Усього

Загальний фонд

Спеціальний фонд

 

усього

у тому числі бюджет розвитку

 
 

1

2

3

4

5

6

 

10000000

Податкові надходження  

6 005 810,00

6 005 810,00

0,00

0,00

 

11000000

Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості  

6 570 851,00

6 570 851,00

0,00

0,00

 

11010000

Податок та збір на доходи фізичних осіб

6 570 851,00

6 570 851,00

0,00

0,00

 

11010200

Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами

6 545 851,00

6 545 851,00

0,00

0,00

 

11010400

Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата

45 000,00

45 000,00

0,00

0,00

 

11010500

Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування

-20 000,00

-20 000,00

0,00

0,00

 

14000000

Внутрішні податки на товари та послуги  

10 909,00

10 909,00

0,00

0,00

 

14040100

Акцизний податок з реалізації виробниками та/або імпортерами, у тому числі в роздрібній торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну,рідин, що використовуються в електронних сигаретах, що оподатковується згідно з підпунктом 213.1.14

22 409,00

22 409,00

0,00

0,00

 

14040200

Акцизний податок з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (крім тих, що оподатковуються згідно з підпунктом 213.1.14 пункту 213.1 статті 213 Податкового кодексу України)

-11 500,00

-11 500,00

0,00

0,00

 

18000000

Місцеві податки та збори, що сплачуються (перераховуються) згідно з Податковим кодексом України

-575 950,00

-575 950,00

0,00

0,00

 

18010000

Податок на майно 

-525 000,00

-525 000,00

0,00

0,00

 

18010200

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об`єктів житлової нерухомості 

-180 000,00

-180 000,00

0,00

0,00

 

18010300

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об`єктів нежитлової нерухомості 

-220 000,00

-220 000,00

0,00

0,00

 

18010500

Земельний податок з юридичних осіб 

180 000,00

180 000,00

0,00

0,00

 

18010600

Орендна плата з юридичних осіб 

45 000,00

45 000,00

0,00

0,00

 

18010700

Земельний податок з фізичних осіб 

-350 000,00

-350 000,00

0,00

0,00

 

18030000

Туристичний збір 

-950,00

-950,00

0,00

0,00

 

18030200

Туристичний збір, сплачений фізичними особами 

-950,00

-950,00

0,00

0,00

 

18050000

Єдиний податок  

-50 000,00

-50 000,00

0,00

0,00

 

18050300

Єдиний податок з юридичних осіб 

-50 000,00

-50 000,00

 

 

 

20000000

Неподаткові надходження  

-5 810,00

-5 810,00

0,00

0,00

 

21000000

Доходи від власності та підприємницької діяльності  

-2 410,00

-2 410,00

0,00

0,00

 

21080000

Інші надходження  

-2 410,00

-2 410,00

0,00

0,00

 

21081100

Адміністративні штрафи та інші санкції 

1 190,00

1 190,00

0,00

0,00

 

21081500

Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів 

-3 600,00

-3 600,00

0,00

0,00

 

22000000

Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 

-3 400,00

-3 400,00

0,00

0,00

 

22010000

Плата за надання адміністративних послуг

-4 800,00

-4 800,00

0,00

0,00

 

22012500

Плата за надання інших адміністративних послуг

-4 800,00

-4 800,00

0,00

0,00

 

22090000

Державне мито  

1 400,00

1 400,00

0,00

0,00

 

22090100

Державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування  

1 400,00

1 400,00

0,00

0,00

 

40000000

Офіційні трансферти

119 677,96

119 677,96

0,00

0,00

 

41000000

Від органів державного управління

119 677,96

119 677,96

0,00

0,00

 

41040000

Дотації з місцевих бюджетів іншим місцевим бюджетам

119 677,96

119 677,96

0,00

0,00

 

41040400

Інші дотації з місцевого бюджету

80 318,70

80 318,70

0,00

0,00

 

Всього без урахування трансферт

6 000 000,00

6 000 000,00

0,00

0,00

 

Всього

6 080 318,70

6 080 318,70

0,00

0,00

 
             
             
 

Секретар сільської ради

   

Олена МУНТЯН

 
               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Додаток 2

           
     

до рішення 16 сесії VIII скликання

       
     

Чагорської сільської ради

         
     

від 29.09.2022 року № 268-16/2022

       
                   

                                                                                       Зміни в додаток 1 " ФІНАНСУВАННЯ
                                сільського бюджету на 2022 рік" до рішення 12 сесії VIII скликання Чагорської сільської ради

 від 17.02.2022р. № 227-12/2022 Про внесення змін до сільського бюджету Чагорської обєднаної територіальної

 
 

громади на 2022 рік

       
     

 

 

 

24532000000

         
 

(код бюджету)

(грн)

 

Код

Найменування згідно з Класифікацією фінансування бюджету

Усього

Загальний фонд

Спеціальний фонд

 

усього

у тому числі бюджет розвитку

 
 

1

2

3

4

5

6

 

                       Фінансування за типом кредитора

 

200000

Внутрішнє фінансування

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

208000

Фінансування за рахунок зміни залишків коштів бюджетів

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

208100

На початок періоду

0,00

0,00

0,00

0,00

 

208400

Кошти, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду)

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

600000

Фінансування за активними операціями

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

602000

Зміни обсягів бюджетних коштів

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

602100

На початок періоду

0,00

0,00

0,00

0,00

 

602400

Кошти, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду)

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

X

Загальне фінансування

0,00

-3000000,00

3000000,00

3000000,00

 

 

 

Секретар сільської ради

 

Олена МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
             

Додаток3

       

до рішення 16 сесії VIII скликання

 

                 

Чагорської сільської ради

від 29.09.2022 року № 268-16/2022

 

Зміни в додаток 2  РОЗПОДІЛ

видатків сільського бюджету на 2022 рік  до рішення 10 сесії  VІІІ скликання №206-10/2021 від 23.12.2021 року

"Про сільський бюджет Чагорської територіальної громади на 2022 рік"

 

 

 24532000000

 

 

(код бюджету)

 

 

 
                             

(грн.)

 

Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів

Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів

Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету

Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів

Загальний фонд

Спеціальний фонд

РАЗОМ

 

усього

видатки споживання

з них

видатки розвитку

усього

у тому числі бюджет розвитку

видатки споживання

з них

видатки розвитку

 

оплата праці

комунальні послуги та енергоносії

оплата праці

комунальні послуги та енергоносії

 
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

0100000

 

 

Чагорська сільська рада

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

110000

 

 

Апарат (секретаріат) місцевої ради (Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських рад, районних рад і рад міст обласного та республіканського Автономної Республіки Крим, районного значення, селищних, сільс

826818,70

826818,70

561500,00

115318,70

0,00

3000000,00

3000000,00

0,00

0,00

0,00

3000000,00

3826818,70

 

110150

0150

0111

Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад

100000,00

100000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

100000,00

 

111010

1010

0910

Надання дошкільної освіти

80318,70

80318,70

0,00

80318,70

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

80318,70

 

113230

3230

1070

Видатки, пов'язані з наданням підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв'язку із введенням воєнного стану

50000,00

50000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

50000,00

 

114030

4030

0824

Забезпечення діяльності бібліотек

5000,00

5000,00

0,00

5000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

5000,00

 

114060

4060

0824

Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів

30000,00

30000,00

0,00

30000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

30000,00

 

116030

6030

0620

Організація благоустрою населених пунктів

293000,00

293000,00

293000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

293000,00

 

117321

7321

0443

Будівництво 1 освітніх установ та закладів

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

3000000,00

3000000,00

0,00

0,00

0,00

3000000,00

3000000,00

 

118130

8130

0320

Забезпечення діяльності місцевої та добровільної пожежної охорони

268500,00

268500,00

268500,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

268500,00

 

3700000

 

 

ФІНАНСОВИЙ ВІДДІЛ ЧАГОРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

2253500,00

855000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

2253500,00

 

3710000

 

 

ФІНАНСОВИЙ ВІДДІЛ ЧАГОРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

2253500,00

855000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

2253500,00

 

3718710

8710

0133

Резервний фонд місцевого бюджету

1398500,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

1398500,00

 

3719800

9800

0180

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів

855000,00

855000,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

0,00

855000,00

 

X

X

X

Усього

3080318,70

1626818,70

561500,00

115318,70

0,00

3000000,00

3000000,00

0,00

0,00

0,00

3000000,00

6080318,70

 
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
                                 
 

Секретар сільської ради

                         
               

Олена МУНТЯН

             
                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток4

                                                         до рішення16сесії VIII скликання

Чагорської сільської ради

                  від 29.09.2022  № 268-16/2022

 

 

Зміни в додаток 3 «Міжбюджетні трансферти на 2022 рік»

до рішення 10 сесії VIII скликання Чагорської сільської ради від 23.12.2021 № 206-10/2021 «Про сільський бюджет Чагорської сільської територіальної громади на 2022 рік»

_24532000000_

(код бюджету)

 

  1. Показникиміжбюджетнихтрансфертів з іншихбюджетів

 

(грн)

Код Класифікації доходу бюджету /

Код бюджету

Найменування трансферту /

Найменування бюджету – надавачаміжбюджетного трансферту

Усього

1

2

3

 

І. Трансферти до загального фонду бюджету

 

41040400

Іншідотації з місцевого бюджету

 

80318,70

24100000000

Обласний бюджет Чернівецької області

80318,70

   ІІ. Трансферти до спеціального фонду бюджету

 

 

 

 

 

X

УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі:

80318,70

X

загальний фонд

80318,70

X

спеціальний фонд

0

         

 

 

 

 

 

 

 

  1. Показникиміжбюджетнихтрансфертівіншим бюджетам

 

                                                                                                                                                       (грн)

Код Програмноїкласифікаціївидатків та

кредитуваннямісцевого

бюджету /

Код бюджету

Код Типовоїпрограмної

класифікаціївидатків та

кредитуваннямісцевого бюджету

Найменування трансферту /

Найменування бюджету – отримувачаміжбюджетного трансферту

Усього

1

2

3

4

3

 

 

І. Трансфертиіззагального фонду бюджету

3719800

9800

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету (кошти на підвищення ефективності діяльності військової частини 2195 згідно програми затвердженої рішенням виконавчого комітетуЧагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області від 24березня 2022 р. № 33/2022

800000,00

99000000000

Державний бюджет

800000,00

3719800

9800

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету (кошти на підвищення ефективності діяльності Глибоцького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021-2023 роки від 17 серпня 2021р.  № 145-7/2021

55000,00

99000000000

 

Державний бюджет

55000,00

ІІ. Трансферти із спеціального фонду бюджету

X

X

УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі:

855000,00

X

X

загальний фонд

855000,00

X

X

спеціальний фонд

0,00

         

 

 

 

 

 

   Секретар сільської ради                                      Олена МУНТЯН

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

Додаток5

   
             

до рішення 16 сесії VIII скликання

             

Чагорської сільської ради

 
             

від   29.09.2022  № 268-16/2022

Зміни в додаток 4   ОБСЯГИ

                                                   капітальних вкладень сільського бюджету Чагорської ТГ  Чернівецької області у розрізі інвестиційних проектів у 2022 році

     

до рішення 10 сесії VIII скликання № 206-10/2022 від 23.12.2021 року "Про сільський бюджет на 2022 рік"

 

 

 

 

 

 

 

   

 

24532000000

(код бюджету)

Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету

Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету

Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету

Найменування інвестиційного проекту

Загальний період реалізації проекту, (рік початку і завершення)

Загальна вартість проекту, гривень

Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету всього, гривень

Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету у 2022 році, гривень

Очікуваний рівень готовності проекту на кінець 2022 року, %

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10000

 

 

Чагорська сільська рада

 

2022

3 000 000,00

3 000 000,00

3 000 000,00

100,00

117321

7321

0443

Будівництво 1 освітніх установ та закладів

будівництво загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів на 650 учнів із дитячим навчальним закладом по вул.Олімпійській в с.Чагор Чернівецького району, Чернівецької області

2022

3 000 000,00

3 000 000,00

3 000 000,00

100,00

X

X

X

УСЬОГО

X

X

3 000 000,00

3 000 000,00

3 000 000,00

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

   

Додаток № 6

   
       

 

   

до рішення 16 сесії VIII скликання

       

 

   

Чагорської сільської ради

 
       

 

   

від   29.09.2022  № 268-16/2022

 

                  Зміни в додаток 5  Розподіл  витрат  місцевого  бюджету на  реалізацію місцевих/регіональних програм у 2022 році

     

до рішення 10 сесії VIII скликання № 206-10/2021 від 23.12.2021 року "Про сільський бюджет Чагорської територіальної  громади  на 2022 рік"

   
       

 

       

(грн.)

 

Код Програмної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Код Типової програмної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Код Функціональної  класифікації видатків  та  кредитування  місцевих  бюджетів

Найменування  головного  розпорядника   коштів місцевого  бюджету/відповідального  виконавця,найменування бюджетної програми згідно  з Типовою програмною  класифікацією видатків та  кредитування місцевих бюджетів

Найменування місцевої/регіональної  програми

Дата та  номер документа,яким затверджено місцеву  регіональну програму

Усього

Загальний   фонд

Спеціальний  фонд

 

усього

у тому числі бюджет розвитку

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

0100000

 

Чагорська сільська рада

 

 

 

 

 

0100000

 

Чагорська сільська рада

 

 

 

 

 

3719800

9800

0180

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів

Програма підвищення ефективності діяльності військової частинни 2195 на 2022-2023 роки

Рішення виконавчого комітету Чагорської сільської ради від  24.03.2022 року №33/2022

800 000,00

800 000,00

0,00

0,00

 

3719800

9800

0180

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів

Програма по підвищення ефективності діяльності Глибоцького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021-2023 роки

Рішення сесії Чагорської сільської ради від 17.08.2021 №145-7/2021

55 000,00

55 000,00

0,00

0,00

 

Разом:

 

 

 

 

 

855 000,00

855 000,00

0,00

0,00

 

                                         

 

Секретар сільської ради                                                                                                                                                                                                  Олена     МУНТЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                         с. Чагор                              №   269 -16/2022

 

«Про встановлення вартості

гарячого харчування

в закладах освіти

Чагорської сільської ради

з жовтня 2022 року»

 

         Керуючись Законом України «Про державний бюджет України на 2022 рік», на виконання ст. 25 Закону України «Про освіту», Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», ст.21, 22 Закону України «Про загальну середню освіту», ст.5 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 35  Закону України «Про  дошкільну освіту», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб»розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.11.2012р. №865-р «Про затвердження плану заходів щодо забезпечення дітей високоякісними продуктами харчування вітчизняного виробництва», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004р. №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», Постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2002р. №856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2011р. №116 (зі змінами) «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», пунктом 10 Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу ДСанПіН 5.5.2.008-01, на виконання спільного наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у навчальних закладах», наказом Департаменту освіти і науки України Чернівецької обласної військової (державної) адміністрації «Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у 2022/2023 н.р. №170 від 30.08.2022 р. відповідно з делегованими повноваженнями, з метою впорядкування механізму організації харчування дітей за рахунок місцевого бюджету на 2022-2023 рік,

 

                                             ВИРІШИЛА:

 

  1. Установити вартість харчування для вихованців в дошкільних навчальних закладах з розрахунку 45 грн. в день на кожну дитину (в т.ч батьківська плата у розмірі  50%  від вартості харчування) (орієнтуючись на перспективне меню затверджене Держпродспоживслужбою згідно додатку 1).
  2.  Установити вартість безкоштовного харчування в загальноосвітніх навчальних з розрахунку 35 грн.  в день на одну дитину за рахунок коштів місцевого бюджету сільської ради: (орієнтуючись на перспективне меню затверджене Держпродспоживслужбою) :

- забезпечення безкоштовним харчуванням дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей, позбавлених батьківського піклування обох батьків або одного з батьків;

- учнів 1-4 класів з малозабезпечених сімей при наявності актуальної довідки;

- дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних інклюзивних класах;

- дітей з сімей учасників АТО, військовослужбовців, які призвані під час мобілізації та на військову службу в період воєнного стану, дітей, батьки яких загинули в зоні бойових дій, АТО,

- дітей внутрішньо переміщених осіб (ВПО);

- дітей з сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

     3.  Установити вартість харчування для учнів груп продовженого дня (ГПД) за батьківські кошти з розрахунку 25,00 грн. в день на кожну дитину, згідно затвердженого меню для ГПД (додаток 3).

    4. Організувати в загальноосвітніх навчальних закладах для всіх бажаючих учнів випічку на платній основі за рахунок коштів батьків.

    5. Організувати в загальноосвітніх навчальних закладах для всіх бажаючих учнів, не включених у перелік категорії дітей,які харчуються безкоштовно, харчування організувати за кошти батьків,згідно затвердженої калькуляції вартістю:     35 грн. в день на одну дитину (додаток 2).

    6. В Кутбаїнській початковій школі – філії Луковицького ОЗЗСО I-III ступенів ім.Д. Макогона організовано для пільгої та платної категорії дітей харчування згідно затвердженого меню (додаток 4).

    7. Вартість платної послуги може змінюватись у разі зміни вартості.

    8. Від плати за харчування дітей відповідно до Закону України «Про дошкільну освіту» звільняються батьки або особи, які їх замінюють, а також звільняються діти-сироти, діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування,  діти з особливими освітніми потребами, які виховуються у спеціальних інклюзивних групах; діти з сімей учасників АТО, військовослужбовців, які призвані під час мобілізації та на військову службу в період воєнного стану, діти, батьки яких загинули в зоні бойових дій, АТО, діти внутрішньо переміщених осіб (ВПО) (при наявності поновлених документів).

    9. Плата за харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах та закладах дошкільної освіти вноситься щомісяця не пізніше 10 числа поточного місяця, за який вноситься плата. Керівники закладів  дошкільної  освіти несуть відповідальність за своєчасне надходження батьківської плати. У разі невнесення плати у встановлені строки ці суми стягуються в порядку, визначеному чинним законодавством України.

   10. Медичним працівникам шкільних та дошкільних закладів:

   10.1. Готувати на наради керівників  закладів освіти питання, пов’язані із рівнем організації харчування дітей в освітніх закладах.

   10.2. Систематично перевіряти стан організації харчування дітей у закладах освіти.

   10.3. Забезпечити контроль за організацією роботи їдалень, за якість приготування їжі, згідно норм харчування та калорійності страв, дотримання санітарно-гігієнічних правил при приготуванні та реалізації страв.

   11. Керівникам  закладів освіти:

   11.1. Забезпечити постійний контроль за організацією харчування учнів 1-4 класів, 5-11 класів пільгової та платної категорій згідно норм харчування та калорійності, дотримуючись щоденного меню-вимоги, опираючись на «Збірник картотеки страв та технологія їх приготування в закладах ДНЗ» та рекомендований примірник чотирьохсезонного меню та технологічної карти (Наказ МОЗ України від 05.11.2021 № 2441) та «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» (Є.Клопотенко), орієнтуючись на  чотирьохтижневе перспективне меню.

   11.2. Наказом по  закладу освіти призначити відповідальну особу за організацію харчування дітей, створити комісії контролю за харчуванням учнів та призначити чергових вчителів.

 

 

 

 

 

   11.2.1. До обов’язків відповідальної особи входить:

   -координація діяльності з роботою медичного персоналу щодо контролю за    харчуванням дітей;

   -відпрацювання режиму і графіка харчування дітей, режиму чергування педагогічних працівників в їдальні;

   -опрацювання інформації щодо кількості дітей, які потребують гарячого харчування (у тому числі дітей пільгової категорії);

  -участь у бракеражі готової продукції (за відсутності медичного працівника);

  -контроль за додержанням дітьми правил особистої гігієни та вживання готових страв, буфетної продукції;

  -контроль за санітарно-гігієнічним станом їдальні тощо.

    11.2.2. Облік дітей та розрахунок харчування учнів охоплених безплатним харчуванням, здійснює класний керівник, який вчасно повідомляє про наявність учнів. Призначити особу, відповідальну за організацію платного харчування учнів.

    11.3. Встановити постійний контроль за дотриманням щоденного меню-вимоги та натуральних норм харчування учнів, технологією приготування страв та ведення відповідної документації.

    11.4. Проводити роз’яснювальну роботу з учнями та батьками щодо необхідності отримання гарячого харчування. Розглядати питання організації раціонального та якісного харчування дітей в  закладі освіти  на педагогічних радах, нарадах при директорі, батьківських зборах. Довести до відома батьків дітей основні вимоги чинних законодавчих та нормативних документів щодо організації харчування дітей на батьківських зборах.

    11.5. Забезпечити системний щоденний контроль за організацією та якістю харчування дітей, за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.

    12. Бухгалтерії Чагорської сільської ради забезпечити оплату продуктів харчування, облік та звітність відповідно до чинного законодавства. Забезпечити фінансування витрат для забезпечення безкоштовним харчуванням учнів вищезазначених категорій в межах виділених лімітних призначень на харчування.

    13.  Заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лазоренко Д.В.) забезпечити укладання договорів на постачання продуктів харчування та здійснювати контроль за їх виконанням.

    14. Дане рішення набирає чинності з 01 жовтня  2022 року.  

    15. Додатки 1-4 до цього рішення є невідємною частиною.

    16. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради  з питань планування, соціально-економічного розвитку територіальної громади, економіки, бюджету та фінансів.

 

 

 

 

 

                                     

                        Сільський голова                            Георгій КОБЛЮК

                                                                                                                     

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                         с. Чагор                              №  270 -16/2022

 

Про затвердження базової мережі закладів культури Чагорської сільської ради

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 22 Закону України «Про культуру», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 р. № 984 «Про затвердження Порядку формування базової мережі закладів культури», сільська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити перелік закладів культури базової мережі Чагорської сільської ради згідно з додатком, що додається.

  2. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію сільської ради з гуманітарних питаньта відділ освіти, культури, молоді та спорту сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                           Георгій КОБЛЮК

 

 

                                                                                                                                            

 

                                                                                                                                                  Додаток № 1

 до рішення 16 сесії Чагорської сільської ради

VІІІ скликання № 270-16/2022 р. від 29.09.2022 р.

 

1

Найменування закладу культури чи закладу освіти сфери культури

Комунальний заклад Чагорського будинку творчості та дозвілля

Комунальний заклад Молодіївського будинок народної творчості та дозвілля ім.Є.Мандичевського

К

Комунальний заклад Луковицького сільського клубу

 

Публічна бібліотека Чагорської сільської ради

Структурний підрозділ Публічної бібліотеки Чагорської сільської ради                   Сільська бібліотека села Чагор

Структурний підрозділ Публічної бібліотеки Чагорської сільської ради                  Сільська бібліотека села Луковиця

2

Засновник (засновники) закладу

Чагорська сільська рада

Чагорська сільська рада

Чагорська сільська рада

Чагорська сільська рада

Чагорська сільська рада

Чагорська сільська рада

3

Тип закладу*

Інший заклад культури

Інший заклад культури

Інший заклад культури

Бібліотека

Бібліотека

Бібліотека

4

Ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ
(для юридичної особи)

36750593

36750525

36750551

04418498

04418498

04418498

5

Дата та номер запису про державну реєстрацію створення юридичної особи (для юридичної особи), чи рішення засновника (засновників) (для юридичної особи, у складі якої утворено заклад)

Дата державної реєстрації:

22.12.2009         Дата запису:                                          Номер запису: 10291020000000619

Дата державної реєстрації:07.12.2009          Дата запису:                                           Номер запису: 10291020000000611

Дата державної реєстрації :10.12.2009         Дата запису:                                          Номер запису: 10291020000000614

Рішення №165-10/2019 від 20.12.2019 р.      10 сесії VII скликання Чагорської сільської ради Глибоцького району Чернівецької області

Рішення №165-10/2019 від 20.12.2019 р.      10 сесії VII скликання Чагорської сільської ради Глибоцького району Чернівецької област

Рішення №165-10/2019 від 20.12.2019 р.      10 сесії VII скликання Чагорської сільської ради Глибоцького району Чернівецької област

6

Форма власності закладу*

Комунальна власність

Комунальна власність

Комунальна власність

Комунальна власність

Комунальна власність

Комунальна власність

7

Місце знаходження закладу (юридична адреса)

область*

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

район

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

населений пункт

с.Чагор

с.Молодія

с.Луковиця

с.Молодія

с.Молодія

с.Молодія

                 
 

вулиця, номер будівлі

вул. Незалежності,

73

вул.Головна,29

вул.Головна, 79

вул.Головна,29

вул.Головна,29

вул.Головна,29

8

Фактична адреса розташування закладу

область*

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

Чернівецька

район

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

Чернівецький

населений пункт

с.Чагор

с.Молодія

с.Луковиця

с.Молодія

с.Чагор

с.Луковиця

вулиця, номер будівлі

вул. Незалежності,

73

вул.Головна,29

вул.Головна, 79

вул.Головна,29

вул.Незалежності,79

вул.Головна,79

9

Номер телефону закладу

0959406191

0663906189

0971790194

0989809830

0989809830

0989809830

 

Адреса електронної пошти

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

10

Код населеного пункту, в якому розташований заклад

Категорія об'єкта*

C

C

C

C

C

C

 

UA код об'єкта

UA73060590010055589

UA73060590040083952

UA73060590030029974

UA73060590040083952

UA73060590010055589

UA73060590040083952

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                          с. Чагор                                         № 271-16/2022

 

Про перейменування та затвердження

нової редакції статуту Комунального закладу

«Луковицький сільський клуб»

 

З метою приведення найменування та установчих документів до норм діючого законодавства, відповідно до норм Законів України «Про культуру», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Перейменувати комунальний заклад Луковицького сільського клубу(код ЄДРПОУ 36750551) і затвердити нове найменування -  Комунальний заклад «Луковицький сільський клуб».

    2. Затвердити нову редакцію статуту Комунального закладу «Луковицький сільський клуб» (код ЄДРПОУ 36750551), що додається.

    3. Доручити директору закладу провести державну реєстрацію змін відповідно до чинного законодавства.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ освіти, культури, молоді та спорту сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погоджено

В.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради

 

___________ О.В. Семенюк

«___» ____________ 2022 р.

 

Затверджено

Рішенням сесії Чагорської сільської ради від 29.09.2022 р. № 271-16/2022

Сільський голова

 

    ___________ Г.С. Коблюк

«___» ____________ 2022 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 С  Т  А  Т  У  Т

комунального закладу

 «Луковицький сільський клуб»

(нова редакція)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с. Чагор

2022 рік

1. Загальні положення

 

1.1. Комунальний заклад «Луковицький сільський клуб» (далі – Заклад) є закладом культури, належить до комунальної власності Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.

1.2.   Засновником Закладу є Чагорська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області (далі - Засновник).

1.3. Заклад є юридичною особою. Права і обов'язки юридичної особи Заклад набуває з дня державної реєстрації.

1.4. Заклад є неприбутковою організацією, діє на підставі Статуту, який розроблено згідно з чинним законодавством України та підлягає державній реєстрації.

1.5. Повне найменування Закладу: Комунальний заклад «Луковицький сільський клуб».

1.6. Скорочене найменування: Луковицький БТД.

1.7. Місцезнаходження закладу: вул. Головна, 79, с. Луковиця, Чернівецького району, Чернівецької області, 60416.

1.8.   Заклад здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України  «Про культуру», інших законів та підзаконних актів України у сфері культури, рішень Засновника та її виконавчого комітету, розпоряджень Чагорського сільського голови та цього Статуту.

 

2. Основні цілі та завдання закладу

 

2.1. Головною метою діяльності Закладу є розвиток та популяризація здобутків і традицій вітчизняного мистецтва, естетичне виховання глядача, задоволення культурних потреб громадян у розвитку народної традиційної культури, підтримки художньої творчості, іншої самодіяльної творчої ініціативи, організації дозвілля тощо.

2.2. Основні види діяльності закладу:

- організація відпочинку і дозвілля громадян;

- створення, збереження, охорона, використання та популяризація національного культурного надбання;

- створення, виконання, тиражування, поширення (розповсюдження шляхом продажу, публічної демонстрації, публічного показу, публічного сповіщення, надання доступу тощо) та популяризація творів літератури і мистецтва;

- вироблення креативного продукту;

- навчання різним видам мистецтв.

2.3. Заклад може здійснювати інші види діяльності не заборонені законодавством України.

 

3. Організація діяльності закладу

 

3.1. Заклад своєю діяльністю забезпечує реалізацію прав громадян на культурне дозвілля.

 

3.2. Заклад у процесі діяльності:

- надає культурні послуги, провадить культурну діяльність, спрямовану на задоволення культурних, інтелектуальних потреб людини, забезпечення творчого, духовного розвитку особистості, що мають визначену вартість та споживаються в процесі надання (виконання) цих дій;

- створює умови для творчого розвитку особистості, підвищення культурного рівня, естетичного виховання громадян, доступності мистецької освіти, задоволення культурних потреб мешканців територіальної громади, залучення у сферу культури інвестицій, коштів від надання платних послуг, благодійної діяльності, з інших не заборонених законодавством джерел;

- видає культурні блага - товари та послуги, що для задоволення культурних потреб громадян (книги, художні альбоми, аудіовізуальні твори та їх демонстрування, аудіопродукція (музичні звукозаписи), твори та документи на новітніх носіях інформації, вироби художніх промислів;

- сприяє діяльності професійних творчих спілок та громадських організацій у сфері культури, активному функціонуванню державної мови в культурному просторі громади, доступу громадян до культурних благ;

- провадить естетичне виховання дітей та юнацтва як пріоритет розвитку культури.

3.3. Заклад зобов’язаний звітувати про свою діяльність перед своїм засновником через орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради (далі – орган управління).

 

4. Права Закладу

 

4.1. Заклад в порядку, передбаченому його статутом, має право:

- визначати напрями та форми своєї діяльності;

- здійснювати господарську діяльність, відкривати в порядку, визначеному законодавством, рахунки в установах банків, встановлювати перелік платних послуг;

- здійснювати співробітництво з іншими закладами культури, установами і організаціями;

- на захист об’єктів інтелектуальної власності;

- організовувати різні за видами діяльності гуртки, об’єднання, клуби, та курси за інтересами, хореографічні, театральні, вокальні та музичні студії;

- здійснювати підготовку та проведення лекцій, консультацій, лекторіїв з різних галузевих знань, тематичних свят і вистав, вечорів відпочинку і танців, карнавалів, дитячих ранків, розважальних заходів, сімейних обрядів і ритуалів, урочистостей, концертів професійних колективів, ярмарків;

- виготовляти сценічні костюми, реквізит;

- надавати у прокат сценічні костюми, культурний інвентар, музичні інструменти, аудіо та відео матеріали, акустичну апаратуру, світлову апаратуру та інше;

- виготовляти предмети декоративно-ужиткового мистецтва;

- виконувати інші види діяльності, які не суперечать чинному законодавству;

- використовувати різні форми морального й матеріального заохочення до учасників культурно-освітньої діяльності.

5. Майно та фінансування діяльності Закладу

 

5.1. Майно Закладу належить до комунальної власності Чагорської сільської територіальної громади і закріплюється за Закладом на праві оперативного управління.

5.2. Майно Закладу складають основні фонди та оборотні кошти, вартість яких відображається у балансі.

5.3. Заклад забезпечує належне зберігання і несе відповідальність за матеріально-технічне устаткування, закріплене за закладом.

5.4. Фінансово-господарська діяльність Закладу здійснюється відповідно до законодавства України та цього Статуту.

5.5. Фінансування діяльності Закладу здійснюється за рахунок бюджету Засновника відповідно до програм, затверджених Засновником, кошторисної документації, цільового фінансування, регіональних, програмних надходжень, спонсорства, за договорами з окремими підприємствами та організаціями.

5.6. Перелік платних послуг, які можуть надаватися Закладом затверджується Кабінетом Міністрів України.

5.7. Порядок надання платних послуг Закладом затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері культури.

5.8. Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини серед працівників (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску), членів органів управління та інших пов’язаних з ними осіб.

5.9. Заклад внесений до Реєстру неприбуткових установ та організацій.

 

6. Управління Закладом

 

6.1. Координацію діяльності Закладу здійснює орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради.

6.2. Керівництво Закладу здійснює директор, що призначається та звільняється сільським головою відповідно до процедури, передбаченої діючим законодавством України.

6.3. Директор відповідає за інформаційну, творчо-виробничу та господарську діяльність Закладу, складає плани та звіти відповідно до діючого законодавства, Статуту та кваліфікаційним вимогам.

 

7. Трудовий колектив

 

7.1. Трудовий колектив Закладу становлять всі його працівники, які беруть участь у його діяльності на основі трудового договору, а також інших форм, що регулюють трудові відносини працівника із Закладом.

7.2. Трудові відносини з професійними творчими працівниками (художнім та артистичним персоналом) Закладу оформлюються шляхом укладення контрактів, відповідно до діючого законодавства.

7.3. Трудовий колектив Закладу функціонує згідно з трудовим законодавством України.

7.4. Вищим органом самоврядування Закладу є загальні збори його трудового колективу.

7.5. Штати Закладу затверджуються Засновником, згідно вимог законодавства.

 

8. Звітність, контроль

 

8.1. Відділ бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради здійснює бухгалтерський облік діяльності закладу, веде фінансову та бухгалтерську звітність, в порядку, встановленому законодавством України.

8.2. Ревізія та перевірки діяльності Закладу проводяться уповноваженими органами за необхідністю, але не менше одного разу на рік.

 

9. Статут Закладу, порядок внесення змін

 

9.1.   Статут закладу, зміни та доповнення до нього погоджуються із відповідним органом управління та затверджуються рішенням Засновника.

9.2.   Реєстрація Статуту здійснюється у встановленому законодавством порядку.

9.3.   З питань, не врегульованих цим Статутом, сторони керуються чинним законодавством України.

 

10. Припинення діяльності

 

10.1. Припинення шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації Закладу здійснюється за рішенням Засновника або суду, згідно з чинним законодавством.

10.2. Порядок і термін проведення реорганізації (ліквідації), а також терміни для заяви претензій кредиторів, визначаються органом, який прийняв рішення про реорганізацію (ліквідацію) та призначив комісію з реорганізації (ліквідаційну комісію).

10.3. У разі припинення Закладу її активи передаються одній або кільком неприбутковим організаціям, або зараховуються до сільського бюджету.

10.4. При припиненні Закладу працівникам, які звільняються, гарантується дотримання їхніх прав і інтересів відповідно до трудового законодавства України.

 

 

Сільський голова                                                     Георгій КОБЛЮК

 

 

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                          с. Чагор                                         № 272-16/2022

 

Про перейменування та затвердження

нової редакції статуту комунального закладу

«Молодійський будинок творчості

та дозвілля імені Є. Мандичевського»

 

 

З метою приведення найменування та установчих документів до норм діючого законодавства, відповідно до норм Законів України «Про культуру», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Перейменувати комунальний заклад Молодіївського будинку народної творчості та дозвілля імені Є. Мандичевського (код ЄДРПОУ 36750525) і затвердити нове найменування -  Комунальний заклад «Молодійський будинок творчості та дозвілля імені Є. Мандичевського».

    2. Затвердити нову редакцію статуту комунального закладу «Молодійський будинок творчості та дозвілля імені Є. Мандичевського» (код ЄДРПОУ 36750525), що додається.

    3. Доручити директору закладу провести державну реєстрацію змін відповідно до чинного законодавства.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ освіти, культури, молоді та спорту сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погоджено

В.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради

 

___________ О.В. Семенюк

«___» ____________ 2022 р.

 

Затверджено

Рішенням сесії Чагорської сільської ради від 29.09.2022 р. № 272-16/2022

Сільський голова

 

    ___________ Г.С. Коблюк

«___» ____________ 2022 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 С  Т  А  Т  У  Т

комунального закладу

«Молодійський будинок  творчості

та дозвілля імені Є. Мандичевського»

(нова редакція)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с. Чагор

2022 рік

1. Загальні положення

 

1.1. Комунальний заклад «Молодійський будинок творчості та дозвілля імені          Є. Мандичевського» (далі – Заклад) є закладом культури, належить до комунальної власності Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.

1.2.   Засновником Закладу є Чагорська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області (далі - Засновник).

1.3. Заклад є юридичною особою. Права і обов'язки юридичної особи Заклад набуває з дня державної реєстрації.

1.4. Заклад є неприбутковою організацією, діє на підставі Статуту, який розроблено згідно з чинним законодавством України та підлягає державній реєстрації.

1.5. Повне найменування Закладу: Комунальний заклад «Молодійський будинок творчості та дозвілля імені Є. Мандичевського».

1.6. Скорочене найменування: Молодійський БТД ім. Є. Мандичевського.

1.7. Місцезнаходження закладу: вул. Головна, 29Г, с. Молодія, Чернівецького району, Чернівецької області, 60415.

1.8.   Заклад здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України  «Про культуру», інших законів та підзаконних актів України у сфері культури, рішень Засновника та її виконавчого комітету, розпоряджень Чагорського сільського голови та цього Статуту.

 

2. Основні цілі та завдання закладу

 

2.1. Головною метою діяльності Закладу є розвиток та популяризація здобутків і традицій вітчизняного мистецтва, естетичне виховання глядача, задоволення культурних потреб громадян у розвитку народної традиційної культури, підтримки художньої творчості, іншої самодіяльної творчої ініціативи, організації дозвілля тощо.

2.2. Основні види діяльності закладу:

- організація відпочинку і дозвілля громадян;

- створення, збереження, охорона, використання та популяризація національного культурного надбання;

- створення, виконання, тиражування, поширення (розповсюдження шляхом продажу, публічної демонстрації, публічного показу, публічного сповіщення, надання доступу тощо) та популяризація творів літератури і мистецтва;

- вироблення креативного продукту;

- навчання різним видам мистецтв.

2.3. Заклад може здійснювати інші види діяльності не заборонені законодавством України.

 

3. Організація діяльності закладу

 

3.1. Заклад своєю діяльністю забезпечує реалізацію прав громадян на культурне дозвілля.

 

3.2. Заклад у процесі діяльності:

- надає культурні послуги, провадить культурну діяльність, спрямовану на задоволення культурних, інтелектуальних потреб людини, забезпечення творчого, духовного розвитку особистості, що мають визначену вартість та споживаються в процесі надання (виконання) цих дій;

- створює умови для творчого розвитку особистості, підвищення культурного рівня, естетичного виховання громадян, доступності мистецької освіти, задоволення культурних потреб мешканців територіальної громади, залучення у сферу культури інвестицій, коштів від надання платних послуг, благодійної діяльності, з інших не заборонених законодавством джерел;

- видає культурні блага - товари та послуги, що для задоволення культурних потреб громадян (книги, художні альбоми, аудіовізуальні твори та їх демонстрування, аудіопродукція (музичні звукозаписи), твори та документи на новітніх носіях інформації, вироби художніх промислів;

- сприяє діяльності професійних творчих спілок та громадських організацій у сфері культури, активному функціонуванню державної мови в культурному просторі громади, доступу громадян до культурних благ;

- провадить естетичне виховання дітей та юнацтва як пріоритет розвитку культури.

3.3. Заклад зобов’язаний звітувати про свою діяльність перед своїм засновником через орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради (далі – орган управління).

 

4. Права Закладу

 

4.1. Заклад в порядку, передбаченому його статутом, має право:

- визначати напрями та форми своєї діяльності;

- здійснювати господарську діяльність, відкривати в порядку, визначеному законодавством, рахунки в установах банків, встановлювати перелік платних послуг;

- здійснювати співробітництво з іншими закладами культури, установами і організаціями;

- на захист об’єктів інтелектуальної власності;

- організовувати різні за видами діяльності гуртки, об’єднання, клуби, та курси за інтересами, хореографічні, театральні, вокальні та музичні студії;

- здійснювати підготовку та проведення лекцій, консультацій, лекторіїв з різних галузевих знань, тематичних свят і вистав, вечорів відпочинку і танців, карнавалів, дитячих ранків, розважальних заходів, сімейних обрядів і ритуалів, урочистостей, концертів професійних колективів, ярмарків;

- виготовляти сценічні костюми, реквізит;

- надавати у прокат сценічні костюми, культурний інвентар, музичні інструменти, аудіо та відео матеріали, акустичну апаратуру, світлову апаратуру та інше;

- виготовляти предмети декоративно-ужиткового мистецтва;

- виконувати інші види діяльності, які не суперечать чинному законодавству;

- використовувати різні форми морального й матеріального заохочення до учасників культурно-освітньої діяльності.

5. Майно та фінансування діяльності Закладу

 

5.1. Майно Закладу належить до комунальної власності Чагорської сільської територіальної громади і закріплюється за Закладом на праві оперативного управління.

5.2. Майно Закладу складають основні фонди та оборотні кошти, вартість яких відображається у балансі.

5.3. Заклад забезпечує належне зберігання і несе відповідальність за матеріально-технічне устаткування, закріплене за закладом.

5.4. Фінансово-господарська діяльність Закладу здійснюється відповідно до законодавства України та цього Статуту.

5.5. Фінансування діяльності Закладу здійснюється за рахунок бюджету Засновника відповідно до програм, затверджених Засновником, кошторисної документації, цільового фінансування, регіональних, програмних надходжень, спонсорства, за договорами з окремими підприємствами та організаціями.

5.6. Перелік платних послуг, які можуть надаватися Закладом затверджується Кабінетом Міністрів України.

5.7. Порядок надання платних послуг Закладом затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері культури.

5.8. Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини серед працівників (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску), членів органів управління та інших пов’язаних з ними осіб.

5.9. Заклад внесений до Реєстру неприбуткових установ та організацій.

 

6. Управління Закладом

 

6.1. Координацію діяльності Закладу здійснює орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради.

6.2. Керівництво Закладу здійснює директор, що призначається та звільняється сільським головою відповідно до процедури, передбаченої діючим законодавством України.

6.3. Директор відповідає за інформаційну, творчо-виробничу та господарську діяльність Закладу, складає плани та звіти відповідно до діючого законодавства, Статуту та кваліфікаційним вимогам.

 

7. Трудовий колектив

 

7.1. Трудовий колектив Закладу становлять всі його працівники, які беруть участь у його діяльності на основі трудового договору, а також інших форм, що регулюють трудові відносини працівника із Закладом.

7.2. Трудові відносини з професійними творчими працівниками (художнім та артистичним персоналом) Закладу оформлюються шляхом укладення контрактів, відповідно до діючого законодавства.

7.3. Трудовий колектив Закладу функціонує згідно з трудовим законодавством України.

7.4. Вищим органом самоврядування Закладу є загальні збори його трудового колективу.

7.5. Штати Закладу затверджуються Засновником, згідно вимог законодавства.

 

8. Звітність, контроль

 

8.1. Відділ бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради здійснює бухгалтерський облік діяльності закладу, веде фінансову та бухгалтерську звітність, в порядку, встановленому законодавством України.

8.2. Ревізія та перевірки діяльності Закладу проводяться уповноваженими органами за необхідністю, але не менше одного разу на рік.

 

9. Статут Закладу, порядок внесення змін

 

9.1.   Статут закладу, зміни та доповнення до нього погоджуються із відповідним органом управління та затверджуються рішенням Засновника.

9.2.   Реєстрація Статуту здійснюється у встановленому законодавством порядку.

9.3.   З питань, не врегульованих цим Статутом, сторони керуються чинним законодавством України.

 

10. Припинення діяльності

 

10.1. Припинення шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації Закладу здійснюється за рішенням Засновника або суду, згідно з чинним законодавством.

10.2. Порядок і термін проведення реорганізації (ліквідації), а також терміни для заяви претензій кредиторів, визначаються органом, який прийняв рішення про реорганізацію (ліквідацію) та призначив комісію з реорганізації (ліквідаційну комісію).

10.3. У разі припинення Закладу її активи передаються одній або кільком неприбутковим організаціям, або зараховуються до сільського бюджету.

10.4. При припиненні Закладу працівникам, які звільняються, гарантується дотримання їхніх прав і інтересів відповідно до трудового законодавства України.

 

 

Сільський голова                                                     Георгій КОБЛЮК

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                          с. Чагор                                         № 273-16/2022

 

Про перейменування та затвердження

нової редакції статуту Комунального закладу

«Чагорський будинок творчості та дозвілля»

 

З метою приведення найменування та установчих документів до норм діючого законодавства, відповідно до норм Законів України «Про культуру», керуючись статтями 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

    1. Перейменувати комунальний заклад Чагорського будинку народної творчості та дозвілля (код ЄДРПОУ 36750593) і затвердити нове найменування -  Комунальний заклад «Чагорський будинок творчості та дозвілля».

    2. Затвердити нову редакцію статуту Комунального закладу «Чагорський будинок творчості та дозвілля» (код ЄДРПОУ 36750593), що додається.

    3. Доручити директору закладу провести державну реєстрацію змін відповідно до чинного законодавства.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ освіти, культури, молоді та спорту сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погоджено

В.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради

 

___________ О.В. Семенюк

«___» ____________ 2022 р.

 

Затверджено

Рішенням сесії Чагорської сільської ради від 29.09.2022 р. № 273-16/2022

Сільський голова

 

    ___________ Г.С. Коблюк

«___» ____________ 2022 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 С  Т  А  Т  У  Т

комунального закладу

 «Чагорський будинок творчості та дозвілля»

(нова редакція)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с. Чагор

2022 рік

1. Загальні положення

 

1.1. Комунальний заклад «Чагорський будинок творчості та дозвілля» (далі – Заклад) є закладом культури, належить до комунальної власності Чагорської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.

1.2.   Засновником Закладу є Чагорська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області (далі - Засновник).

1.3. Заклад є юридичною особою. Права і обов'язки юридичної особи Заклад набуває з дня державної реєстрації.

1.4. Заклад є неприбутковою організацією, діє на підставі Статуту, який розроблено згідно з чинним законодавством України та підлягає державній реєстрації.

1.5. Повне найменування Закладу: Комунальний заклад «Чагорський будинок творчості та дозвілля».

1.6. Скорочене найменування: Чагорський БТД.

1.7. Місцезнаходження закладу: вул. Незалежності, 73, с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області, 60412.

1.8.   Заклад здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України  «Про культуру», інших законів та підзаконних актів України у сфері культури, рішень Засновника та її виконавчого комітету, розпоряджень Чагорського сільського голови та цього Статуту.

 

2. Основні цілі та завдання закладу

 

2.1. Головною метою діяльності Закладу є розвиток та популяризація здобутків і традицій вітчизняного мистецтва, естетичне виховання глядача, задоволення культурних потреб громадян у розвитку народної традиційної культури, підтримки художньої творчості, іншої самодіяльної творчої ініціативи, організації дозвілля тощо.

2.2. Основні види діяльності закладу:

- організація відпочинку і дозвілля громадян;

- створення, збереження, охорона, використання та популяризація національного культурного надбання;

- створення, виконання, тиражування, поширення (розповсюдження шляхом продажу, публічної демонстрації, публічного показу, публічного сповіщення, надання доступу тощо) та популяризація творів літератури і мистецтва;

- вироблення креативного продукту;

- навчання різним видам мистецтв.

2.3. Заклад може здійснювати інші види діяльності не заборонені законодавством України.

 

3. Організація діяльності закладу

 

3.1. Заклад своєю діяльністю забезпечує реалізацію прав громадян на культурне дозвілля.

 

3.2. Заклад у процесі діяльності:

- надає культурні послуги, провадить культурну діяльність, спрямовану на задоволення культурних, інтелектуальних потреб людини, забезпечення творчого, духовного розвитку особистості, що мають визначену вартість та споживаються в процесі надання (виконання) цих дій;

- створює умови для творчого розвитку особистості, підвищення культурного рівня, естетичного виховання громадян, доступності мистецької освіти, задоволення культурних потреб мешканців територіальної громади, залучення у сферу культури інвестицій, коштів від надання платних послуг, благодійної діяльності, з інших не заборонених законодавством джерел;

- видає культурні блага - товари та послуги, що для задоволення культурних потреб громадян (книги, художні альбоми, аудіовізуальні твори та їх демонстрування, аудіопродукція (музичні звукозаписи), твори та документи на новітніх носіях інформації, вироби художніх промислів;

- сприяє діяльності професійних творчих спілок та громадських організацій у сфері культури, активному функціонуванню державної мови в культурному просторі громади, доступу громадян до культурних благ;

- провадить естетичне виховання дітей та юнацтва як пріоритет розвитку культури.

3.3. Заклад зобов’язаний звітувати про свою діяльність перед своїм засновником через орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради (далі – орган управління).

 

4. Права Закладу

 

4.1. Заклад в порядку, передбаченому його статутом, має право:

- визначати напрями та форми своєї діяльності;

- здійснювати господарську діяльність, відкривати в порядку, визначеному законодавством, рахунки в установах банків, встановлювати перелік платних послуг;

- здійснювати співробітництво з іншими закладами культури, установами і організаціями;

- на захист об’єктів інтелектуальної власності;

- організовувати різні за видами діяльності гуртки, об’єднання, клуби, та курси за інтересами, хореографічні, театральні, вокальні та музичні студії;

- здійснювати підготовку та проведення лекцій, консультацій, лекторіїв з різних галузевих знань, тематичних свят і вистав, вечорів відпочинку і танців, карнавалів, дитячих ранків, розважальних заходів, сімейних обрядів і ритуалів, урочистостей, концертів професійних колективів, ярмарків;

- виготовляти сценічні костюми, реквізит;

- надавати у прокат сценічні костюми, культурний інвентар, музичні інструменти, аудіо та відео матеріали, акустичну апаратуру, світлову апаратуру та інше;

- виготовляти предмети декоративно-ужиткового мистецтва;

- виконувати інші види діяльності, які не суперечать чинному законодавству;

- використовувати різні форми морального й матеріального заохочення до учасників культурно-освітньої діяльності.

5. Майно та фінансування діяльності Закладу

 

5.1. Майно Закладу належить до комунальної власності Чагорської сільської територіальної громади і закріплюється за Закладом на праві оперативного управління.

5.2. Майно Закладу складають основні фонди та оборотні кошти, вартість яких відображається у балансі.

5.3. Заклад забезпечує належне зберігання і несе відповідальність за матеріально-технічне устаткування, закріплене за закладом.

5.4. Фінансово-господарська діяльність Закладу здійснюється відповідно до законодавства України та цього Статуту.

5.5. Фінансування діяльності Закладу здійснюється за рахунок бюджету Засновника відповідно до програм, затверджених Засновником, кошторисної документації, цільового фінансування, регіональних, програмних надходжень, спонсорства, за договорами з окремими підприємствами та організаціями.

5.6. Перелік платних послуг, які можуть надаватися Закладом затверджується Кабінетом Міністрів України.

5.7. Порядок надання платних послуг Закладом затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері культури.

5.8. Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини серед працівників (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску), членів органів управління та інших пов’язаних з ними осіб.

5.9. Заклад внесений до Реєстру неприбуткових установ та організацій.

 

6. Управління Закладом

 

6.1. Координацію діяльності Закладу здійснює орган управління - відділ освіти, культури, молоді та спорту Чагорської сільської ради.

6.2. Керівництво Закладу здійснює директор, що призначається та звільняється сільським головою відповідно до процедури, передбаченої діючим законодавством України.

6.3. Директор відповідає за інформаційну, творчо-виробничу та господарську діяльність Закладу, складає плани та звіти відповідно до діючого законодавства, Статуту та кваліфікаційним вимогам.

 

7. Трудовий колектив

 

7.1. Трудовий колектив Закладу становлять всі його працівники, які беруть участь у його діяльності на основі трудового договору, а також інших форм, що регулюють трудові відносини працівника із Закладом.

7.2. Трудові відносини з професійними творчими працівниками (художнім та артистичним персоналом) Закладу оформлюються шляхом укладення контрактів, відповідно до діючого законодавства.

7.3. Трудовий колектив Закладу функціонує згідно з трудовим законодавством України.

7.4. Вищим органом самоврядування Закладу є загальні збори його трудового колективу.

7.5. Штати Закладу затверджуються Засновником, згідно вимог законодавства.

 

8. Звітність, контроль

 

8.1. Відділ бухгалтерського обліку Чагорської сільської ради здійснює бухгалтерський облік діяльності закладу, веде фінансову та бухгалтерську звітність, в порядку, встановленому законодавством України.

8.2. Ревізія та перевірки діяльності Закладу проводяться уповноваженими органами за необхідністю, але не менше одного разу на рік.

 

9. Статут Закладу, порядок внесення змін

 

9.1.   Статут закладу, зміни та доповнення до нього погоджуються із відповідним органом управління та затверджуються рішенням Засновника.

9.2.   Реєстрація Статуту здійснюється у встановленому законодавством порядку.

9.3.   З питань, не врегульованих цим Статутом, сторони керуються чинним законодавством України.

 

10. Припинення діяльності

 

10.1. Припинення шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації Закладу здійснюється за рішенням Засновника або суду, згідно з чинним законодавством.

10.2. Порядок і термін проведення реорганізації (ліквідації), а також терміни для заяви претензій кредиторів, визначаються органом, який прийняв рішення про реорганізацію (ліквідацію) та призначив комісію з реорганізації (ліквідаційну комісію).

10.3. У разі припинення Закладу її активи передаються одній або кільком неприбутковим організаціям, або зараховуються до сільського бюджету.

10.4. При припиненні Закладу працівникам, які звільняються, гарантується дотримання їхніх прав і інтересів відповідно до трудового законодавства України.

 

 

Сільський голова                                                     Георгій КОБЛЮК

 

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16-та сесія

VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 вересня 2022 р.                      с. Чагор                             274-16/2022

 

«Про надання дозволу на розроблення

Детальних планів території житлової,

громадської та комерційної забудови

в населених пунктах Чагорської сільської ради»

 

             Керуючись ст. 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, 24  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльність», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», розглянувши заяви громадянгр. Скрипа І. М., Померляну, П. Т., Підойми М. Д. Поштарюк К. М., Шевчук В. І., Савчук Г. Д.про надання дозволу на розробку детального плану території  житлової,громадської та комерційної забудови та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

                                                    ВИРІШИЛА:

1.

1.1. Гр. Скрипа Інесі Михайлівні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,1163 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:0439) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.2. Гр. Скрипа Інесі Михайлівні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,2457 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:1296) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.3. Гр. Померляну Петру Тодоровичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0925 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:004:0353) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.4. Гр. Підоймі Михайлу Васильовичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,1533 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:004:1184) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

 

1.5. Гр. Шевчук Віктору Івановичунадати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0209 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2644) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.6. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0239 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2642) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.7. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0243 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2638) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.8. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0243 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2641) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.9. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0243 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2640) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.10. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0244 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2637) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.11. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0245 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2636) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.12. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0320 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2634) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.13. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0412 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2646) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

 

 

1.14. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0263 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2635) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.15. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0215 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2643) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.16. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0208 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2665) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.17. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0007 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2666) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.18. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0458 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2645) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.19. Гр. Шевчук Віктору Івановичу надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,1721 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:003:2639) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на землі «Для будівництва багатоквартирних житлових будинків» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.20. Гр. Савчук Галині Дмитрівнінадати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,8947 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:005:0003) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для іншого комерційного призначення» яка знаходитьсяв с. Чагор, Чернівецького району. Чернівецької області.

1.21. Гр. Поштарюк Крістіні Миколаївні надати дозвіл на розробку Детального плану території житлової забудови на земельну ділянку площею 0,0958 га, (кадастровий номер – 7321087900:01:002:0710) для подальшої зміни цільового призначення із земель «Для ведення особистого селянського господарства» на землі «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району Чернівецької області.

 

2.Визнати замовниками розробки Детальних планів території житлової та комерційної забудови гр. Скрипа І. М., Померляну, П. Т., Підойми М. Д. Поштарюк К. М., Шевчук В. І., Савчук Г. Д.

 

3. Забезпечити проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до вищезазначеної містобудівної документації та подати її на затвердження сесії сільської ради.

 

4. Інвестором з фінансування розробки Детальних планів території, житлової громадської та комерційної забудови призначити гр. Скрипа І. М., Померляну, П. Т., Підойми М. Д. Поштарюк К. М., Шевчук В. І., Савчук Г. Д.

 

5. Делегувати інвестору виконання функцій (Замовник) в частині, збору вихідних даних, організації громадських слухань, отримання висновків тощо.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

Сільський голова                                                        Георгій  КОБЛЮК

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

16сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від "29" вересня 2022 року                         с. Чагор                      275-16/2022 

 

 «Про затвердження проектів землеустрою щодо 

відведення земельних ділянок із зміною цільового

призначення земель в населених пунктах

Чагорської сільської ради»

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12, 20 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, додані до них проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок та висновкипостійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою,  сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

   1.

    1.1. Затвердити гр. Руснак Семену Васильовичу та Бауер Вірі Василівні проект землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд» на землі «для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку», площею 0,3300 га, кадастровий номер 7321087900:01:004:0060, яка знаходиться в с.Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

    1.2. Затвердити гр. Сопіт Катерині Степанівніпроект землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», площею 0,1041 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:2387, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

     1.3. Затвердити гр. Сопіт Катерині Степанівніпроект землеустрою із зміною цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», площею 0,0998 га, кадастровий номер 7321087900:01:003:0462, яка знаходиться в с. Чагор, Чернівецького району, Чернівецької області.

 

2Змінити цільове призначення вищевказаної земельної ділянки.

 

3. Дозволити виготовлення правовстановлюючих документів на вище вказану земельну ділянку громадянам із зміною цільового призначення.

 

4. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою.

 

Сільський голова                                    Георгій КОБЛЮК

 

 

                                                                         https://lh5.googleusercontent.com/Vm91EU5AAdk88e_v-ylmMdnnttVQiF9SJ_FtB1EPHG4CYrWzAn4xoa9-GeztQWD6wbXVAYlQRLJdIifdEXaF9BCVZA2RbqD8G04pTJ-5jQSD2zFmo27noViSl_zWTuLiOiuzPRg7IvQvers0k5sNzJZzMfB-tEO6Gh6DY9wXlJNsXNXm8i6Yx56NPFD02QFb9h0Uag

У К Р А Ї Н А

ЧАГОРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 16 сесія

VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 від "29вересня  2022 року                      с. Чагор                        № 276-16/2022 

 

 «Про розгляд заяв з різних питань»

 

1. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0020 га., кадастровий номер 7321087900:01:004:0218 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:004:0218.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0020 га., кадастровий номер 7321087900:01:004:0218 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

2. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0023 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0369 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:003:0369.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0023 га., кадастровий номер 7321087900:01:003:0369 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

 

3. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0201 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0201.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0011 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0201 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

4. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0214 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0214.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0214 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.


5. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0213 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0213.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0213 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

6. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0200 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0200.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0003 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0200 з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

7. СЛУХАЛИ:  клопотання АТ « Чернівціобленерго»

 

Керуючись ст. ст. 12, 22, 23, 116, 118, 121, 134, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України,  № 2768-ІІІ від 25.10.2001 р.,  з наступними змінами і доповненнями, розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, сесіясільської ради –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити АТ «Чернівціобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0010 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0189з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор.
  2. Зобов’язати АТ «Чернівціобленерго» замовити нормативну грошову оцінку на земельну ділянку кадастровий номер 7321087900:01:005:0189.
  3. Чагорському сільському голові Коблюку Г.С. укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,0010 га., кадастровий номер 7321087900:01:005:0189з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії розташованої в с. Чагор строком на 49 років.
  4. Встановити  розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою Чагорської сільської ради.

 

8. СЛУХАЛИ:  клопотання Чоботар Миколи Григоровича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заяву Чоботар М. Г., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

   В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Чоботар Миколі Григоровичу на складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1530 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0926, цільове призначення якої –для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та спорудщо знаходяться в с. Луковиця, вул. Сонячна, 20, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

9. СЛУХАЛИ:  клопотання Факас Домніки Іванівни

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заявуФакас Д. І., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Факас Домніці Іванівніна складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1100 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0278, цільове призначення якої – для ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Луковиця, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

10. СЛУХАЛИ:  клопотання Ропчан Миколи Валерійовича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заявуРопчан М. В., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Ропчан Миколі Валерійовичуна складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,2642 га, кадастровий номер 7321083600:01:002:0182, цільове призначення якої – для ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Кут, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

11. СЛУХАЛИ:  клопотання Гушуляк Віоріки Георгіївни

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заявуГушуляк В. І., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Гушуляк Віоріці Георгіївніна складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі,площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0603, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд що знаходяться в с. Луковиця, вул. Миру, 57, Чернівецького  району, Чернівецької області, площею – 0,3688 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0604, цільове призначення якої – для ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Луковиця, вул Миру, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

12. СЛУХАЛИ:  клопотання Войнаровської Віоріки Георгіївни

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заявуВойнаровської В. Г., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності,будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Войнаровській Віоріці Георгіївніна складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі,площею – 0,2500 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0650, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд що знаходяться в с. Луковиця, вул. Миру, 47 А, Чернівецького  району, Чернівецької області, площею – 0,3688 га, кадастровий номер 7321083600:01:001:0651, цільове призначення якої – для ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Луковиця, вул Миру, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

13. СЛУХАЛИ:  клопотання Філіп Михайла Матвійовича

 

Керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні,“ відповідно до ст. ст. 12,116,121, Земельного кодексу України, розглянувши заявуФіліп М. М., додані до них документи та висновки постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Дати дозвіл гр. Філіп Михайлу Матвійовичуна складаннятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості), із зміною конфігурації без зміни площі, площею – 0,1916 га, кадастровий номер 7321083600:01:003:0741, цільове призначення якої – для ведення особистого селянського господарства що знаходяться в с. Луковиця, Чернівецького  району, Чернівецької області, у зв’язку із невідповідністю меж земельної ділянки, вказаних у Державному реєстрі земель, їх дійсним межам.
  2. Дозволити заявнику виготовлення правоустановчих документів на право власності на земельні ділянки в установленому порядку.
  3. Завідувачу сектором земельних ресурсів Чагорської сільської ради Руснаку С.В.  та інспекторам землевпорядникам Чагорської сільської ради - Олійник С.Л., Кузнецовій Т.О. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійна комісію  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, комунальної власності, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою та завідувача сектором земельних ресурсів сільської ради Руснака С.В.

 

 

       Сільський голова                                                            Георгій КОБЛЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь